Szerző Téma: Y, az utolsó férfi  (Megtekintve 335842 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Vertigo
« Válasz #700 Dátum: 2011. január 23. - 12:21:43 »
Hát, ma már én se tudnám tartani a régi rekordokat. De a multiplex mozik beérkezése előtt 6 ft volt a jegy az első 5 sorba. Én meg mindig az elsőben ültem (kivéve a Corvint, ahol annyira nagy volt a vászon, hogy a 10. sor előtt csak akkor láttad az egészet, ha forgattad a fejed).  :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #701 Dátum: 2011. január 23. - 12:25:24 »
Most megfogtál, nem is emlékszem mennyi volt nálunk egy jegy ára.

raveon

• Rózsa
  • *
« Válasz #702 Dátum: 2011. január 23. - 12:43:30 »
Mondjuk a lóvénélküliség miatt is, de én utoljára a TDK-n voltam moziban. Azóta mindössze három film miatt fordult meg a fejemben a mozizás, de végül egyikre se mentem el. Idén azért szeretnék ennek véget vetni, de valószínűleg úgy fogom nézegetni a helyárakat a filmekre, mint más a tejfölét a reklámújságokban. :D

Amennyire tetszett 9 éve az első pók (akkor), annyira nem voltam elégedett a kettővel. Azt a mozis megnézés után csak egyszer láttam még. A hármat meg egyszer se, majd ha leadják a tévében.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #703 Dátum: 2011. január 23. - 14:11:15 »
Nekem a 2. jobban tetszett, pedig OkiDokit egyáltalán nem csípem.
"Live for nothing or die for something, your call."

Ju

• Pókfej
« Válasz #704 Dátum: 2011. január 23. - 23:32:39 »
Nyáron megyünk faházas buliba, hajnalban, hazakeveredsz tök részegen, fáradtan, minden bajod van, ki vagy száradva, stb. De a srác, nemhogy lefeküdne, hanem felveti, hogy nem nézzük meg a Rocky 2-őt?  :D
És addig erősködik, amíg valaki le nem  ül vele, hogy nézzék valamelyik Rocky részt. :D Amúgy ilyen állapotban egészen érdekes, új megvilágításba kerülnek a filmek, majd próbáljátok ki.  :)
Velem ilyen szilveszterkor volt... felkeltünk elsején a scrácnál, akinél volt a buli, persze halál kóma volt mindenki, erre kezdi a srác, hogy akkor nézzünk valami filmet, mert az nem fárasztó. :D Sikerült lebeszélnünk a Gyűrűk Uráról, így néztük meg (én már sokadszorra) a Farkasok Szövetségét. Tényleg hihetetlen, hogy ilyen állapotban miket nem látsz bele egy filmbe. :D

Moziban legtöbbet szerintem a Star Wars 2-t láttam, 4x. DVD-n láttam még kb 25x, ahogy a Gyűrűk Ura 1-et is... ja, és kívülről tudtam a forgatókönyvet. Hihetetlenül érdekes volt akkor az életem. ;) ;D

Ilyen jegyárak mellett , többször is megnézni egy-egy filmet.
Hát ja, ilyenkor imádom a kultúra utalványt. Életben nem voltam olyan sokat moziban, mint amikor a barátom kapott egy csomót.  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #705 Dátum: 2011. január 24. - 13:22:22 »
Moziban legtöbbet szerintem a Star Wars 2-t láttam, 4x.
Fogadjunk, hogy csak a réten szaladgálós jelenet miatt.  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #706 Dátum: 2011. január 24. - 15:01:23 »
Amúgy nagy részben igen, mert halál cukik voltak az óriás hangyászdisznók. ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #707 Dátum: 2011. január 24. - 16:26:34 »
Nekem a kullancsok jutottak eszembe róluk.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #708 Dátum: 2011. január 24. - 20:57:27 »
Jól ismerlek már.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #709 Dátum: 2011. január 26. - 12:50:05 »
Idézet
Tényleg hihetetlen, hogy ilyen állapotban miket nem látsz bele egy filmbe.
Ugye?  :D

A piásan megnézett filmek rekordját nálam a Diszkópatkányok vezeti. Alapból is imádom azt a filmet, hát még úgy. :D

De szerintem már erősen offolunk. Ezért hajrá Y!
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

venom75

• Pókfej
« Válasz #710 Dátum: 2011. január 26. - 13:04:07 »
Tegnap elolvastam újra a Vertigóban lévő Y - történeteket egy nekifutásra. ( Csodálkoztam , hogy mennyire nem emlékeztem rá )Most már jöhet a kötet. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #711 Dátum: 2011. január 26. - 13:42:29 »
Az első rész már be van írva. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #712 Dátum: 2011. január 26. - 13:44:26 »
Most mondhatnám azt , hogy nekem börzére össze is állíthatsz egy pakkot az új megjelenéseidből . :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #713 Dátum: 2011. január 26. - 13:52:30 »
Oké, de csak kettő lesz, úgyhogy nagy összeállítást nem igényel. :)

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #714 Dátum: 2011. január 26. - 14:18:03 »
De azt lehet variálni, hogy melyiket teszed alulra és melyiket felülre. Mi meg izgulhatnánk, hogy vajon milyen csomagot kapunk.  :hehe:
"Live for nothing or die for something, your call."

venom75

• Pókfej
« Válasz #715 Dátum: 2011. január 26. - 16:26:12 »
Ez csak poén volt.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #716 Dátum: 2011. február 20. - 20:11:04 »
Szia Kaine,

én nemrég vettem meg a weblapodon keresztül az eddig megjelent 4 Vertigo kötetet.

Elolvastam őket, aztán felléptem erre a Fórumra, és látom, hogy pénzre volna szükség egyes képregények kiadásához.
Ötlet: Nem tudnál valami olyan klubot, vagy alapítványt, vagy hasonlót létrehozni, hogy az adó 1%-át ilyen célra lehessen fordítani? Pl.: Alapítvány a magyar nyelvű képregényekért.....
Mert ha a vasútmodellezőknek fel lehet ajánlani az adó 1%-át, erre miért ne lehetne.
Aztán lehet valami szabályba ütközik, de én simán erre a célra adnám ha volna lehetőség.

Kicsit a Vertigóról:

Y, az utolsó férfi - közömbös, nem tetszik a rajz, a történet pedig ismerős, mintha láttam volna már egy hasonló filmet......

Constantine - nekem nagyon tetszett, és szeretném megkérdezni, hogy valamelyik honosító oldalon folytatták -e, vagy tervezik -e folytatni?

Prédikátor - nekem egyáltalán nem tetszett, se a rajz, se a történet, helyenként indokolatlanul mocskosszájú és undorító, a történet viszont gyenge.

Tudom, hogy legtöbbeknek a Prédikátor tetszett a legjobban, most biztosan közellenség leszek ezzel a hozzászólásommal.

Üdv

jst22

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #717 Dátum: 2011. február 20. - 20:12:42 »
Szia!

Szerintem a legtöbb embernek nem a Prédikátor, hanem az Y tetszett leginkább.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

venom75

• Pókfej
« Válasz #718 Dátum: 2011. február 20. - 20:17:49 »
Így igaz.
Alapítvány bejegyzésétől számítva ,talán három év után lehet csak utalni rá először 1%-ot. 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #719 Dátum: 2011. február 20. - 20:45:35 »
Helló!

Az alapítványban azért nem hiszek, mert nem gondolnám, hogy sok olyan képregényes ember van, aki keres (annyit), hogy érdemben érdemes legyen vele foglalkozni. Ha meg 3 év, akkor meg végképp. De kösz az ötletet, esetleg a képregényszövetség megcsinálja.

Y: még el se kezdődött igazán, vagyis az alapötletet már láthattad, de ahogy mondani szokás, a részletekben rejlik a lényeg.  ;)
Constantine-ről nem tudok. Volt szó róla, hogy pár Ennises rész még megjelenne, de aztán mégsem. Persze lehet, hogy pont Ennis miatt az pont nem tetszene neked, bár még a Prédikátor előtt írta azokat.