Jól néznek ki a figuráid Tom! Gratulálok hozzájuk!!

Köszi, Zoli!
Ázsia centerben ilyen figurák vannak?
Besz*rás.
Igen, tulajdonképpen az Ázsia Centerben van a Galaxy játékbolt központi boltja + raktára, úgyhogy ott marha nagy a választék, tényleg minden megvan náluk, ami a honlapjukon szerepel. Én is véletlenül tudtam meg amúgy, mert a Westendben nem volt robotzsaru figura, és ott mondták, hogy a weboldaluk a központi bolt készleteit mutatja, ami az Ázsiában van... Amíg a Westendben 2 db Marvel Select pókember volt, addig az Ázsiában vagy 12 db. Ott volt az épületfalas verzió is, de az szerintem sz@r, ahhoz csak 1 db cserélhető kezet adnak. Viszont unmasked verzió náluk sem volt sajnos. De nem baj, úgyis Póki a lényeg.

A Robocopból is volt 4 db tegnap, úgyhogy még válogathattam is, hogy melyik a leghibátlanabb.
Egyébként ja, baromi drágák, a Robi 10900 volt, a Póki meg 9900. (Pár napja még mindkét figura olcsóbb pár száz forinttal a weblap szerint, aztán hirtelen árat emeltek...

)
Ugye, mondtam, hogy ez a pókember egy kurta jó figura.
Igen, nagyon király. Alapból is nagyon jól néz ki, de cserélhető kezek még jobban feldobják. Most is itt bámul engem az asztalon.

Igazából az egyetlen gyenge pontja, hogy a fejét nem nagyon lehet hátrahajtani (vagy csinálhattak volna hozzá egy olyan cserélhető fejet, ami felfelé néz), de üsse kavics, ez legyen a legkevesebb.
Nekem ebből a Robocop szériából az első részes Battle Damaged figura van meg
Az is nagyon jól néz ki, bár én nem mindegyik figurán szeretem az imitált sérüléseket, de ez ízlés dolga. Terminátorokon pl. nagyon tetszenek a sérülések, meg oda illik is, de Robocopból "egészségeset" akartam.
Szóval ja, ez a Robo figura szerintem a legjobb a szériában, úgyhogy jól választottál.
Szerintem is, a legjobb tartozékok vannak hozzá, a nyitható fegyvertok meg nagyon bulis, az a legjobb az egész figurában.

Szerintem érdemes megvenni.
A jetpackot amúgy leszedtem róla, mert magasabbra viszi a figura súlypontját és könnyebben eldől. Viszont a hátára akasztottam a Cobra Cannont, így is nagyon állat.

Zuhany, előtte szigorúan lezárt lefolyóval, utána törölközőn megszárítás, hajszárítóval, nekem ez a bevált módszerem.
Érzékenyebb részeken, vizes ruhával áttörölni.
Köszi a tippeket!
Amúgy ilyen talapzatokat, tartóállványokat forgalmaznak valahol Magyarországon?

Egyébként korábban is benéztem néha ebbe a topicba, nagyon klassz gyűjteményeitek vannak.

Hol lehet szétnézni ? Hol van ez az üzelt ?
Itt:
http://www.galaxyjatekaruhaz.hu/A központi boltjuk az Ázsia Centerben van, a második emeleten. Ott a legnagyobb a választék.