Szia!
Örülök, hogy hozzászóltál emiatt. Pontosan erre gondoltam, hogy bizonyára vannak olyanok, akik nem a "mellékest" nézik elsősorban, vagyis Ben érveit a borítóárral, meg ilyeneket (mint ahogy talgabyn kívül nem sokan nézik egy könyv megvételekor azt, hogy az amazon.com-on szállítással együtt mennyibe kerül ugyanaz angolul), hanem mindent félretéve azt mondják, amit én, hogy a folytatás igenis megér egy ekkora egyszeri minimális összeget.
Ben, szerintem csakis a szemlélettel van a baj. Hogy te ezt az összeget hozzáadod a következő kötethez, és úgy nézed, mennyiért kapod meg. Holott, ha bejön, és folyamatában jelenik meg, akkor mondjuk 10 kötet alatt ez már csak 2-400 ft ugye, arra meg kitérni sem akarok, hogy ha annyira nyereséges lesz, hogy nem is lesz szükség a plusz 400.000-re, akkor simán vissza is lehet kapni ugyanazt a pénzt mindenkinek.
Összevont üzenet ideje: 2010. március 27. - 15:17:08
Szerintem rossz ötlet. De ha ezen múlik, akkor adok rá pénzt. Négyezret nem, annyi nekem nem fér bele, de 1000-1500 igen.
Ez is egy elképzelés, hogy ki mennyit ad bele, aztán, ha összejön a 400, kezdjük, ha nem, nem. De egyértelműen nehezebb lenne így összehozni, mert akkor elsőre senki se mondana 4-et.
Tényleg, ha nyereséges lesz a kötet, akkor kapunk a profitból? 
Még ezt is el lehetne intézni, ja. Ebben az esetben pedig mégis számítana, hogy ki mennyit adott bele.