Nem, a 311 az még nem az Inferno. Nem tartozik bele, csak amolyan "road to" sztori.
Remélem ha majd ott járunk azért ezt sem hagyod ki:)
-2010-ben megjelent egy "The Complete Clone Saga" című kötet újraszínezve, ebben az első néhány füzet az itthon is megjelent klón sztori eleje a Travellerrel. Semic 117-119 asszem, gondolom ezt folytatnád, Skarlát Pók, Kaine, Venom, meg ezek... talán ezt várom a legjobban mind közül.
-Igen, és én is.
Ezt csak azért mondtam, hogy akkor elég valószínű, hogy a digitalizáltság miatt nem kell aggódni...
Amúgy elég "bő lére" lehet ereszteni ezt a sztorit, remélem meg is teszed:)
Ez vicces, mert én épp odáig tudom őt elfogadni, és onnantól élvezhetetlen.
De ez nem az ő sara, Sienkiewicz nekem kevésbé tetszik, mint Meki.
Pedig kifejezetten sokat tett hozzá Buscemához. Ha otthon lennék, belinkelnék valami faja scant, majd talán legközelebb. Nekem sem a kedvencem, de tetszik. McFarlane meg gyermeteg(ebb)ül rajzol, ami néha nem passzol egy-egy komolyabb sztorihoz, ezt aláírom, de az egyik kedvencem. Buscema-nál az arcmimikát nem vitatom, de a többi hagy "némi" kívánnivalót maga után... szerencsére nem túl sokáig lesz, ha fél év alatt lemegy.
A child within 6 spectacular rész lesz szétdarabolva, vagy csak ezek lesznek egy-egy füzetben, kiegészítő részekkel?
(Bevallom én ezt annyira nem is ismerem, mert verminből és az osbornokból már elég volt, unalmasak számomra.
Pláne mikor a klónsztorinál visszahozzák Normant, hogy akkor mégsem halt meg, és Európában dekkolt... WTF?! elég ötlettelen húzás volt. ) Az lenne a jó, ha a child within részek mellett lehetne mást is olvasni/nézni.
amikor újból kiadtad a PPP1-et, nem féltél, hogy visszaesik az eladott példányszám? Én ugyanis egyből arra gondoltam, hogy a spekulálók megijednek, hogy mostantól mindegyik számot újra kiadod pár év után, így aztán nem fogja megérni betárazni belőlük.
Benne volt a pakliban, de a PPP sorozatot a gyűjtőknek adom ki, és így sem olcsó egy-egy szám, és egészen tisztességtelennek érzem, hogy ennyiért adják el, bár persze tisztában vagyok a kereslet-kínálat adta piaccal. Félreértés ne essék, azzal nincs bajom, ha valaki eladja a gyűjteményét személyes okokból, és ha ennyit ér, hát ennyit ér. A spekulánsok azok, akik miatt én magam is óvatos vagyok - például nem hirdetem ki, ha valamiből már csak kevés van, hogy inkább azoké legyenek az utolsó darabok, akik tényleg gyűjtők, és maguknak szeretnék, hogy ne kelljen később tízszeres áron megvenniük, ha teljes gyűjteményt akarnak.
Ugyanakkor minden számot nyilván nem fogunk újranyomni, a 80 oldalasokat például igen nehézkes (és költséges) lenne. Ha valamit, hát még a 6. számot érdemes lehet, hogy a minősége felzárkózzon a többi szám mellé. Jelenleg különben folynak a tárgyalások 4 képregényfüzet újranyomásáról is.
Ma is el tudnám adni az első számot egy huszasért, mivel első nyomás... szóval az árakon nem feltétlenül változtat, de legalább eljut(hat) mindenkihez, akit érdekel.
Ez tényleg árnyalja a képet, én pl. az újraszínezett változatokat nem annyira szeretem (de persze meg fogom venni). Egyébként eleve a kezdetlegesebb színezést szeretem, amikor itt-ott kimegy a vonalból stb., ahogyan azt a CsP-ben megszokhattuk. Ez teljesen megmagyarázhatatlan vonzalom, pusztán nosztalgia. A nagyon profi (számítógépes?) színezés számomra idegen.
Ezzel én is így vagyok.. pont ezért (is) szeretek scannelt cuccot olvasni. Ha megjelenik magyarul, akkor meg is veszem, támogatva egy hangyányit az itthoni fanatizmust.
Különben az a terv, hogy jövőre kiadom a Kraven Utolsó Vadászatát (ha már idén itt a Child Within [vajon e hír hallatán hány Csodálatos Pókember 91-93 fog hirtelen eladóvá válni?])...
Jobb lenne olyat látni, ami még itthon nem jelent meg nyomtatott formában. Persze van pár, ami megjelent, de megérdemelne egy tisztességesebb újrakiadást, most pl. csak a Monolith-os jut eszembe, de van még jó pár biztosan. Akit érdekel ez a téma, annak már megvan a csp91-93:)