Szia Kaine,
én nemrég vettem meg a weblapodon keresztül az eddig megjelent 4 Vertigo kötetet.
Elolvastam őket, aztán felléptem erre a Fórumra, és látom, hogy pénzre volna szükség egyes képregények kiadásához.
Ötlet: Nem tudnál valami olyan klubot, vagy alapítványt, vagy hasonlót létrehozni, hogy az adó 1%-át ilyen célra lehessen fordítani? Pl.: Alapítvány a magyar nyelvű képregényekért.....
Mert ha a vasútmodellezőknek fel lehet ajánlani az adó 1%-át, erre miért ne lehetne.
Aztán lehet valami szabályba ütközik, de én simán erre a célra adnám ha volna lehetőség.
Kicsit a Vertigóról:
Y, az utolsó férfi - közömbös, nem tetszik a rajz, a történet pedig ismerős, mintha láttam volna már egy hasonló filmet......
Constantine - nekem nagyon tetszett, és szeretném megkérdezni, hogy valamelyik honosító oldalon folytatták -e, vagy tervezik -e folytatni?
Prédikátor - nekem egyáltalán nem tetszett, se a rajz, se a történet, helyenként indokolatlanul mocskosszájú és undorító, a történet viszont gyenge.
Tudom, hogy legtöbbeknek a Prédikátor tetszett a legjobban, most biztosan közellenség leszek ezzel a hozzászólásommal.
Üdv
jst22