Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714525 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4000 Dátum: 2015. február 04. - 10:59:30 »
Nekem pont a stilizaltsaga miatt nem tetszik. A Warneres rajzfilmstilust sem kedveltem soha.

Reszemrol inkabb ez:

Bar ketseg kivul a Coarse szobor sokkal dinamikusabb, sokkal jobb/egyedibb pozban van.
Ez meg ugy nez ki mint egy Assassin('s Creed).

Reszletes kidolgozottsag + Coarse poz = Win!

Todd

• Pókfej
« Válasz #4001 Dátum: 2015. február 04. - 16:24:18 »
Anime figuráknál nagyon jellemző az eszméletlen dinamikus póz. Valamilyen szinten nekem is tetszenek a rajzfilmesebb figurák is, de inkább csak akkor, ha a karakterhez is illik a dolog pl. Hellboy figurákból jobban tetszenek azok, amik követik Mignola stílusát.
Scorpionnál én is inkább  játékból megismert dizájnra szavaznék.
De láttátok, hogy a Sidesow is elkezdte ezeket az anyagruhás figurákat gyártani, ez szerintem nagyon ratyi...

Ezek mennyivel menőbbek voltak:

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4002 Dátum: 2015. február 04. - 16:34:15 »
Szerintem az egy Hot Toys, amit a Sideshow forgalmaz, vagy nekik gyart a Hot Toys.
Egyebkent a Sideshow a szobraira is tesz szovetanyagot. Peldaul a Premium Formnat Harley Quinn eseteben:
https://farm8.staticflickr.com/7407/13955534860_993726a80a.jpg

Ugyanaz customizalva. Leszedtek rola a szovetanyagot es uj festest kapott.
Sokkal-sokkal jobb lett:
https://www.youtube.com/watch?v=xOvjnGTVVBI

De láttátok, hogy a Sidesow is elkezdte ezeket az anyagruhás figurákat gyártani, ez szerintem nagyon ratyi...

Todd

• Pókfej
« Válasz #4003 Dátum: 2015. február 04. - 16:47:33 »
Szerintem az egy Hot Toys, amit a Sideshow forgalmaz, vagy nekik gyart a Hot Toys.
Egyebkent a Sideshow a szobraira is tesz szovetanyagot.
Lehet itt is csak az utóbbiról van szó, de a Sideshow figurákban nem igazán vagyok otthon, mivel annyira baromi drágák, hogy még álmodozás szintjén sem érdemelték ki a figyelmemet. Az a kategória nálam az ARTFX meg a Play Arts Kai, ha mondjuk kétszer ennyit keresnék, akkor elvileg venném őket, de mivel 10-20-szor ennyit valószinüleg sosem fogok, így ezeket nem is nagyon nézem.  ;D

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4004 Dátum: 2015. február 05. - 09:57:41 »
Ezzel en is igy vagyok, de ami erdekel, arrol keresek infot, bemutatot, videot, hogy majd, ha a semmibol felbukkano amerikai nagyneni ramhagyja a vagyonat, akkor erdemes lesz-e megvenni. :)

Kotobukiya tenyleg tud olcsobb lenni, csak az a baj, hogy sokszor amire szivesen koltene'k - Fine Arts X-Men Danger Room Session szobrok - megint csak durva arazasuak.

Egy bajom van a Kotoval es a Play Arts-szal. Az ara'nyok.
A japanok sokszor picire veszik a karakter fejet es hosszura a labaikat. Ez egy bevett szokas naluk, amivel nincs baj, ha egy japan karakter kapja ezeket a mereteket, mert azt az eredeti alkotoja is ilyen aranyokkal almodta meg. De, ha egy amerikai kepregenyhos, vagy vidoejatek karakterrel tortenik ez, az engem nagyon tud irritalni.

Jo pelda erre az uj Koto Halo 4 Master Chief kis feje. Csak ossze kell hasonlitani a Neca 1/4-es Chief-je'vel es maris szembetunik. Vagy ott van a Play Arts Dead Space 3 Isaac Clarke-ja, tul szeles vallakkal.
Visszaolvasva lattam linkeltetek Dante-t a Devil May Cry-bol. Semmi baja, mert eleve japanok tervezte'k. Amerikai karakterek japan mesterek kezeben sokszor egyszeruen aranytalanok.

A masik, amit nem szeretek a Play Arts-ban az az arcok festese. Az amugy remekul megmintazott arcot ugy haza tudjak vagni a festeseikkel, hogy mar faj. Neha olyan, mintha rakoptek volna airbrush-sal.

God of War Kratos lefejelt egy betonkeverot, vagy mi?

Itt van peldaul az uj Tomb Raider remake Lara eredeti es ujrafestett arccal:

Az ujrafestes olyan, mintha most rangattak volna ki a jatekbol, pedig a sculpthoz nem nyultak, csak ujrafestettek.

Visszakanyarodva az aranyokra, szerencsere a Koto alkalmaz amerikai szobraszokat is, igy ott nem mindig jon elo ez a problema.
Persze lehet, van akinek pont ugy jonnek be, ahogy vannak es en ahitom tulsagosan a tokeletesseget.
(Amit ennyi penzert azert sokszor el is varok. :) )

Lehet itt is csak az utóbbiról van szó, de a Sideshow figurákban nem igazán vagyok otthon, mivel annyira baromi drágák, hogy még álmodozás szintjén sem érdemelték ki a figyelmemet. Az a kategória nálam az ARTFX meg a Play Arts Kai, ha mondjuk kétszer ennyit keresnék, akkor elvileg venném őket, de mivel 10-20-szor ennyit valószinüleg sosem fogok, így ezeket nem is nagyon nézem.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4005 Dátum: 2015. február 05. - 12:18:41 »
A Play Arts figurák stílusa nekem tetszik, adinamikus tulzó arányokkal együtt, a festés szerintem sem mindig tökéletes, ami ennyi pénznél már zavaró.
Nekem a mostani figuráiknál a gömbcsuklók eröltetése sem tetszik teljesen, a régebbiek jobban bejönnek. Amúgy nekem csak a DMC 4-es Dante figura van meg ebből a szériából, ami véleményem szerint eszméletlenül szép, és akkor még nagyon olcsón 10000-ért tudtam megvenni, mostanában úgy 50-60 ezerért árulják aukciós oldalakon, de az új PAK figurák is nagyjából 30 ezret kostolnak.
Szóval egyelőre nekem marad a Neca, Diamond Select, DC Direct kombó (mostanában a McFarlane Toys nagyon eltünt sajnos).

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4006 Dátum: 2015. február 05. - 13:28:57 »
(mostanában a McFarlane Toys nagyon eltünt sajnos).

Annyira nem tuntek el, csak max nem gyartnak olyat, ami teged erdekel.
Assassin's Creedet, Halot, Walking Deadet es sportfigurakat nyomatnak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4007 Dátum: 2015. február 05. - 14:28:18 »
Nem is tudtam, hogy az AC átkerült hozzájuk, hát ha AC rajongó lennék, tuti kiakadtam volna ezen, hogy nem 7 inchesben gyártják őket.
Mondjuk így, hogy csak ebben a méretben gyárt a MC toys, jobb is, ha nem nyúlnak semmihez ami engem érdekelne.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4008 Dátum: 2015. február 06. - 11:08:57 »
Uj Koto Hulk es Hulkbuster ARTFX+ 1/10-es szobrok:
Link

Nem rossz, de engem egyelore annyira nem hoz lazba.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4009 Dátum: 2015. február 07. - 22:51:07 »
Vladi-nak, újabb gyönyörűség került a kezébe:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4010 Dátum: 2015. február 07. - 23:34:30 »
Ez nekem is megvan. Csak épp egy korábbi változata. Mármint a DC Visual History.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

balogh44

• Thanos
« Válasz #4011 Dátum: 2015. február 07. - 23:37:58 »
Nem rossz! ;)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4012 Dátum: 2015. február 08. - 10:15:06 »
Anno még Ben bácsitól vettem a FB-on. Valamikor még aktív volt itt is, de elég régóta a hibernáciusz cupiditisz betegségben szenved. Több diagnózis szerint is gyógyíthatatlan.  :(
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 08. - 11:28:03 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

venom75

• Pókfej
« Válasz #4013 Dátum: 2015. február 09. - 10:20:48 »
Én annak örülnék ha Magyarul is kiadásra kerülne egy hasonló kiadvány, legyen az DC vagy Marvel.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4014 Dátum: 2015. február 12. - 12:01:40 »
No, megvan a masodik Billy vitrinem, szoval most mar csak hetek kerdese es lesznek kepek.

Enyhen off: Figurakkal foglalkozo Transformers forum az osszes bezart, vagy behalt idehaza? Tudja valaki?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4015 Dátum: 2015. február 12. - 21:55:05 »
már nagyon régóta keresek 6 inch-es képregényes fekete pókot. végre megvan!
Köszönöm Todd!

Todd

• Pókfej
« Válasz #4016 Dátum: 2015. február 13. - 08:50:33 »
Vad! Varom milyen a tobbiekkel. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4017 Dátum: 2015. február 13. - 10:41:12 »
Jó ez a fotó! Olyan mintha a falon állna. Kéne egy téglás textúra alá ablakkal:)

Lego miniscale Helicarrier, mini minifigurákkal, meg egy displayen normális minifigurákkal .

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #4018 Dátum: 2015. február 13. - 19:09:27 »
No, megvan a masodik Billy vitrinem, szoval most mar csak hetek kerdese es lesznek kepek.

Enyhen off: Figurakkal foglalkozo Transformers forum az osszes bezart, vagy behalt idehaza? Tudja valaki?

Ez még működik: hunformers.1azy.net
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

AG SHEPPARD

• Grizzly
  • *
  • Smash?
    • Collector Zone Hungary
« Válasz #4019 Dátum: 2015. február 13. - 19:21:38 »
Oh, koszonom szepen!
Picit furcsa, hogy el van zarva a kulvilag elol, mintha valami illegalis tevekenyseg folyna odabent. :)

Ez még működik: hunformers.1azy.net