Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576290 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2560 Dátum: 2012. november 04. - 14:22:10 »
Mert mondá Nemet a Kingpin istene a Bosszú angyalai klasszikusokra. Mert hisz mi az, még csak nem is Dávid Péter írta.

Hívei éljeneznek, egyesek mondják: istenünk ments meg a régi Bosszú angyalaitól, add meg inkább a mindennapi Bendisünk. De a tömegben sok hang hallatja, biz a régi az jó volna. De szavaik Kingpinnél rendre süket fülekre találnak.

De ott a kérdés: amire Doktor Who is tudja a választ. Miért nincsen Vol.3-as, mi 2000 utáni, és lenne digitalos, jó történetes? Talán látná mindenki mennyire jobb, mint a 5 megacross korszaka, mit most már Bendis is felejtene, és miből mi még csak a 3.-nál járunk?

:D

És szóla a hang megvilágosítva utunk!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2561 Dátum: 2012. november 04. - 15:09:39 »
:drying: Megszólalt a kritikus :drying:
Speciel abban igaza van, hogy Busiek Avengers v3-ából a leggyengébbek köröket vernek Bendis legjobb BA-történeteire. Csak azok nem igazán tpb-kompatibilisek

balogh44

• Thanos
« Válasz #2562 Dátum: 2012. november 04. - 15:11:15 »
Erre ott lenne a Marvel+ vagy nem?  :headscratch:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2563 Dátum: 2012. november 04. - 15:15:48 »
:drying: Megszólalt a kritikus :drying:
Speciel abban igaza van, hogy Busiek Avengers v3-ából a leggyengébbek köröket vernek Bendis legjobb BA-történeteire.

Most nézem, és ez tényleg igaz :roll:

"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2564 Dátum: 2012. november 04. - 16:34:11 »
Mert mondá Nemet a Kingpin istene a Bosszú angyalai klasszikusokra. Mert hisz mi az, még csak nem is Dávid Péter írta.

Hívei éljeneznek, egyesek mondják: istenünk ments meg a régi Bosszú angyalaitól, add meg inkább a mindennapi Bendisünk.

Ez volt a legutolsó bunkó hozzászólásod, öreg. A következőnél végleges BANN lesz a fórumról, és akkor mehetsz sírni a saját fórumodra. Ha véleményed van, mondd el, ahogy mindenki más - csinálj úgy, mintha egy normális felnőtt ember lennél, nem egy kis troll seggfej, aki úgy nyafog minden egyes alkalommal, mint egy hatéves, ha valami nem úgy történik, mint ahogyan ő szeretné.
És csak a rend kedvéért: attól, mert három ember szeretne egy Frederick Foswell különszámot magyarul olvasni, még nem lesz indokolt a kiadásra.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2565 Dátum: 2012. november 04. - 16:45:41 »

:fatestapolo:

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #2566 Dátum: 2012. november 04. - 17:14:10 »
nem szerintem, a saját besorolásod alapján ez lesz  az 8) (bár én bunkónak nem max csípősnek érzem) és nyugodtan bannolj csak, ha még a szólásszabadságot sem tartod tiszteletben.

Nyiltan Személyeskedő megnyilvánulásaid neked vannak (én lehetek akármilyen jelzős olvasó a szemedben, te a kiadó vagy aképp is kellene válaszolgatni ), és eltávolításom sem változtat a tényen, hogy rendszeresen "sírtál" minden negatív kritikán (amit nem tőlem kaptál azon is, engem már szinte megszoktál ilyen téren, annak örülnél  :D), és valószínűleg fogsz is, mert a minőségben a kötetvonaladon (tisztelet a legutóbbi kivételnek) max a papírminőséget lehet érteni, és előbb-utóbb mindenki belefásul a (elszámoltam 6 Megacross + 2 címcentrikus érájába)...lehet róluk előre olvasni magyarul nem írnak túl hízelgőket.És nincs azzal se gond , aki szereti. De nem Bendis az évezred írója, és el kell kezdeni mindenkinek olvasgatni más irányokban is , hogy lássa mennyire is így van.  + egyre inkább nevetséges lesz, hogy ami megy (értsük ez alatt a megvalósítást/tetszést/fogyást Peter Davidnél, Pókembernél!!!!! az nem megy semmi másnál (szinte a CSAK MERT indokod alapján)..mert mi más indokolná jobban egy gyakoribb tapogatózást klasszikus történetek terén, mint az ezeknek a sikere ;)

Szóval nyugodtan, ha ettől jobban/nagyobbnak érzed magad, és javaslom a cenzura, és a technikai fejlődés lehetőségével élve az agymosást is.
Ha bannoltatsz, én nem regelek vissza. Szerintem a tett úgyis magát minősíti. Én nem, a véleményem úgyis marad  ;), ha meg nem, akkor  viseld el a negatív kritikát, mert tudod az is benne van a pakliban ;-)
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 04. - 17:30:07 írta Fairlight »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2567 Dátum: 2012. november 04. - 17:42:20 »
A gond ott van, Fl, hogy ez nem "negatív kritika", bár jó lenne vele takarózni, elhiszem. Személyeskedés és tiszteletlenség határait feszegeted és örvendsz, ha fel tudod bolygatni valaki délutánját. Nem hiszem, hogy egy talgaby (pölö) a legnagyobb Bendis rajongó lenne és ezt mindenki tudja, mégsem fenyegeti őt a bann kalapácsa.

Nem egy rugalmas ipar a képregények kiadása Magyarországon, nincs keret elszúrni kisérleti kiadványokkal. Érthetnéd, hogy miért kapnak előnyt egyes kötetek. Igazából, nem értem mi ez a nagy lázadó szellem nálad, ott az internet, irány rendelni. A Kingpin gép meg forog ahogy tud és hálásak vagyunk, hogy ezt teszi.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2568 Dátum: 2012. november 04. - 18:09:49 »

Nem egy rugalmas ipar a képregények kiadása Magyarországon, nincs keret elszúrni kisérleti kiadványokkal. Érthetnéd, hogy miért kapnak előnyt egyes kötetek. Igazából, nem értem mi ez a nagy lázadó szellem nálad, ott az internet, irány rendelni. A Kingpin gép meg forog ahogy tud és hálásak vagyunk, hogy ezt teszi.

Hát ez az :nezze:
A magyar képregény kiadás a béka feneke alatt volt amikor Tomi gondolt egyet és sokunk nagy örömére elkezdett képregényeket kiadni.
ÉN A HELYEDBEN ÖRÜLNÉK NEKI, HOGY VAN és nem kritizálnám ezt meg azt.De persze mindenkinek megvan a saját véleménye, ez volt az enyám ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2569 Dátum: 2012. november 04. - 19:00:32 »

Hívei éljeneznek, egyesek mondják: istenünk ments meg a régi Bosszú angyalaitól, add meg inkább a mindennapi Bendisünk. De a tömegben sok hang hallatja, biz a régi az jó volna. De szavaik Kingpinnél rendre süket fülekre találnak.
Ez tényleg nagyon bunkó hozzászólás volt, Fairlight. Nem csak Kaine-re nézve volt sértő, hanem ránk is.

A véleménnyilvánítás valóban szabad, de nem mindegy, milyen stílusban teszed. Ez egy moderált fórum, ahol elvárható, hogy az eszmecsere kultúrált keretek között, egymás tiszteletben tartása mellett történjen. Leírhatsz akárhány negatív kritikát, amíg normális stílusban fogalmazod meg. De ha sértegeted és gúnyolod a fórumtagokat, illetve szítod a közhangulatot, akkor megérdemled, hogy kirakják a szűrödet. Egyébként az itteni adminok így is nagyon toleránsak és szabadelvűek, tényleg elég szabadon lehet véleményeket irogatni, úgyhogy ha valaki eléri hogy bannolják, az művészet. ;)

Amúgy, ha rendszeresen/figyelmesebben olvasnád a fórumot, észrevehetted volna, hogy mi sem csak agyondícsérgetni szoktunk mindent, leírjuk azt is, ami nem tetszik a kiadványokban. ;) Csak mi a realitás talaján állunk, és nem a felhők felett 6 méterrel, mint te.

Az a különösen vicces benned, hogy egy olyan kiadót gúnyolsz és fikázol, amelynek amúgy folyamatosan veszed a kiadványait.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2570 Dátum: 2012. november 04. - 19:46:51 »

De ott a kérdés: amire Doktor Who is tudja a választ. Miért nincsen Vol.3-as, mi 2000 utáni, és lenne digitalos, jó történetes? Talán látná mindenki mennyire jobb, mint a 5 megacross korszaka, mit most már Bendis is felejtene, és miből mi még csak a 3.-nál járunk?

Nem nem ezért. Hanem mert az említett 80-as 90-es évek még sokkal unalmasabb angyal korszak mint a Bendis éra. Ugyanis én nem a klasszikus hatvanas, hetvenes éveket fikáztam kedves szövegértés nélkülöző fórumtársam. Miből állt ez a 20 év? UFO fenyegetés, csapatválság, újraosztás. UFO fenyegetés, csapat válság, Darázs k.rv.lkodik. újraosztás. Még több UFO fenyegetés, csapatválság, Darázs még mindig egy r.banc, újraosztás.
Ellenben egy igazi klasszikus BA sorozatot támogatnék ami jó pár eredeti történetet és karaktert mutat be, melyek nem annyira ismertek. Mint ahogy a New Avengers tette Póknővel, Luke Cage-el, Iron Fistel, Sentryvel stb.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2571 Dátum: 2012. november 04. - 20:23:27 »
Nyolcvanas években azért voltak nagy és nagyon jó sztorik. Bár részemről ha klasszikus Bosszúangyalok, igazából csak a hetvenes éveket tartom úgy-ahogy kiemelkedőnek, kb. akkor, amikor Bestia is ott volt. Bár az igazat megvallva akkoriban a csapatcímek közül csak az X-ek voltak tényleg valóban pazarul írva, az az évtized inkább az önálló címek korszaka volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2572 Dátum: 2012. november 04. - 20:58:10 »
és nyugodtan bannolj csak, ha még a szólásszabadságot sem tartod tiszteletben.
Tipikus példája vagy azoknak, akik a szólásszabadság jogával takaróznak, amikor sértegetnek másokat, anyáznak, vagy pocskondiáznak valamit. A kettő nem ugyanaz, de ezt a többiek már elmondták valamilyen formában. Tartom, amit mondtam (és nem csak rád nézve, ez egy ilyen fórum, most mondd meg): még egy hasonló hozzászólás, és minden további nélkül le leszel tiltva. Ezt a stílust tartogasd a saját oldaladnak. Azzal meg szintén ne akarj visszaélni, hogy mint kiadónak, hogy kellene válaszolnom. Konkrétan nincs még egy ilyen rosszindulatú ember, mint te, azaz másoknak kulturált formában szoktam felelgetni, de hát, tudod, hogy megy ez: amilyen az adjonisten... érezd magad kivételezettnek. 

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #2573 Dátum: 2012. november 04. - 21:23:34 »
Magadat is bannolod? csak mert már megint személyeskedsz ...  már ha "nem csak rám nézve" :nezze:

Amúgy nem.(másokkal szemben) igazából a kulturált válaszod annyi, hogy ami kérdés nem tetszik, azt elengeded a füled mellett. Legutóbb pl. Balogh44 kollégáét. Vagy egyszerűen leoltod az illetőt. nem mondom, hogy rendszeres, de párszor azért észrevettem. :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2574 Dátum: 2012. november 04. - 21:31:25 »
Érdekes, hogy kifogásolod, hogy nem válaszolok minden kérdésre. Fél évvel ezelőtt még éppen az volt a bajod, hogy kit érdekel, hogy leírom-e, mi az oka az első szám késésének, te akarod azt az első számot azonnal, és hogy jövök én ahhoz, hogy kések a megjelenésével.  :roll:

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2575 Dátum: 2012. november 04. - 23:12:43 »
Magadat is bannolod? csak mert már megint személyeskedsz ...  már ha "nem csak rám nézve" :nezze:

Amúgy nem.(másokkal szemben) igazából a kulturált válaszod annyi, hogy ami kérdés nem tetszik, azt elengeded a füled mellett. Legutóbb pl. Balogh44 kollégáét. Vagy egyszerűen leoltod az illetőt. nem mondom, hogy rendszeres, de párszor azért észrevettem. :roll:

Félreérted a "személyeskedés" szó jelentését: ha egy konkrét ember konkrét kérdésére konkrét választ ad valaki, az nem személyeskedés. Ha így lenne, illendő lenne mindenkinek elbeszélni a másik mellett. :)

Egyébként tényleg nem értem, mi a probléma. Nem tudok semmit a Kingpin anyagi hátteréről, de valahogy úgy értelmezem, Tominak van benne pénze rendesen. Akkor meg hadd csináljon amit akar! Nyilván nem hülye, nem akarja bedönteni a kiadót öngyilkos üzleti stratégiával.
Ha a zöldségesnél nincs olyan alma, amilyet akarsz, mit csinálsz? Odébb tolod a bringát egy másikhoz. Ja, hogy nincs másik? Akkor vagy nem veszel almát, vagy veszed, ami van nála. Vagy kedvesen megkérdezed, nem tudna-e beszerezni másik fajtát. Teszed mindezt nem úgy, hogy lesz*rozod a portékáját, mert úgy biztos nem érsz el semmit. Szerintem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2576 Dátum: 2012. november 05. - 14:15:09 »

Én ezt annak tudtam be, hogy elsiklott, vagy nem vette észre a kérdésem, na akkor persze megismétlem, nem mondom hogy nem esik rosszul, mikor csak borítómániás hülye gyereknek néznek! :)
Gyerekek, ne veszekedjünk!!!!!!
 A Hulk behozás nem volt kiadványromboló a Marvel+ esetében, vagy tévednék? :headscratch: Szóval ugyanezen az alapon meg lehetne ismertetni más Marvel figurát, és ha már ez a fórum akkor igen, akár klasszikus Bosszú Angyalait is! Vagy hogy Szilánkmentest idézem: "nincs keret elszúrni kisérleti kiadványokkal" ?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2577 Dátum: 2012. november 05. - 14:47:11 »
Még semmit sem tudok a Hulkkal kapcsolatban, nincsenek adatok. Ha tényleg épp annyi fogy belőle, mint az újabb történetekből, akkor persze semmi akadálya, hogy időnként klasszikus történet is bekerüljön - vagy különszámként megjelenjen. De persze egyáltalán nem biztos, hogy az Angyalok lesz a kiválasztott.  ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2578 Dátum: 2012. november 05. - 18:14:54 »
Jó, de Hulk az Hulk. A legutolsó viva tévés partiarc technófíver rajongó is felismeri. Viszont, ha megjelenik egy BA történet egy olyan csapattal, hogy Tigra, Cpt. Marvel, She-Hulk, Starfox, Namor és Dr. Druid, lehet, hogy csak a hácé rajongók vennék meg.

Erre értettem, hogy nincs éppen akkora hely manőverezni.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2579 Dátum: 2012. november 05. - 21:23:16 »
Jó, de Hulk az Hulk. A legutolsó viva tévés partiarc technófíver rajongó is felismeri. Viszont, ha megjelenik egy BA történet egy olyan csapattal, hogy Tigra, Cpt. Marvel, She-Hulk, Starfox, Namor és Dr. Druid, lehet, hogy csak a hácé rajongók vennék meg.

Erre értettem, hogy nincs éppen akkora hely manőverezni.

Olyan szép magyar neveik vannak: Űrróka; Amazon; Namor-A torpedó, használjuk őket! ;))