Szerző Téma: Alkotók  (Megtekintve 426767 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Alkotók
« Válasz #880 Dátum: 2013. május 22. - 12:23:20 »
Nekem nem jutott eszembe róla a trónok harca, de így hogy Talgaby írta, inkább Conan-ra emlékeztetett.
...Mármint a póz.

This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #881 Dátum: 2013. május 24. - 19:21:55 »
Készen van.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #882 Dátum: 2013. május 24. - 21:55:10 »
Nagyon király lett Todd, gratula. ;) Nem kötözködni akarok, csak szemet-szúrt, hogy a padló nagyon elnagyolt a kép többi részéhez képest. Legalábbis a deszkák.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #883 Dátum: 2013. május 24. - 22:24:23 »
A padló és a háttér simán lehetne Silent Hill díszlet is. :)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #884 Dátum: 2013. május 24. - 23:04:54 »
Nekem ez jutott róla eszembe:

Ha nem volt szándékos, akkor érdekes a hasonlóság. De amúgy jó lett. :)

Sean Bean mindkettőnknél stimmel, legalábbis a SH filmben szerepelt. ;D

Hmm... Majd lassan én is folytathatnám azt a Juggernaut képet. :roll: (Bár ez a késés semmi ahhoz képest, hogy Bubnak már egy éve megígértem, hogy kiszínezem a képregényét. :-[ )

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #885 Dátum: 2013. május 25. - 07:58:10 »
Nagyon király lett Todd, gratula. ;) Nem kötözködni akarok, csak szemet-szúrt, hogy a padló nagyon elnagyolt a kép többi részéhez képest. Legalábbis a deszkák.
Ja, jó lett, engem viszont az árnyékok zavarnak, mert a kép alsó felénél az látszik, hogy hátulról jön a fényforrás az ablakból, viszont deréktól felfelé meg szemből kapja a fényt, mert az árnyék a karakter mögött van. De ha szemből jön a fény, akkor alul nem kéne lennie.

Todd

• Pókfej
« Válasz #886 Dátum: 2013. május 25. - 08:54:55 »
Sepi, több fényforrás van a képen. Szemből is meg van világítva, meg hátulról is. De a szemből jövő fényforrás az erősebb.
Egy focistának is lehet négy árnyéka.
Ha nem volt szándékos, akkor érdekes a hasonlóság. De amúgy jó lett. :)
Heh  :D, olvass egy picit vissza.  ;)
Szerintem ezt a padló textúrát használtam már az Angelás képregényben is. De valóban nem egy túlcifrázott palota.  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #887 Dátum: 2013. május 25. - 09:47:29 »
Sepi, több fényforrás van a képen. Szemből is meg van világítva, meg hátulról is. De a szemből jövő fényforrás az erősebb.
Egy focistának is lehet négy árnyéka.
Az oké. A focistának azért van négy árnyéka mert négy oldalról egyenlő erősségű fény éri. De ha itt a szemből jövő az erősebb, akkor pont annak kéne eltűnnie, ami hátulról jön. Pont, ahogy ennél.
Ha meg a másikat nézzük, ahol hátulról jön a fény, ott nincs az alak mögött az árnyék.
Szóval szerintem ez a kettős megoldás nem lett a legjobb. Az lett volna jó, ha egy nagy fényforrás lett volna ami vagy szemből vagy hátulról jön. Tehát például hátulról az ablakban egy feljövő nap, aminek a sugarai terítik be a szobát és vele együtt az alakot (egyrészt szimbolikus jelentőséggel is írt volna, ami egy ilyen, számunkra, magyaroknak nagyra tartott karakternél nagy ziccer lett volna), vagy pedig szemből egy ismeretlen eredetű fényforrásból, aminek hatására hátulra hatalmos árnyékot vetne az alak a trónnal a háttérre (ez sejtelmes lett volna, és szimbolizmusként a "nagy" ember nagy árnyéka itt is külön pluszt adott volna a képhez).

Majd szerintem még az ilyen apróságokon kellene fejlődnöd a jövőben (már ha megengeded, hogy baráti tanácsot adjak). Meg amivel még mindig nem vagyok kibékülve a rajzaidban, az a karakterek szemei. Bár rengeteget fejlődött az utóbbi időben, de még mindig azt tartom a gyenge pontodnak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #888 Dátum: 2013. május 25. - 10:18:07 »
Hát októberig még sok idő van.
Amúgy igyekszem mindig menden kritikát figyelembe venni. Persze valahol végül meg kell állni, mert akkor sose adnám ki, ha mindig mindent kijavítanék.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #889 Dátum: 2013. május 29. - 09:27:11 »
Egy barátom blogjának az Írókéz magazinnak készített Logo.

https://www.facebook.com/IROKEZ.magazin?fref=ts
http://irokezmagazin.nolblog.hu/

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #890 Dátum: 2013. május 29. - 10:44:29 »
Mivel elsősorban (kizárólag?) internetes megjelenésre kell, mindenféle méretben jól kellene kinéznie, vagy legalábbis kellene legyen olyan variánsa, ami faviconnak is elmegy. Ehhez képest a Facebook-oldalon a posztok mellett csak egy kis paca látszik belőle. 2013-ban ez egy elengedhetetlen szempont logótervezésnél.

De nyugodtan maradhat így is, a posztok színvonalát nézve:
Idézet
ha ma meglesz a 600, akkor kiverjük egymásnak, és mindezt fel is vesszük...na?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #891 Dátum: 2013. május 29. - 13:59:11 »
Ehhez képest a Facebook-oldalon a posztok mellett csak egy kis paca látszik belőle. 2013-ban ez egy elengedhetetlen szempont logótervezésnél.
Most csak így találomra ránéztem más oldalak Facebookos oldalak profilképeire (Pl. Kingpin Kiadó). Ezek szerint egyik sem felel meg a 2013-as elvárásoknak...
Amúgy az elhelyezés szerintem is előnytelen jelenleg, de ezt már rájuk bízom.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #892 Dátum: 2013. május 29. - 14:51:41 »
Most csak így találomra ránéztem más oldalak Facebookos oldalak profilképeire (Pl. Kingpin Kiadó). Ezek szerint egyik sem felel meg a 2013-as elvárásoknak...
Ahogy ez várható is, az igazán jókat természetesen nem véletlenszerűen fogod megtalálni. Jellemzően inkább ott, akiknél biztos, hogy egy külön részleg csak ezzel foglalkozik. Például óriási techcégeknél. Microsoft. Google. Intel. Vodafone. De a magyar weben is találni, az Indexé például gyakorlatilag tökéletes. A Coca-Cola meg egy jó példa arra, hogy nem a bejáratott, offline logójukat vitték át webre. Szörnyűnek ott van az Iron Maidené, pl. a timeline-on abszolút kivehetetlen, mi akarna lenni.

Egy jó logót felismerni könnyű, de kitalálni a végeredmény egyszerűsége ellenére borzalmasan nehéz feladat. Egy startupnál vezetek most egy projektet, és mire kész lett a termékünk logója, nagyon sok változatot vissza kellett dobnunk, csak a logó majdnem harmadannyi időt elvitt, mint a teljes arculatterv.

Nem kioktatásnak szántam, csak mondom.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #893 Dátum: 2013. május 29. - 18:50:52 »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #894 Dátum: 2013. május 29. - 18:54:43 »
Gordon a legjobb. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #895 Dátum: 2013. május 29. - 21:41:12 »

:)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #896 Dátum: 2013. május 30. - 08:53:14 »

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #897 Dátum: 2013. május 31. - 18:18:29 »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

balogh44

• Thanos
« Válasz #898 Dátum: 2013. május 31. - 23:56:31 »
Köszi! :)
Itt egy klasszikusabb is:

Plusz akik szeretik Fenegyereket:

;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #899 Dátum: 2013. június 05. - 00:29:28 »
Elkészült a csapatom filmje, és ajánlom a figyelmetekbe. :)

Egyébként egy főiskolai tehetséggondozó műhely gálájára készült (ma volt a premier), ahol első helyezést kaptunk érte. :) *olyan büszke, hogy táncol örömében*

Gentlemen... I present to you now: Citadel Project - Of Knights and Dreams

(ha tehetitek, 720p-ben nézzétek, úgy az igazi)
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 05. - 00:32:10 írta Ju »