Jók a tetkók, Lizard!

De egyszer még ki is akarom deríteni, hogy ami nekem van, az bootleg-e és mennyiben tér el egy dupla annyiba került figurától.
A csomagolása megegyezett a Marvel Selectével? Vagy csomi nélkül vetted? Az is lehet, hogy nem bootleg, hanem selejtes figura. Írtad, hogy a hátán el van mosódva a festés, lehet hogy emiatt nem tudták eladni normál áron. Mondjuk nem tudom, az a durva, hogy eredeti, bontatlan csomagolású figurákból is láttam már hibásakat játékboltban. A Holdfényben az egyik Marvel Select Wolverine figurának le volt törve az egyik karma, de a Galaxyban is volt egy Kratos figura, aminek el volt mosódva az arcán a vörös festés. Lehet hogy ezek apró hibának tűnnek, de szerintem ezek már olyan minőségbeli hibák, amik egy gyűjtőt zavarnának (engem legalábbis igen). Ezeket a figurákat vagy selejtezni kéne, vagy figyelembe venni, hogy hibásak, és áron alul adni őket.
Neca figurák közül nekem a DMC Ultimate Dante az egyik kedvenc
Igen, az elég mutatós figura.
Predator Jungle Disguise Dutch. Nagyon stabilan áll, de elég jól mozgatható, ezzel tökéletesen elégedett vagyok. Ha jól vettem észre, az Ultimate Terminator figuráknál is ezt a fajta felépítést vették át, így azok is jók lehetnek.
Igen, az Ultimate Terminator figurák nagyon jól néznek ki. Lehet, hogy egyszer beszerzek azokból is, de a képzeletbeli listámon hátrébb vannak.

Egyéb figurákból, ami hasonló kategória a Marvel Select Amazig Spider-man 2-es Pókija ami nagyon jó.
Igen, az nagyon pöpec, nekem is van egy, elégedett vagyok vele. Kár, hogy az itthoni boltokban nem volt cserélhető fejes változat belőle.
Annak lett már egy képregényes "átdolgozása", az is király lehet.
Jaja, jól néz ki. Igazából a cserélhető fej, illetve a jobb fejmozgathatóság miatt érdekel engem is.
kettő figura van életemben amit nagyon bánok, hogy nem vettem meg, az és a Mezco képregényes Hellboy figurája.
Nekem az egyik ilyen "megbántam hogy nem vettem meg" figurám pont a régebbi szériás Kratos volt, de hálistennek kárpótolt a sors az Ultimate kiadással.

Így utólag azt mondom, még jobban is jártam. Persze szerencsém volt, hogy kiadta a Neca az új verziót.
Viszont a másik, amit tényleg bánok, hogy lecsúsztam róla, az a DC Collectibles Arkham Origins Deathstroke. Az nagyon jó figura lehet. A Marvel Select Venomot is azért akarom megvenni, mert úgy érzem, később megbánnám, ha nem szerezném be. Az a vicc, hogy alapból nem is lenne fontos egy Venom figura a gyűjteményembe, de a Marvel Select kiadáshoz annyi kiegészítő van, és annyira jól kidolgozott figura, hogy vétek lenne kihagyni.
Még egy jó Vasember figurát szeretnék majd a gyűjteményembe, a Mafex Mark 45-ös Vasemberét szemeltem ki, ami elvileg ősszel fog megjelenni, ha minden igaz:

Így képek alapján iszonyat jól néz ki, viszont baromi drága lesz valszeg.