Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714920 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4500 Dátum: 2016. augusztus 31. - 11:37:13 »
Jók a tetkók, Lizard! :)

De egyszer még ki is akarom deríteni, hogy ami nekem van, az bootleg-e és mennyiben tér el egy dupla annyiba került figurától.
A csomagolása megegyezett a Marvel Selectével? Vagy csomi nélkül vetted? Az is lehet, hogy nem bootleg, hanem selejtes figura. Írtad, hogy a hátán el van mosódva a festés, lehet hogy emiatt nem tudták eladni normál áron. Mondjuk nem tudom, az a durva, hogy eredeti, bontatlan csomagolású figurákból is láttam már hibásakat játékboltban. A Holdfényben az egyik Marvel Select Wolverine figurának le volt törve az egyik karma, de a Galaxyban is volt egy Kratos figura, aminek el volt mosódva az arcán a vörös festés. Lehet hogy ezek apró hibának tűnnek, de szerintem ezek már olyan minőségbeli hibák, amik egy gyűjtőt zavarnának (engem legalábbis igen). Ezeket a figurákat vagy selejtezni kéne, vagy figyelembe venni, hogy hibásak, és áron alul adni őket.

Idézet
Neca figurák közül nekem a DMC Ultimate Dante az egyik kedvenc
Igen, az elég mutatós figura.

Idézet
Predator Jungle Disguise Dutch. Nagyon stabilan áll, de elég jól mozgatható, ezzel tökéletesen elégedett vagyok. Ha jól vettem észre, az Ultimate Terminator figuráknál is ezt a fajta felépítést vették át, így azok is jók lehetnek.
Igen, az Ultimate Terminator figurák nagyon jól néznek ki. Lehet, hogy egyszer beszerzek azokból is, de a képzeletbeli listámon hátrébb vannak. :)

Idézet
Egyéb figurákból, ami hasonló kategória a Marvel Select Amazig Spider-man 2-es Pókija ami nagyon jó.

Igen, az nagyon pöpec, nekem is van egy, elégedett vagyok vele. Kár, hogy az itthoni boltokban nem volt cserélhető fejes változat belőle.

Idézet
Annak lett már egy képregényes "átdolgozása", az is király lehet.
Jaja, jól néz ki. Igazából a cserélhető fej, illetve a jobb fejmozgathatóság miatt érdekel engem is.

Idézet
kettő figura van életemben amit nagyon bánok, hogy nem vettem meg, az és a Mezco képregényes Hellboy figurája.
Nekem az egyik ilyen "megbántam hogy nem vettem meg" figurám pont a régebbi szériás Kratos volt, de hálistennek kárpótolt a sors az Ultimate kiadással. :D Így utólag azt mondom, még jobban is jártam. Persze szerencsém volt, hogy kiadta a Neca az új verziót. :D
Viszont a másik, amit tényleg bánok, hogy lecsúsztam róla, az a DC Collectibles Arkham Origins Deathstroke. Az nagyon jó figura lehet. A Marvel Select Venomot is azért akarom megvenni, mert úgy érzem, később megbánnám, ha nem szerezném be. Az a vicc, hogy alapból nem is lenne fontos egy Venom figura a gyűjteményembe, de a Marvel Select kiadáshoz annyi kiegészítő van, és annyira jól kidolgozott figura, hogy vétek lenne kihagyni.

Még egy jó Vasember figurát szeretnék majd a gyűjteményembe, a Mafex Mark 45-ös Vasemberét szemeltem ki, ami elvileg ősszel fog megjelenni, ha minden igaz:

Így képek alapján iszonyat jól néz ki, viszont baromi drága lesz valszeg. :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 31. - 11:39:22 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4501 Dátum: 2016. augusztus 31. - 11:43:36 »
Ha drága, akkor már inkább egy Hot Toys legyen. Az a csúcs nem?

Utána kellett néznem, szóval a 42-es volt a legújabb és a főszereplő a Vas3-ban,
a 43 volt az Ultronban, a 44 a Hulkbuster.
A 45-ös páncél volt az Ultron kora végén (Friday op rendszerrel), és ugyan ez volt a Polgárháborúban is?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4502 Dátum: 2016. augusztus 31. - 11:51:40 »
A Venomot én csomagolás nélkül vettem.

Azért a Hot Toys még mindig minimum 5x annyi, mint a Mafex, és 10x annyi, mint egy Marvel Select. ;)
Inkább nekem azért nem jön be annyira, mert kisebb, mint a Select figurák, ez csak 6 inches, kb 16 cm. Most a Select is adott ki Civil War-os Vasembert, de annak sajnos nem levehető a maszkja.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #4503 Dátum: 2016. augusztus 31. - 12:05:24 »
Köszönöm srácok,igazából a Greedonak megvan a fegyvere is amit Han-ra fogott de az nagyon benyúlik a belső karomra és nem lehetne értelmezni egy képen :D
Majd ha folytatva lesz a hátam, ami teljes Marvel lesz, inkább gonosztevőkkel majd azt is megosztom veletek de ez apránkénti dolog ugy hogy egyszerre egy egy karakter lesz feldobva és a végére fog kiteljesedni a kép :D
"May the force be with you"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4504 Dátum: 2016. augusztus 31. - 12:25:08 »
Ha drága, akkor már inkább egy Hot Toys legyen. Az a csúcs nem?
Ja, az a csúcs, csak ahogy Todd is írta, árban is ők a csúcs, sajnos. A 7 inches figurák jóval megfizethetőbbek, így gyűjteni is könnyebb őket. Plusz elférnek a polcon. ;D És a 6-7 inch az a méretkategória, amiben már elég részletesen és szépen ki tudják dolgozni a figurákat.

Idézet
A 45-ös páncél volt az Ultron kora végén (Friday op rendszerrel), és ugyan ez volt a Polgárháborúban is?
Nem, a Polgárháborúban már a 46-os páncél volt. Ami őszintén szólva, nem tudom, mennyivel tud többet, mint a 45-ös, mert a film alapján nem sok különbséget vettem észre.

Inkább nekem azért nem jön be annyira, mert kisebb, mint a Select figurák, ez csak 6 inches, kb 16 cm. Most a Select is adott ki Civil War-os Vasembert, de annak sajnos nem levehető a maszkja.
Igen, nekem is az az egyetlen bajom vele, hogy kisebb. De cserébe szebb és kidolgozottabb náluk, és több kiegészítő lesz mellé. Amúgy reménykedtem, hogy a Select is kiad egy Mark 45-ös verziót, de úgy látszik nem... :( Viszont az összes Vasember páncél közül nekem a 45-ös tetszik a legjobban, úgyhogy ahhoz ragaszkodnék.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4505 Dátum: 2016. augusztus 31. - 13:52:03 »

Idézet
Nem, a Polgárháborúban már a 46-os páncél volt. Ami őszintén szólva, nem tudom, mennyivel tud többet, mint a 45-ös, mert a film alapján nem sok különbséget vettem észre.
JA igen, annak már voltak fényei mindenhol, mint az ultimate páncélnak.

Birka86

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #4506 Dátum: 2016. szeptember 01. - 01:09:40 »

Sziasztok

Megvételre keresnék 90's Toy Biz figurákat a Pókember sorozatból, akiknek van ne tartsa magában.
Képeket árakkal várok a ferenc.biro@flextronics.com címre vagy fb üzenetben (ez jobb megoldás lenne) https://www.facebook.com/biro.feri.9
Köszönöm

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4507 Dátum: 2016. szeptember 01. - 21:44:09 »
Végül is társasjáték, úgyhogy ide teszem a cikket:
http://index.hu/tudomany/til/2016/09/01/monopoly_tarsasokkal_szoktek_meg_a_nemet_fogolytaborokbol/
Jó sokat érhet egy ilyen ma nem?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4508 Dátum: 2016. szeptember 02. - 09:41:37 »
Igen, nekem is az az egyetlen bajom vele, hogy kisebb. De cserébe szebb és kidolgozottabb náluk, és több kiegészítő lesz mellé. Amúgy reménykedtem, hogy a Select is kiad egy Mark 45-ös verziót, de úgy látszik nem... :( Viszont az összes Vasember páncél közül nekem a 45-ös tetszik a legjobban, úgyhogy ahhoz ragaszkodnék.
meglepő módon engem talán ez a vasember figura csábít a legjobban. Kamu figura, de mindenhol megdöbbentően jó értékeléseket kapott.

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #4509 Dátum: 2016. szeptember 03. - 00:42:23 »
Végül is társasjáték, úgyhogy ide teszem a cikket:
http://index.hu/tudomany/til/2016/09/01/monopoly_tarsasokkal_szoktek_meg_a_nemet_fogolytaborokbol/
Jó sokat érhet egy ilyen ma nem?

Főleg ha bontatlan!  ;D ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4510 Dátum: 2016. szeptember 03. - 08:09:28 »
Gondolom a bontatlan gyakoribb belőle. mert amelyiket kibontották, azt nem hiszem, hogy utána a teljes készletet, táblástúl, meg figurástúl vitték magukkal. :lol: Viszont amelyik bontatlan, arról honnan tudod meg, hogy az a "Német Fogolytábor's Edition". :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4511 Dátum: 2016. szeptember 05. - 00:12:37 »
Gondolom a bontatlan gyakoribb belőle. mert amelyiket kibontották, azt nem hiszem, hogy utána a teljes készletet, táblástúl, meg figurástúl vitték magukkal. :lol: Viszont amelyik bontatlan, arról honnan tudod meg, hogy az a "Német Fogolytábor's Edition". :lol:
;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4512 Dátum: 2016. szeptember 21. - 10:19:17 »
Tom, nem tudom, te hogy voltál vele, de engem zavart, hogy a Kratos figurán nincsenek láncok, ahogyan igazából kellene, hogy legyenek, így ezt a hiányosságot házilag orvosoltam.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4513 Dátum: 2016. szeptember 21. - 10:43:39 »
Wow, tök jó lett! :D Csak simán rátekerted a láncokat, vagy oda is ragasztottad? Engem amúgy annyira nem zavart a láncok hiánya, mert ha a kezében van a kard, akkor elv teljesen fel vannak tekerve a csuklójára a láncok a játékban is, ha meg a hátán van a kard, akkor "eltűnnek" a láncok - elég érdekes megoldás a játéktól. :lol: Igazából egy régebbi Kratos verzióból kéne ez az effektezett láncos kard megoldás, és tökéletes lenne:

(Oké, meg két másik verzióból kéne a medúza fej, meg a Blade of Olympus, és az lenne a totál végső ultimate kollekció. :lol: )

De a te láncos megoldásod is tök jól néz ki. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4514 Dátum: 2016. szeptember 21. - 10:53:26 »
Nem rátekerve van, és nem is ragasztva (nem akartam volna megrongálni az eredeti állapotot).
Kis szétnyitható fülbevaló karikákkal van rögzítve, amiket kreatív boltban vettem. A kardon a markolat alatt egy kis lyukba az eredeti lánc mintán, a tulsó vége pedig ugyanígy egy kis hurokba kötve, amit rálehet húzni az alkarjára, a fölösleget meg feltekerem, ahogy tetszik.

ha meg a hátán van a kard, akkor "eltűnnek" a láncok - elég érdekes megoldás a játéktól. :lol:
Ezt egyébként sose értettem, gondolom nem volt kedvük leanimálni, aztán úgymond már hagyomány lett, hogy így oldották meg.

Igazából egy régebbi Kratos verzióból kéne ez az effektezett láncos kard megoldás, és tökéletes lenne. (Oké, meg két másik verzióból kéne a medúza fej, meg a Blade of Olympus, és az lenne a totál végső ultimate kollekció. :lol: )
Ja ez a tüzes lánc nagyon jól néz ki, de sajnos a régi kiegészítők közül csak a Blade of Olympus használható az új figurához.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4515 Dátum: 2016. szeptember 21. - 11:17:16 »
Nem rátekerve van, és nem is ragasztva (nem akartam volna megrongálni az eredeti állapotot).
Kis szétnyitható fülbevaló karikákkal van rögzítve, amiket kreatív boltban vettem. A kardon a markolat alatt egy kis lyukba az eredeti lánc mintán, a tulsó vége pedig ugyanígy egy kis hurokba kötve, amit rálehet húzni az alkarjára, a fölösleget meg feltekerem, ahogy tetszik.
Ahha, ügyes megoldás.

Idézet
Ezt egyébként sose értettem, gondolom nem volt kedvük leanimálni, aztán úgymond már hagyomány lett, hogy így oldották meg.
Jah, elsumákolták. :lol:

Idézet
Ja ez a tüzes lánc nagyon jól néz ki, de sajnos a régi kiegészítők közül csak a Blade of Olympus használható az új figurához.
Kár... De mondjuk annak a tüzes láncnak a végét lehet, hogy meg lehetne vastagítani egy kis celluxszal, hogy ne essen ki a figura kezéből.

Hú, amúgy most néztem videókat a tüzes láncos figura verzióról... A lánc effekt végéről le lehet szedni a kardokat! :surp: Na ha ezt anno tudtam volna...  ;D De végülis mindegy, mert az Ultimate figura így is sokkal jobb bármelyik korábbinál. 8)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #4516 Dátum: 2016. szeptember 27. - 20:23:36 »
Épp most érkezett meg a nemrég rendelt Assassin's Creed Unity pulcsim, és egyszerűen elképesztően jó! :oh: :oh: :oh:

A bal karján lévő embléma a szerint cserélhető, hogy milyen stílusban játszol a coopban.

"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Todd

• Pókfej
« Válasz #4517 Dátum: 2016. szeptember 27. - 20:34:02 »
Nem követem a játékot, de ez a pulcsi tényleg frankó.  :bravo:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4518 Dátum: 2016. szeptember 27. - 20:39:39 »
milyen stílusban játszol a coopban.
Nem is tudtam, hogy a Coopban játszani is lehet. Én eddig csak vásárolni mentem oda.  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4519 Dátum: 2016. november 09. - 22:11:51 »
végre megvan a kabátja is ! :sweetheart:

« Utoljára szerkesztve: 2016. november 10. - 08:38:21 írta Kanaszta »