Nem mellesleg, a Marvel sem engedné, amiről neked persze fogalmad sincs, de úgy mondod meg a tutit, mintha mindent figyelembe véve lennének végérveid.
Ez az
"Ultimate" érved, ezt már megfigyeltem.
Csakhogy mondtad, hogy a Panini a PPP-be már abszolút nem szól bele, úgy válogatod össze, ahogy akarod. Ha ez nem változott, és az új kapcsolattartóval - akit sokkal jobb fejnek, és engedékenyebbnek tartasz, mint a régebbieket -, ez erősen valószínű, akkor fenntartásokkal kezelném ezt a kijelentést, ha megengeded.
Az, hogy úgy kezelsz, mintha egy teljesen átlag olvasó lennék, akinek fogalma sincs róla, hogy legalább nagyjából hogy mennek a dolgok, az lekicsinylő, és bántó.
Nem, itt van ő még. És mi az, hogy "elküldtük"? Mert én nem tettem ilyet. Vagy van itt egy "te" és "mindenki más"?
Ezt öntudatnak hívják.
Ha arra utalsz, hogy én a fórum tagjai fölé helyezem magam, azzal nagyon mellélőttél, mert erről szó nincs. Egyszerűen csak nem emlékeztem rá pontosan, hogy ki, kik reagáltak elég offenzíven arra az adott b44-es bejegyzésre.
Sajnálom hogy félre értettem a PPP lényegét akkor, mert én azt hittem nekünk, régi motorosoknak készült eleve ez a sorozat, és alap hogy ilyesmikre is számíthatunk.
Én is így voltam vele, ezek szerint teljes félreértésben voltam.
nem ragaszkodom olyan történetek leközlésére ami neked fizikai fájdalmat okoz
Ezt jól megfogalmaztad, ha tényleg ilyen pokoli kínokat okoz, akkor hagyjuk is. Nem venném a lelkemre, ha Kaine emiatt összetörne testileg-lelkileg-szellemileg. Csupán pár rész képregényről van szó, nem emberi életekről.
Talgaby: ez a példa azért nem jó, mert a Torment nem képviselte az átlag színvonalat, amin akkor a Pókember volt. Szerintem összességében '92-93-ig voltak jónak mondhatóak a Marvel képregények, utána már nagyon ment a nagyzolás, a pózőrködő vagánykodás, kemény beállások, menő(nek szánt) egysorosok, és a történetek meg elsorvadtak alattuk.
A Pókember kiemelném, mert ott a klón sztori eleje miatt '94-95-ig szerintem jó volt, kb. innen, ahol most tart a PPP lett gyenge/gyengébb, azért is lesz már válogatva.