Ojvé, jehovások… Mindössze egyetlen igazán jó tulajdonságuk van, hogy az övék a második legelvetemültebb szekta ezen a bolygón. Meg talán hogy az övékét nem egy bizonyítottan elmebeteg alapította, legalábbis Russelről nem hallottam erre utaló jeleket. (Bár ebből a szempontból verik a mormonokat is.)
Másfelől szcientológusokat képes vagyok lerázni.
Én ismerek olyat aki nem tud biciklizni...
Érdekes, én is. És nem is kell messzire mennem, hogy találkozzak vele.

Ki is volt az aki azt mondta, ha Isten mindenható teremtsen egy akkora követ, amit ő sem tud felemelni?
Descartes-nak mondják sokan, de amúgy eredetileg valami arab filozófusé, ha jól emlékszem. Amúgy van rá válasz, mert a kérdés erőszakosan akarja ráhúzni a logika filozófiáját a mindenhatóság fogalmára, ami persze abban a filozófiában nemlétező fogalom. Amúgy az egyik legegyszerűbb válasz erre az, hogy teremt egy olyan követ, és mégis megemeli. És még vallásosnak se kell lenned ahhoz, hogy elfogadd ezt a választ.

De erre céloztam az előbb is, hogy nem csak ez a két út járható. Isten vagy drog.
Vagy elmész krisnásnak, és akkor megvan mind a kettő megfelelően nagy adagban.

Nem véletlenül írtam hitet. Hinni nem csak Istenben lehet.
Lásd a buddhistákat, taoistákat, például.
…akiknek ugyanúgy vannak isteneik. Előbbieknek több, mint az összes fő vallásnak együttvéve (átvették a hindukat, plusz hozzávágtak még pár sajátot, köztük a vallásalapítójukat, akinek nem tudom megjegyezni a valódi nevét). Ráadásul kiterjedtebb túlvilági mitológiával rendelkeznek, mint a judeo-keresztény mondakör. (Nem mindegy, melyik isten ránt le melyik alvilágba.)
Talán nem fogtok meglincselni, ha elmondom, hogy az első facepalm után ez ugrott be: 
Szerintem ezzel kifejezted jó párunk véleményét.

Btw, azt hittem, Isten mindenkit szeret és nem gyűlöl semmit.
Igazából attól függ, a Biblia melyik részét veszi az ember. A Talmudig tartó, keresztényeknek ószövetségi részben Isten az ultimate f*kalap, aki elvárja, hogy azt tedd, amit mond, akkor is, ha lehetetlen… hogy aztán kiröhögje a belét, amikor a felsülésért kinyír téged, a rokonaidat, az ismerőseidet és a háziállataitokat, majd nézi, ahogy a pokolban szenvedtek. Az újszövetségi meg nézőponttól függően egy tehetetlen idióta, akinek fogalma sincs arról, mi folyik odalenn, vagy egy gondos, szerető atya, aki akkor se rúg valagba, ha éppen kedélyes népirtást végzel. Mivel a könyv szövege nehezen értelmezhető, és tucatnyi módon fordítható (amit az angol nyelvűek bizonyítottak is), így gyakorlatilag olyannak írhatod le, amilyennek akarod.
Annak a "vallásnak" a főpapjait (vagy nemtudom micsodáit) valami nagyon vaskos könyvvel csapnám agyon.
OT 3 és alatta. Igen, ez a nevük. Nem, ne akard tudni, hogy ez mit jelent.
A jehovistás videót nem néztem meg, a hozzászólások alapján tényleg meredeknek tűnik, de majd csak otthon. Ezt általánosságban írtam
Nem annyira vészes. Az Őrtoronyban sokkal meredekebb dolgok vannak, leglaábbis abban a kettőben, ami eddig megfordult a kezemben, leplezetlen propaganda ment.