En rendeltem Bowen replika Pokembert es Astonishing Wolverine-t kivancsisagbol.
Szerintem eleg jok az arukhoz kepest. De meg mindig az ARTFX replikak a legjobbak.
12000-be jott be darabja, de csak azert mert mindkettobol kettot rendeltem es igy kaptam egy kis engedmenyt. De azt vettem eszre, hogy elkezdett ezeknek is felmenni az aruk es elkezdtek ritkulni.
Nem akarom reklamozni, de kulonbozo aprohirdetesi oldalakon meg tudjatok oket nezni (Kanaszta mar erdeklodott is egyszer

), de itthon meg 10-ert is nehez eladni. Mindenfele nyereseg nelkul hirdettem 12-ert, aztan ket hetig "akcioban" levittem 10-re, mert kellett a penz es gondoltam, ennyi veszteseget meg benyelek, de a kutya sem jelentkezett. Sajnos ez itthon a helyzet.
Az altalad linkelt videoban egy Hot Toys masolatot lehet latni, de oszinten szolva engem kiraz a hideg a Hot Toys-tol. Ugy neznek ki mintha egy freaky viaszmuzem darabjai lennenek es az arukhoz kepest a minosegukkel is van baj, igy a Hot Toys replikak sem hoznak annyira lazba.

A HT Iron Manek cserebe tetszenek, mert nincs para's emberi arcuk.

Rákerestem erre a Crazy Toys-ra, mert eddig nem hallottam róluk, tényleg kifejezetten sok termékük van, olcsón. Képek alapján nem is tűnnek rossznak. Főleg annak figyelembe vételével, hogy ez ilyen formában 10.000 forint körül kapható.
Persze nyilván az ember azért átgondolja, hogy egy bootleg megér-e ennyit, de az eredeti ennek bőven a többszöröse.