Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714523 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #3980 Dátum: 2015. február 01. - 19:25:27 »
helo!

ha van időd feltöltöd a gyűjteményed? kíváncsi vagyok rá!

venom75

• Pókfej
« Válasz #3981 Dátum: 2015. február 01. - 20:31:48 »
Kotobukiya ARTFX-es figurákat én is nézegettem az ebay-on (Kinait és Hong-Kong-it is), de nem mertem venni, nem tudom mennyire gagyik ?!

Raisu

• Traveller
« Válasz #3982 Dátum: 2015. február 01. - 21:16:00 »
Nem t'om, szvsz a Kotobukiya és a gagyi olyan messze van egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. A bootlegekről mondjuk nem tudok nyilatkozni, de én eddig csúnya Kotobukiya figurát még nem láttam.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #3983 Dátum: 2015. február 01. - 21:51:10 »
Majd lovok kepeket, ha lesz idom, de nem kell valami hudenagy gyujtemenyre szamitani. :)

helo!

ha van időd feltöltöd a gyűjteményed? kíváncsi vagyok rá!

En lattam. :)

Szerintem az ARTFX + Justice League es Marvel Now masolatok jo minoseguek.

A dobozok alapjan fel lehet ismerni a masolatokat.

Itt egy osszehasonlitas:
http://news.toyark.com/2013/08/06/kotobukiya-warns-of-fake-versions-of-their-products-99749

Kotobukiya ARTFX-es figurákat én is nézegettem az ebay-on (Kinait és Hong-Kong-it is), de nem mertem venni, nem tudom mennyire gagyik ?!

Ennek a hulknak peldaul szerintem borzaszto feje van.

De mint mondtam, a Kotoknak me'g a masolataik sem gagyik es nem is mentek ossze a masolas soran.

Nem t'om, szvsz a Kotobukiya és a gagyi olyan messze van egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. A bootlegekről mondjuk nem tudok nyilatkozni, de én eddig csúnya Kotobukiya figurát még nem láttam.

*ne floodolj, kérlek.
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 02. - 13:23:57 írta kaine »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3984 Dátum: 2015. február 02. - 12:06:12 »
Hali!  :welcome:
Latom ratalaltatok a kinai bootlegekre. :)
Valoban sok a kinai hamisitvany, melyek kozul a LED-es vilagito mellkasuakat kell leginkabb kerulni.

Én egyelőre csak a Marvel Selectekkel szemezgetek, hamarosan már első kézből tudok nyilatkozni róluk, még úgy egy két hét.
En inkabb maradtam a Hasbro Mark VI-nal, aminek ugyan kevesbe szep a festese, cserebe sokkal ara'nyosabb.

Nekem a figuráim 90%-a 7 incehes, így elsősorban azokat keresem.
Viszont nem minden kinaban kaphato figura bootleg. Sok loose Neca es Diamond Select figura (Pl.: Hulk Unleashed, Captain America, Venom) factory reject. Ez annyit tesz, hogy lehet, van rajta egy minimalis ontesi, vagy festesi hiba, ami miatt visszadobtak oket a gyartosoron.

Igen, ezt én is láttam, hogy sok a bontott, de eredeti, most kifejezettten egy bootleget akartam venni, hogy megtudjam ezek milyen minőségűek.
Leginkabb a Crazy Toys foglalkozik nagyipari masolassal. Ok foleg Hot-Toys, Sideshow, Bowen es Kotobukiya figurakat/szobrokat koppintanak, sokszor meglepoen jo minosegben. De van, amikor a szobrok merete csokken par centit az ontoforma zsugorodasa miatt. De az is lehet, hogy szandekosan csinaljak, mert azt hiszik, hogy igy mar egy egyedibb termeket arulnak es nem lehet belekotni jogilag. :)
Rákerestem erre a Crazy Toys-ra, mert eddig nem hallottam róluk, tényleg kifejezetten sok termékük van, olcsón. Képek alapján nem is tűnnek rossznak. Főleg annak figyelembe vételével, hogy ez ilyen formában 10.000 forint körül kapható.
Persze nyilván az ember azért átgondolja, hogy egy bootleg megér-e ennyit, de az eredeti ennek bőven a többszöröse.
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 02. - 12:12:25 írta Todd »

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #3985 Dátum: 2015. február 02. - 13:49:01 »
En rendeltem Bowen replika Pokembert es Astonishing Wolverine-t kivancsisagbol.
Szerintem eleg jok az arukhoz kepest. De meg mindig az ARTFX replikak a legjobbak.

12000-be jott be darabja, de csak azert mert mindkettobol kettot rendeltem es igy kaptam egy kis engedmenyt. De azt vettem eszre, hogy elkezdett ezeknek is felmenni az aruk es elkezdtek ritkulni.

Nem akarom reklamozni, de kulonbozo aprohirdetesi oldalakon meg tudjatok oket nezni (Kanaszta mar erdeklodott is egyszer :) ), de itthon meg 10-ert is nehez eladni. Mindenfele nyereseg nelkul hirdettem 12-ert, aztan ket hetig "akcioban" levittem 10-re, mert kellett a penz es gondoltam, ennyi veszteseget meg benyelek, de a kutya sem jelentkezett. Sajnos ez itthon a helyzet.

Az altalad linkelt videoban egy Hot Toys masolatot lehet latni, de oszinten szolva engem kiraz a hideg a Hot Toys-tol. Ugy neznek ki mintha egy freaky viaszmuzem darabjai lennenek es az arukhoz kepest a minosegukkel is van baj, igy a Hot Toys replikak sem hoznak annyira lazba.

A HT Iron Manek cserebe tetszenek, mert nincs para's emberi arcuk. :)

Rákerestem erre a Crazy Toys-ra, mert eddig nem hallottam róluk, tényleg kifejezetten sok termékük van, olcsón. Képek alapján nem is tűnnek rossznak. Főleg annak figyelembe vételével, hogy ez ilyen formában 10.000 forint körül kapható.
Persze nyilván az ember azért átgondolja, hogy egy bootleg megér-e ennyit, de az eredeti ennek bőven a többszöröse.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3986 Dátum: 2015. február 02. - 15:29:20 »
Én érdeklődtem, és majdnem meg is vettem .  ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3987 Dátum: 2015. február 02. - 15:52:37 »
Szerintem eleg jok az arukhoz kepest. De meg mindig az ARTFX replikak a legjobbak.
Ezekről van szó? Mik róluk a tapasztalataid?

Az altalad linkelt videoban egy Hot Toys masolatot lehet latni, de oszinten szolva engem kiraz a hideg a Hot Toys-tol. Ugy neznek ki mintha egy freaky viaszmuzem darabjai lennenek es az arukhoz kepest a minosegukkel is van baj, igy a Hot Toys replikak sem hoznak annyira lazba.
Igen láttam, hogy ez Hot Toys alapján készült, amiért amúgy én se vagyok oda, a szobrok tetszenek.
De itt ponthogy csináltak egy szobrot, egy HT figura alapján, ami így számomra sokkal tetszetősebb, mint az eredeti.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3988 Dátum: 2015. február 02. - 16:01:26 »
A Farkast nem is láttam. Szuper ! ;)

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #3989 Dátum: 2015. február 02. - 16:25:56 »

Lehet, hogy te is, de arra emlekeztem csak, hogy a nickneve piszkoskanaszta volt. :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3990 Dátum: 2015. február 02. - 16:40:08 »

12000-be jott be darabja, de csak azert mert mindkettobol kettot rendeltem es igy kaptam egy kis engedmenyt. De azt vettem eszre, hogy elkezdett ezeknek is felmenni az aruk es elkezdtek ritkulni.

Nem akarom reklamozni, de kulonbozo aprohirdetesi oldalakon meg tudjatok oket nezni (Kanaszta mar erdeklodott is egyszer :) ), de itthon meg 10-ert is nehez eladni. Mindenfele nyereseg nelkul hirdettem 12-ert, aztan ket hetig "akcioban" levittem 10-re, mert kellett a penz es gondoltam, ennyi veszteseget meg benyelek, de a kutya sem jelentkezett. Sajnos ez itthon a helyzet.

A HT Iron Manek cserebe tetszenek, mert nincs para's emberi arcuk. :)

Basszus, ne már!
Elöregedett az anyag, vagy ez ennyire gány minőség? Ilyen piacra kerülhet?  :o

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #3991 Dátum: 2015. február 02. - 16:51:01 »
Ezekről van szó? Mik róluk a tapasztalataid?
Igen láttam, hogy ez Hot Toys alapján készült, amiért amúgy én se vagyok oda, a szobrok tetszenek.
De itt ponthogy csináltak egy szobrot, egy HT figura alapján, ami így számomra sokkal tetszetősebb, mint az eredeti.

Nem ezek pont, hogy Bowen Museum Pose szobrok masolatai. Ha Hot Toys lenne, nem vettem volna meg me'g a masolatat sem. Amirol te irsz, az peldaul fentebb a videoban linkelt Wolverine.

Itt vannak az eredetiek:
http://www.bowendesigns.com/product/modern_spider-man_museum_statue.aspx
http://www.bowendesigns.com/product/astonishing_wolverine_statue.aspx

Mire vagy kivancsi?

Todd

• Pókfej
« Válasz #3992 Dátum: 2015. február 02. - 16:54:50 »
Basszus, ne már!
A Hot toys figurákon egy ilyen vázon van egy gumiszerű bőr ráhúzva, ami amúgy látszólag tök jó, mivel nincsenek rajta csuklópontok.
A mellékelt ábra azt mutatja, hogy igen, ez a sok mozgatástól széttöredezik. Persze ha valami mozgatható, az ne menjen már tönkre attól, mert mozgatják, akkor ha ez így nem működik, gyártsanak szobrot.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3993 Dátum: 2015. február 02. - 17:02:04 »
Basszus, ne már!
A Hot toys figurákon egy ilyen vázon van egy gumiszerű bőr ráhúzva, ami amúgy látszólag tök jó, mivel nincsenek rajta csuklópontok.
A mellékelt ábra azt mutatja, hogy igen, ez a sok mozgatástól széttöredezik. Persze ha valami mozgatható, az ne menjen már tönkre attól, mert mozgatják, akkor ha ez így nem működik, gyártsanak szobrot.

Hú, basszus, azt hiszem a víz leverne, ha ilyenné válna egy figurám. Igaz nekem csak mozgatható figuráim vannak, dobozban. Egy Karácsonyi lidércnyomás DVD kiadással (Jack mellszoborral) jártam úgy, hogy megrepedt. Az is érzékenyen érintett...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3994 Dátum: 2015. február 02. - 18:24:36 »

Lehet, hogy te is, de arra emlekeztem csak, hogy a nickneve piszkoskanaszta volt. :)

oh szóval te voltál a hirdető :) remélem nem voltam bunkó veled!
teljesen megértem, hogy ennyiért árulod ezt a szobrot, még akkor is ha nem eredeti, de itthoni viszonylatban ez még mindig magas ár.
ha olcsóbban adnád még el is vinném :)

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #3995 Dátum: 2015. február 02. - 19:13:25 »
10-nel olcsobban nem latom ertelmet arulni, tul sokat buknek rajta. De mondom, 10-ert se kellett senkinek, pedig az minimum kettovel az ebay-es ar alatt van.

Ezt a kepet me'g korabban lottem. Ez az osszes dekadens darabom egyelore. A tobbi cuccom mind eredeti. :)

oh szóval te voltál a hirdető :) remélem nem voltam bunkó veled!
teljesen megértem, hogy ennyiért árulod ezt a szobrot, még akkor is ha nem eredeti, de itthoni viszonylatban ez még mindig magas ár.
ha olcsóbban adnád még el is vinném :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3996 Dátum: 2015. február 03. - 08:51:46 »
Jól néznek ki.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3997 Dátum: 2015. február 03. - 18:27:13 »

Hát ez durva. :surp: :surp: Mondjuk a legtöbb Hot Toys figurán tetőtől talpig ruha/páncél van, úgyhogy gondolom nem látszanak az ilyen jellegű sérülések... De akkor is durva.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3998 Dátum: 2015. február 03. - 21:24:19 »
Én nem vagyok nagy figura rajongó, de ezt szívesen látnám a polcomon.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3999 Dátum: 2015. február 03. - 22:57:53 »
ez a cartoonos stíl nagyon vad!