Válogatni most is lehet, egyedül abba szólnak bele talán jobban, hogy a megjelenő képregényben lévő képekbe mennyire lehet belenyúlni. Főleg a DC, a Marvel ebben szabadabb.
De, mint mondtad, hogyha csak pár oldalt szeretnél egy sztoriból, akkor általában ez egészet meg kell venni hozzá pl. Bár erre már a Kingpines kiadványokból is tudnék ellenpéldát mondani. M+ Amazon 5 oldal, vagy Fenegyerek kötet végén a Pulse-ból 1. Vagy a Panini rugalmasabb, néhány oldalt enged?
Aha, akkor a DC-nél nemigen lehetne
Isten felirat pl.

Hát igen. Amikor úgy volt, hogy fel tudom tenni a PPP-t 72 oldalra, akkor úgy gondoltam, hogy 3 történet + 8 oldal doksi mindegyikbe. De amikor kiderült, hogy lehet 80 oldalas is, akkor már elszaladt velem a ló: mivel úgy már befért egy fél sztori még, vagyis az évi 18 helyett 21-et is le tudtunk adni, úgy éreztem, hogy ez a fontosabb.
Én őszintén megmondom: engem annyira zavar a sztorik szétdarabolása, hogy inkább lemondanék azokról a felekről, csak egy képregényben legyen egy teljes sztori. Ez idegesített a régi CSP-ben is, főleg, hogy kevesebb volt az oldalszám, és egy-két oldal mindig ugrott emiatt a sztoriból. Kicsit az olvasás élményét is rontja, mikor egy sztori közepén van vége egy füzetnek, aztán lehet várni 1-2 hónapot a folytatásra, vagy hogy befejezze az elkezdett mondatot a szereplő.

De jó ötletet adtál: tényleg a magyar vonatkozásokra kellene jobban ráfeküdni a doksikkal.
Vannak ötleteim.
Az „elszúrt szövegbuborékokâ€-lista is klassz volt, mert a CSP-ről szólt, márpedig az interneten ilyen nincs. Talán csak ezeket a dokumentációkat hiányoltam egy kicsit a legutóbbi PPP-kből.
Ezt külön köszönöm, mint értelmi szerző, és kigyűjtő (a fordítás már Tomi volt). Jó érzés, hogy vannak akiknek ez jelent valamit, hogy nem csak magunknak csináljuk.
Egyébként az eredeti tervem az volt, hogy egy kis játék is kapcsolódna hozzá, hogy ha valaki tud olyan hibás bubis észrevételt beküldeni, ami nem volt benne, akkor az kaphat pl. egy amcsi képregényt. De ez nem valósult meg, mert csak a CSP-s része jelent meg, a többi nem.