Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 1043563 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:TV Műsorok
« Válasz #6060 Dátum: 2013. március 06. - 23:48:11 »
A helyükről tényleg nem mozdították ki őket, de a helyzetükből igen. Ott van pl. most Merle a börtönben, Tyresse-ék Woodburyben, Andrea a kettő között: ezekből érdekes helyzetek alakulhatnak ki a múltjukat ismerve. Mindkét fél a nagy csatára készül, eddig csak ide-oda "csipkelődés" ment , de most tényleg komollyá vált a helyzet. Ezért is mentek el Rickék a mostani részben. Amúgy Rick már olyan ember és ő ott a diktátor, a vezető ( habár ez is változni látszik), meg csak úgy felvenni egy idegent nem a legtanácsosabb. Michone-nak is komolyan kellett bizonyítania mielőtt bevették.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6061 Dátum: 2013. március 07. - 10:23:54 »
Én nem látom értelmét a csatának. Amikor még túsz volt Woodberryben, akkor igen, de most, hogy már mindkét fél a sötét oldalon áll, Rickéket is a bosszú hajtja, már nem érdekel ki győz. Önszántukból mennek háborúba, hát hulljanak el ha akarnak.
De oké, hogy Rick már hidegvérű és koreai srác is, de a többiek is már kész gyilkosok? Mi lesz a Carllal, a Hershelel,a kissebbik lányával, a kisbabával, ha mind meghalnak? Tovább kéne állniuk.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6062 Dátum: 2013. március 07. - 11:31:57 »
Én nem látom értelmét a csatának. Amikor még túsz volt Woodberryben, akkor igen, de most, hogy már mindkét fél a sötét oldalon áll, Rickéket is a bosszú hajtja,
Nem a bosszú hajtja őket, ez önvédelem. A kormányzó egyszer már betört hozzájuk, teljesen biztos, hogy megint jönne, ha nem tennének semmit. Odébbállni nem lehet, úgy is alig élték túl a telet, hogy még nem volt babájuk.

Egyébként többen a te álláspontodon vannak a börtönlakók közül, vagyis hogy menniük kellene.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6063 Dátum: 2013. március 12. - 23:31:21 »
Megnéztem a 13. részt. Úgy tesznek, mintha egy kis szigeten lennének és azt kéne felosztaniuk. Vagy mintha a börtön lenne az egyetlen biztonságos hely a Földön. Komolyan egy ilyen helyen akarnak élni? szerintem, ha odébb állnának, bármelyik lakóház emelete könnyedén védhető a zombiktól.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6064 Dátum: 2013. március 12. - 23:44:55 »
A börtön nem pusztán védhető, hanem többszörös védelmi rendszer van kiépítve benne. Valamint az udvaron növényeket is termeszthetnek, amit egy panelban nem tehetnének meg.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6065 Dátum: 2013. március 13. - 15:20:22 »
Követi még valaki a Walking Dead sorozatot?
Én nem bírtam tovább egy évadnál, és mindig döbbenten állok elötte, hogy hogyhogy ennyi embernek tetszik, vagy tényleg ekkora minőségi fejlődésen ment keresztül (ez esetben is kérdés, hogy nem lőtték le 6 rész után). Mert számomra az első 6 rész kritikán aluli, szó szerint kínszenvedés volt.
Lehet, rögtön áttérek a 3. évadra.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6066 Dátum: 2013. március 13. - 15:24:05 »
Ja, télleg ha valaki nyomon követi a magyar Smallvillet, az jó ha tudja, hogy csütörtökön 21:00-től lehet majd nyomon követni a szokásos 22:00 helyett, plusz elvben dupla rész is lesz.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6067 Dátum: 2013. március 13. - 15:25:42 »
Engem pedig most kezd elveszíteni a dolog. Bár a legutóbbi 13. részeben  tetszett, hogy mindenki beszélget valakivel a másik csapatból, a saját karakterének megfelelő karakterrel anélkül, hogy meg akarnák ölni egymást kivéve a két főnököt. Itt az látszódott, hogy nem akrják ők ezt az egészet, csak a tébolyult vezetés a hibás.
Újabb társadalomkritika zombifilmbe ültetve :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #6068 Dátum: 2013. március 15. - 14:17:19 »
A Stektrum Home adón van egy Tiszta lappal c. műsor ami pont most megy. Képregény és filmes gyűjteményeket visznek árverezni. Nagyon szép és nagy gyűjtemény.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6069 Dátum: 2013. március 15. - 20:52:29 »
Láttál benne valami érdekeset?

Én tegnap pótoltam be a WD-et, nekem tetszettek az utóbbi részek - bár a beszélgetés a két boss között kissé hülyén nézett ki - bármelyiküknek lett volna lehetősége kinyírni a másikat, ebbe egyetlen normális ember sem ment volna bele, szerintem. Andrea megint kezd szimpi lenni.
Közben elolvastam a legutóbb megjelent kötetet is, amelyben megölik szegény kínai gyereket. Ilyenkor azért érdekes lehet a színésznek tudni, hogy csak idő kérdése és kiírják a sorozatból. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6070 Dátum: 2013. március 15. - 22:19:27 »
Láttál benne valami érdekeset?

Én tegnap pótoltam be a WD-et, nekem tetszettek az utóbbi részek - bár a beszélgetés a két boss között kissé hülyén nézett ki - bármelyiküknek lett volna lehetősége kinyírni a másikat, ebbe egyetlen normális ember sem ment volna bele, szerintem. Andrea megint kezd szimpi lenni.

A két boss enyhén szólva erőltetett volt. Sztem mondjuk azért sem nyírták ki egymást, mert ha ott bent lőnek, akkor kint is elszabadul a pokol. De ez mondjuk csak Ricket tartotta volna vissza. A Kormányzó meg eleve így tervezte volna, hogy jelre kint is bent is lőjenek.
Az is vicces még, hogy ha valaki ráfog egy pisztoly valakire, akkor a fegyver rögtön hangokat ad, mintha felhúznák az ütőszeget, vagy nem tudom. Pedig Rick láthatóan előtte húzta fel. De minden filmben csörög-börög minden puska, ha célra tartják. Késekről nem is beszélve, azok mindig mintha fennék őket olyan hangot adnak :)
Közben elolvastam a legutóbb megjelent kötetet is, amelyben megölik szegény kínai gyereket. Ilyenkor azért érdekes lehet a színésznek tudni, hogy csak idő kérdése és kiírják a sorozatból. :)
Azért ez nem szapanopera, hogy kiírják vagy nem. Inkább mint egy jó hosszú  film. Ha halnia kell a karakternek, akkor halnia kell.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6071 Dátum: 2013. március 16. - 07:24:41 »
Voltak benne nagyon érdekes kis dedikált cuccok !

venom75

• Pókfej
« Válasz #6072 Dátum: 2013. március 16. - 07:25:48 »
Az előzőbe amit meg láttam ott képregényeket árvereztek el.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6073 Dátum: 2013. március 16. - 16:21:07 »
Smallville Then & Now.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Raisu

• Traveller
« Válasz #6074 Dátum: 2013. március 16. - 17:55:58 »
John Glovernél enyhén szólva megijedtem.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6075 Dátum: 2013. március 16. - 18:04:47 »
Allison Mack sokkal jobban néz ki szőke hajjal, mint barnával. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6076 Dátum: 2013. március 16. - 19:04:24 »
Ja, John elég durva... remélem nem beteg...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6077 Dátum: 2013. március 16. - 22:07:59 »
Clark anyja volt ijesztő... mintha a nagyanyját láttam volna, pedig alig telt el 8 év.  :o
Clark és Lana rendben vannak, Lexnek talán jót is tett a kor, Sam Jones, Ashmore és az Íjász majdnem változatlanok, de szegény Laurától megijedtem az egyik képétől.  :)
---
Kristin Kreuk épp ugyanúgy néz ki, mint rég.
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 16. - 22:20:01 írta kaine »

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #6078 Dátum: 2013. március 17. - 08:06:57 »
Ah, még mindig szerelmes vagyok :P
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

BuB

• Pókfej
« Válasz #6079 Dátum: 2013. március 17. - 15:58:37 »
Ha valakit érdekel, ma lesz az RtL-en a Kéjjel Nappal Crusie film. hogy ez miért érdekes, az a James Mangold rendezi, aki idén ugye a kövi Rozsomák filmet fogja a moziba küldeni... és ahogy nézegettem az IMDB adatlapját inkább drámákat vígjátékokat vitt eddig filmre, ez pedig egy akciófilm féleség, csak amiatt érdekel engem is, hogy lássam mit művelt ott. ;D  (amúgy pár hete meg a másik filmjét adta le az RTL, Börtönvonat Yumába. )