A jelző megmaradását én sem a megszokás miatt támogattam. Nekem a Pókember előtti egyetlen igazi jelző a Csodálatos, valahogy ha azt hallom, vagy olvasom, hogy Csodálatos Pókember, teljesen el is felejtem, hogy van a Pókember szó előtt valami, annyira összefort, míg amikor a Hihetetlen, fantasztikus, Lenyűgöző Pókember, vagy akármilyen kontextusban látom a szót, én is erősen cikinek érzem. Szóval ha megszokás, akkor vagy a Csodálatos, vagy semmi, de persze ez nem lehet. Szóval ha az országban most először jelenne meg Pókemberrel a középpontban valami, akkor az lenne a legjobb, ha a címe egyszerűen csak Pókember lenne.
Egyedül az a nyomós érv szól a a Hihetetlen Pókember mellett, hogy előtte 27 (annyi jelent meg) szám jelent meg Pókember kalandjaiból ilyen címen, a 616-os Univerzumban. Jó, hogy előtte csodálatos vol nagyon sokáig, de közöttük eltelt jópár év. Most viszont ilyenről nem lehet beszélni...tehát igencsak jó dolog az, ha a korábbi olvasok ránéznek a borítóra, és a Hihetetlen Pókember nevet látják rajta, a jól megszokott betűtípussal, mert így azt a látszatot kelti a dolog, hogy a sorozat nem szűnt meg, csak más formára váltott, viszont továbbra is annak a folytatásáról van szó. És ez nekem van olyan fontos szempont, hogy egyedül emiatt szerintem maradjon a jelző.
A másik (én) szerintem is jobb cím, és szerintem anynira nem is félrevezető. És igenis volt a Pókról szó korábban másik személyiségként, mégha ez a Pók nem arra a Pókra vonatkozik. PL a depipók idején JMD előszeretettel tette skizofrénné részben petert. emlékszem a sikoltás végén is amikor összegörnyedve gugol a szobron, azt mondja, hogy én a Pók vagyok. Hátborzongató volt olvasni, hogy annyira kikészítették az események, hogy már nem a valós énje, hanem az általa kitalált alterego mögé húzódik, hogy el tudja viselni a megpróbáltatásokat. (ugyanilyen durva beszólás volt az arkhamban, amikor Batmannek le akarták venni a Maszkját, erre joker beköpi, hogy ne legyenek már ilyen közönségesek, ez a valódi arca).
Szóval nekem nem lenne olyan félrevezető, sokkal sejtelmesebb lenne így a cím és jobban is hangzana. Mert ez "A másik" így nagyon gáz.