Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 921258 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #3120 Dátum: 2015. március 31. - 19:16:05 »
Ha olyan lenne, mint a Vadász lelke (gerinces) az azért lenne jó, mert egységes lenne vele, DE, ha netán kapcsos lenne, az le lenne baj, mert esetleg bele lehetne tenni ilyesmit is, poszter gyanánt:

:brow:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3121 Dátum: 2015. március 31. - 20:16:11 »
Nagyon tetszetős a mostani borító.   8)
Már alig várom,hogy a postaládámban legyen!

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #3122 Dátum: 2015. március 31. - 22:20:19 »
Nem, a 311 az még nem az Inferno. Nem tartozik bele, csak amolyan "road to" sztori.
Remélem ha majd ott járunk azért ezt sem hagyod ki:)

-2010-ben megjelent egy "The Complete Clone Saga" című kötet újraszínezve, ebben az első néhány füzet az itthon is megjelent klón sztori eleje a Travellerrel. Semic 117-119 asszem, gondolom ezt folytatnád, Skarlát Pók, Kaine, Venom, meg ezek... talán ezt várom a legjobban mind közül.
-Igen, és én is.
Ezt csak azért mondtam, hogy akkor elég valószínű, hogy a digitalizáltság miatt nem kell aggódni...
Amúgy elég "bő lére" lehet ereszteni ezt a sztorit, remélem meg is teszed:)

Ez vicces, mert én épp odáig tudom őt elfogadni, és onnantól élvezhetetlen. :) De ez nem az ő sara, Sienkiewicz nekem kevésbé tetszik, mint Meki.
Pedig kifejezetten sokat tett hozzá Buscemához. Ha otthon lennék, belinkelnék valami faja scant, majd talán legközelebb. Nekem sem a kedvencem, de tetszik. McFarlane meg gyermeteg(ebb)ül rajzol, ami néha nem passzol egy-egy komolyabb sztorihoz, ezt aláírom, de az egyik kedvencem. Buscema-nál az arcmimikát nem vitatom, de a többi hagy "némi" kívánnivalót maga után...  szerencsére nem túl sokáig lesz, ha fél év alatt lemegy.

A child within 6 spectacular rész lesz szétdarabolva, vagy csak ezek lesznek egy-egy füzetben, kiegészítő részekkel?
(Bevallom én ezt annyira nem is ismerem, mert verminből és az osbornokból már elég volt, unalmasak számomra. Pláne mikor a klónsztorinál visszahozzák Normant, hogy akkor mégsem halt meg, és Európában dekkolt... WTF?! elég ötlettelen húzás volt. ) Az lenne a jó, ha a child within részek mellett lehetne mást is olvasni/nézni.

amikor újból kiadtad a PPP1-et, nem féltél, hogy visszaesik az eladott példányszám? Én ugyanis egyből arra gondoltam, hogy a spekulálók megijednek, hogy mostantól mindegyik számot újra kiadod pár év után, így aztán nem fogja megérni betárazni belőlük.
Benne volt a pakliban, de a PPP sorozatot a gyűjtőknek adom ki, és így sem olcsó egy-egy szám, és egészen tisztességtelennek érzem, hogy ennyiért adják el, bár persze tisztában vagyok a kereslet-kínálat adta piaccal. Félreértés ne essék, azzal nincs bajom, ha valaki eladja a gyűjteményét személyes okokból, és ha ennyit ér, hát ennyit ér. A spekulánsok azok, akik miatt én magam is óvatos vagyok - például nem hirdetem ki, ha valamiből már csak kevés van, hogy inkább azoké legyenek az utolsó darabok, akik tényleg gyűjtők, és maguknak szeretnék, hogy ne kelljen később tízszeres áron megvenniük, ha teljes gyűjteményt akarnak.
Ugyanakkor minden számot nyilván nem fogunk újranyomni, a 80 oldalasokat például igen nehézkes (és költséges) lenne. Ha valamit, hát még a 6. számot érdemes lehet, hogy a minősége felzárkózzon a többi szám mellé. Jelenleg különben folynak a tárgyalások 4 képregényfüzet újranyomásáról is.
Ma is el tudnám adni az első számot egy huszasért, mivel első nyomás... szóval az árakon nem feltétlenül változtat, de legalább eljut(hat) mindenkihez, akit érdekel.

Ez tényleg árnyalja a képet, én pl. az újraszínezett változatokat nem annyira szeretem (de persze meg fogom venni). Egyébként eleve a kezdetlegesebb színezést szeretem, amikor itt-ott kimegy a vonalból stb., ahogyan azt a CsP-ben megszokhattuk. Ez teljesen megmagyarázhatatlan vonzalom, pusztán nosztalgia. A nagyon profi (számítógépes?) színezés számomra idegen.
Ezzel én is így vagyok.. pont ezért (is) szeretek scannelt cuccot olvasni. Ha megjelenik magyarul, akkor meg is veszem, támogatva egy hangyányit az itthoni fanatizmust.

Különben az a terv, hogy jövőre kiadom a Kraven Utolsó Vadászatát (ha már idén itt a Child Within [vajon e hír hallatán hány Csodálatos Pókember 91-93 fog hirtelen eladóvá válni?])...
Jobb lenne olyat látni, ami még itthon nem jelent meg nyomtatott formában. Persze van pár, ami megjelent, de megérdemelne egy tisztességesebb újrakiadást, most pl. csak a Monolith-os jut eszembe, de van még jó pár biztosan. Akit érdekel ez a téma, annak már megvan a csp91-93:)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3123 Dátum: 2015. március 31. - 22:29:01 »
Meki, gyermeteg?? :o

Hát nem tudom, nekem Sal Buscemáról ez a véleményem, de abban egyet értünk, hogy sokat számít a tus kihúzó is!
A Monolit is jó lenne, de szerintem még nem időszerű, a Kraven utolsó vadászata pedig, igen, DeMattias miatt is. ;)
Kaine amiben MJ zuhanyzik, az már meghaladott sztori? Szép! ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3124 Dátum: 2015. március 31. - 22:33:00 »
(Jó lenne egyszer a Titkos Háborút is reaktiválni... van rá valamilyen esély?)
Azt a hossza miatt nem hinném. Nagyjából 280 oldal, vagyis hosszabb, mint a Végtelen... sorozat. Azaz szinte bármilyen történetet ki lehetne adni akkora helyen, mint azt.
Idézet
Amúgy a Kraven utolsó vadászata milyen formában jelenik meg: különszámban
Igen.
Ha olyan lenne, mint a Vadász lelke (gerinces) az azért lenne jó, mert egységes lenne vele
Csakis gerinces lehet a minimum 144 oldalával. 132 a történet, 6 borító és rengeteg doksi lesz mellette.
Ezt csak azért mondtam, hogy akkor elég valószínű, hogy a digitalizáltság miatt nem kell aggódni...
Amúgy elég "bő lére" lehet ereszteni ezt a sztorit, remélem meg is teszed:)
Ez sajnos nem így van, nem csak attól függ.
Igen, a Peter Parker rész szinte kihagyás nélküli lesz (vagy nem is szinte). Majd Ben Reillynál ugráljuk át a sok gyengébb sztorit.
Idézet
A child within 6 spectacular rész lesz szétdarabolva, vagy csak ezek lesznek egy-egy füzetben, kiegészítő részekkel?
Nem, folyamatosan megy majd, nem szívesen húznám az olvasók idegeit azzal, hogy 8 hónapig menjen ez a sztori. Ahhoz túl jó. :)
Idézet
Az lenne a jó, ha a child within részek mellett lehetne mást is olvasni/nézni.
Szerintem nem fogod hiányolni, de csak 2 olyan szám lesz, amiben "teliben" CW van.
Idézet
Persze van pár, ami megjelent, de megérdemelne egy tisztességesebb újrakiadást, most pl. csak a Monolith-os jut eszembe
Egyszer még bizonyosan sorra kerül az is.
Kaine amiben MJ zuhanyzik, az már meghaladott sztori? Szép! ;D
Igen, de benne van a +1-ben. :)

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #3125 Dátum: 2015. március 31. - 22:52:36 »
Meki, gyermeteg?? :o
Igen, főként civil arcokra értettem. Az általad mutatotton kevésbé látszik... de nem leszólni akartam, mert az egyik kedvencem, csak nem tudom annyira komolyan venni, mint mások munkáit.

Igen, a Peter Parker rész szinte kihagyás nélküli lesz (vagy nem is szinte). Majd Ben Reillynál ugráljuk át a sok gyengébb sztorit.
Jól hangzik.

Szerintem nem fogod hiányolni, de csak 2 olyan szám lesz, amiben "teliben" CW van.
Jól van, el fogom olvasni.

Egyszer még bizonyosan sorra kerül az is.
Egyszer majd még a Tormenttel is ez lesz a helyzet remélem:) egy fix vevőd tuti lenne rá:)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3126 Dátum: 2015. március 31. - 23:02:46 »
Na az nekem is kéne! ;)

Kókuszolaj

• Tarantula
  • *
« Válasz #3127 Dátum: 2015. április 01. - 00:50:32 »
Idézet
Ott nem a színezés a kezdetlegesebb, hanem a Semic nyomdája volt az.  :D
Jogos. :) Szóval az újraszínezett Amazing Fantasy volt az, ami nekem nem volt az igazi. Tudom, hogy máshogy már nem lehet kiadni, és sokkal jobb, hogy így jelent meg, mint ha egyáltalán nem jelent volna meg. Csak éppen nem olyan, amilyennek én egy Pókember-képregényt elképzelek. Biztos jobb ez így valakinek valamilyen szempontból, de egyrészt nem tudom, miért, másrészt ha tudnám, akkor is elszomorítana. De persze ez nem jelenti, hogy nem vennék meg akárhány hasonlót. :)
Idézet
Ma is el tudnám adni az első számot egy huszasért, mivel első nyomás... szóval az árakon nem feltétlenül változtat, de legalább eljut(hat) mindenkihez, akit érdekel.
Igen. Nekem pl. nem számít, hogy második kiadás: boldog voltam, hogy megvehettem és elolvashattam az 1. számot, ugyanis a 7.-nél csatlakoztam be. Annak idején, amikor találkoztam az 1. szám hirdetésével, éppen a ,,kinőttem én már ebből" korszakot éltem - néhányaknak talán ismerős. A CsP-t még össze tudtam gyűjteni (na jó, a 93. és a 104. kivételével), de a PPP 2-6.-ot már nem. Tízezreket nem tudnék adni értük, így aztán nagyon hálás vagyok a reprintekért.
Idézet
Csakis gerinces lehet a minimum 144 oldalával.
Két füzet, mint a Fekete Macska...? Túl drága volna?

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #3128 Dátum: 2015. április 01. - 11:00:00 »
A Kraven az a nagyon várós kategória minden tekintetben, zseniális lenne. Főleg ezekkel az extrákkal.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3129 Dátum: 2015. április 01. - 12:22:54 »
Mármint két füzetbe téve? Nem értem.

Kókuszolaj

• Tarantula
  • *
« Válasz #3130 Dátum: 2015. április 01. - 13:25:38 »
Persze, úgy értettem. Hogy ne kelljen gerincesnek lennie. Mondjuk nincs az az illúzióm, hogy erre még nem gondoltál. :)

sziki

• Vízember
  • *
« Válasz #3131 Dátum: 2015. április 01. - 14:20:36 »
Az volna a legkirályabb, ha egyben jönne ki, gerincesben, szerintem nem is kérdés.

Kókuszolaj

• Tarantula
  • *
« Válasz #3132 Dátum: 2015. április 01. - 14:46:06 »
Igen, egyébként az is teljesen jó lenne. :) Inkább csak a kizárólagosságról, futólag jutott eszembe.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3133 Dátum: 2015. április 01. - 16:46:39 »
Persze, úgy értettem. Hogy ne kelljen gerincesnek lennie. Mondjuk nincs az az illúzióm, hogy erre még nem gondoltál. :)
De az csak 48 oldalas, vagyis ahhoz minimum három kellene. De nem, egyértelműen egyben szeretném kiadni, gerinccel, valami komolyabb kivitelben. Egyszer már felötlött, hogy mehetne 3 nagy alakú albumban (a németek is kiadták úgy), de egyben szerintem jobb.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3134 Dátum: 2015. április 01. - 17:38:28 »
Nagyon jó az új borító, várom a fesztivált, hogy átvehessem. örülök a kravenes különszámnak is. a linkelt borító jó is lesz :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3135 Dátum: 2015. április 01. - 19:19:47 »
Idézet
Ott nem a színezés a kezdetlegesebb, hanem a Semic nyomdája volt az.  :D
Jogos. :) Szóval az újraszínezett Amazing Fantasy volt az, ami nekem nem volt az igazi. Tudom, hogy máshogy már nem lehet kiadni, és sokkal jobb, hogy így jelent meg, mint ha egyáltalán nem jelent volna meg. Csak éppen nem olyan, amilyennek én egy Pókember-képregényt elképzelek. Biztos jobb ez így valakinek valamilyen szempontból, de egyrészt nem tudom, miért, másrészt ha tudnám, akkor is elszomorítana. De persze ez nem jelenti, hogy nem vennék meg akárhány hasonlót. :)
Idézet
Igen. Nekem pl. nem számít, hogy második kiadás: boldog voltam, hogy megvehettem és elolvashattam az 1. számot, ugyanis a 7.-nél csatlakoztam be. Annak idején, amikor találkoztam az 1. szám hirdetésével, éppen a ,,kinőttem én már ebből" korszakot éltem - néhányaknak talán ismerős. A CsP-t még össze tudtam gyűjteni (na jó, a 93. és a 104. kivételével), de a PPP 2-6.-ot már nem. Tízezreket nem tudnék adni értük, így aztán nagyon hálás vagyok a reprintekért.
Idézet
Csakis gerinces lehet a minimum 144 oldalával.

Tudod mi volt még rossz, a régi, Semices X-Men-ek szöveg és gondolat buborékai, annyira átrajzolták őket, hogy egy egész panelt szinte csak azok töltöttek ki, (lásd: X-Men-A Főnix halála) de még csak nem is úgy néztek ki, mint az eredetiben! :uhoh:

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #3136 Dátum: 2015. április 01. - 19:39:18 »
... örülök a kravenes különszámnak is ...
:headscratch: kicsit megkavarodtam... különálló kötetként sokkal jobb lenne, mint pl. A vadász lelke.

Buscema/Sienkiewicz, ezek kifejezetten bejönnek '95-ből
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 01. - 20:27:16 írta deadbeat7 »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3137 Dátum: 2015. április 01. - 20:30:26 »
Úgy igen.De amúgy a Vadász lelke, sajnos nyomában sincs a Kraven utolsó vadászatának.Az amolyan hiánypótló.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3138 Dátum: 2015. április 03. - 15:09:02 »
Jelenleg különben folynak a tárgyalások 4 képregényfüzet újranyomásáról is.

Remélem összejön és végre meg lehet az első évad is :).

Amúgy a következő évek tervezete még mindig ez:
2015: The Child Within
2016: Maximum Carnage
2017: 90-es évek
2018-2019: Klónsztori
2020: a 2000-es évek (a vol. 1 végéig, vagyis a 119. szám végéig).
2021: 60-as évek. :)

Csak azért kérdem, mert ha a 60-as évek már különszámként futnak, akkor gondolom 2021-ben valami más lesz a fő vonal.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #3139 Dátum: 2015. április 03. - 18:13:41 »
Amúgy a következő évek tervezete még mindig ez:
2015: The Child Within
2016: Maximum Carnage
2017: 90-es évek
2018-2019: Klónsztori
2020: a 2000-es évek (a vol. 1 végéig, vagyis a 119. szám végéig).
2021: 60-as évek. :)
Csak azért kérdem, mert ha a 60-as évek már különszámként futnak, akkor gondolom 2021-ben valami más lesz a fő vonal.
Itt három dolog zavar:
- 2017: 90-es évek. Már 2014-ben is 90-es évekbeli sztorik mentek, remélem lesz egy "rendes" cím kitalálva hozzá, mert ez így gagyi. Illetve szerintem a Klón-sztoriknak mát ott el kellene kezdődnie. Így talán jogos lenne a Klón sztori kezdetei, vagy valami hasonló cím.
- 2020: a 2000-es évek (a vol. 1 végéig, vagyis a 119. szám végéig). Itt valami nem stimmel. A vol.1 szériák 1998 novemberében egytől egyig befejeződtek, 1999 januárban indultak a vol.2-k. Tehát vagy 2000-es évek előtti sztorik, vagy ha ez a címe, akkor úgy gondolta Kaine, hogy a magyar vol.1 végéig, ami a CSP127, illetve utána a HP vol.1-ig. Pl. szerintem itt lenne kiadva a Webspinners 9. része, ami befejezetlenül maradt a v1 megszünése miatt.
- Csak azért kérdem, mert ha a 60-as évek már különszámként futnak, akkor gondolom 2021-ben valami más lesz a fő vonal.
A 60-as évek az legalább 7 évet ölel fel, míg nálunk egy évben 1 db 5 részes különszám jön ki. Maradni fog addigra, főleg ha különszámként pl. Kraven, vagy Gwen halála lesz helyette.

És még egy dolog a félreértések elkerülése végett: a dobozok címei nem fedik a tartalmukat, csak a fő szál, fő esemény után kapják a nevüket. Pl. a Child Within is 2-3 füzet max., azaz 3-4 füzetnyi más sztori is lesz mellette. Sajnos a Max. Carnage-re ez nem igaz, az majdnem lefoglalja az egész évet.
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 03. - 18:16:02 írta petshop »