Amúgy a következő évek tervezete még mindig ez:
2015: The Child Within
2016: Maximum Carnage
2017: 90-es évek
2018-2019: Klónsztori
2020: a 2000-es évek (a vol. 1 végéig, vagyis a 119. szám végéig).
2021: 60-as évek. 
Csak a 2021 a más, mert beteszünk egy extra évadot.
Csak azért kérdem, mert ha a 60-as évek már különszámként futnak, akkor gondolom 2021-ben valami más lesz a fő vonal.
Nem, az volt a terv, hogy amíg van más, addig különszám, utána az lesz a fősodor.
Itt három dolog zavar:
- 2017: 90-es évek. Már 2014-ben is 90-es évekbeli sztorik mentek, remélem lesz egy "rendes" cím kitalálva hozzá, mert ez így gagyi. Illetve szerintem a Klón-sztoriknak mát ott el kellene kezdődnie. Így talán jogos lenne a Klón sztori kezdetei, vagy valami hasonló cím.
Mi van, sündisznót reggeliztél?

Mitől lenne gagyibb, mint
a 80-as évek volt? Tök következetes.
én örülnék a a CsPv1 és a HPv1 közötti időszaknak, de valószínű inkább a CsPv1 vége felé kihagyott részek lesznek.
Mire gondolsz, a 127 utánira, vagy a 119 utánira? Mert elsősorban ez utóbbi lesz. Befoltozzuk ama bizonyos ötéves ugrás lukjait. De kicsit belemegyünk a 127 utániba is, igen. Ott lesz a sorozat vége.
A Stan Lee-s különszámok remélem különszámok maradnak. Ha jól számolom 63 rész van hátra maximum, ami több mint 12 év, de akkor is jó lenne ha maradna ez a séma.
12 évig nincsenek kimaradt részek, vagyis nem lehetne
csak különszámot kiadni. De én úgy számolom ezt az időszakot, hogy Stan Lee távozásáig. Romita ugyan időnként átadta a helyét, de rendszeresen visszatért valamilyen formában - még Stan távozása után is.
Én úgy tudtam, hogy a HP különszámok nem lehetnek, mert jön az új időszámítás, és tudtommal minden különszám szorosan kapcsolódni fog a kéthavi sorozathoz! 
Ezt még nem döntöttem el teljesen, hogy milyen formában jelenjen meg, de nem PPP lesz, az biztos.
Már máskor is mondtam, de böki a csőröm, hogy a Maximum Carnage lefoglal egy egész évet! Túlzásnak tartom feláldozni egy évet érte.
Miről beszéltek, fiúk? Nem egész 4 számot foglal le a teljes sztori. Különben meg úgy csináltok, mintha kár lenne rá pazarolni a lapot, holott teljesen jó ez a sztori, majd meglátjátok.