Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 692171 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Spider-Man
« Válasz #780 Dátum: 2008. április 11. - 22:26:43 »
De ez a visszacsinálós dolog is anniyra szánalmas már. Én már nagyon unom.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #781 Dátum: 2008. április 11. - 22:41:36 »
Szerintem ez a visszacsinálós dolog most annyiban más, mint a többi, hogy úgy tűnik, most erre alapoznak. Én úgy látom, hogy a jövőbeli retcon az eredeti terv, és csak akkor hagyják így a dolgokat, ha ez valamilyen oknál fogva mégis megtetszik az embereknek.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #782 Dátum: 2008. április 11. - 22:50:44 »
Vagy az egészet azért csinálják, hogy a későbbi laposabb sztorikra azt mondják az emberek, hogy mennyire jó, mert az előtte lévő retconokhoz viszonyítva sokkal jobb, de ha egy korábbi jó sztorihoz mérnénk, akkor sehol sem lenne. Csak ez van a háttérben. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #783 Dátum: 2008. április 11. - 23:08:00 »
Idézet
Szerintem ez a visszacsinálós dolog most annyiban más, mint a többi, hogy úgy tűnik, most erre alapoznak. Én úgy látom, hogy a jövőbeli retcon az eredeti terv, és csak akkor hagyják így a dolgokat, ha ez valamilyen oknál fogva mégis megtetszik az embereknek.
Eleve arra készülnének, hogy ez egy blama lesz, de mindne oké, eljátszogattunk másfél évig, és jön nagy csinnadrattával az ünnepélyes visszacsinálás? Hát ez a legmerészebb rémálmokon is túltesz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #784 Dátum: 2008. április 12. - 09:08:52 »
Idézet
Senkit sem érdekel egy idősebb Peter, akit mégis, az vehet Póklányt, akinek mint látjuk nincs egekben a népszerűsége. Aha, erre azut mondom: mert a Póklány pontosan az a régi stílusú limonádé, ami már csak azokat fog meg, akik az eredeti hangulatot akarják vissza. Nem eladható már az a hangulat, ezért sem megy a Póklány.
Nos... nem egészen. A régies hangulat az egyik ok, a másik az alterverzum, hogy csupa ismeretlen szereplő van benne (meg az alterverzumok eleve egy óriási hátránnyal indulnak, a HoM Avengers eladásain is meglátszott, az a világ hogy bírja a crossover nyújtotta hátszél nélkül... elég gyengén teljesített), plusz mivel köztudottan a Pól-olvasók a legérzékenyebbek, nem nagyon tetszik nekik, hogy nem Peter Parker lengedezik pókruciban a város felett.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #785 Dátum: 2008. április 12. - 11:45:38 »
Ez így van. Legalábbis ha magamra gondolok....eleve nem Peter a Pókember. Plusz még nem is férfi, hanem nő!
Szerintem sokkal jobb koncepció lett volna, ha Peterhez valamilyen úton módon kapcsolódó szenély lesz a Pókember, nadeazért nem a lánya. Plusz férfi legyen már azért. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #786 Dátum: 2008. április 12. - 11:56:02 »
Esetleg Darkdevil, aki ugye a klón fia. Belőle jó Pókember lehetett volna.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #787 Dátum: 2008. április 12. - 12:07:27 »
Lehettél volna te.  ;) :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #788 Dátum: 2008. április 12. - 12:12:33 »
Inkább átadom a stafétát a "fiamnak", nekem nagyon viszket a vesém amióta a Manó deszkája átdöfött, ráadásul el is hamvadtam, szóval én már csak a Csodálatos Skarlát Hamu-Man lehetnék.  ;D

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #789 Dátum: 2008. április 12. - 19:57:32 »
Te Kaine, nézegetem Sepi oldalát, és egy csomó Pókruhát találni, ami a Pókfejben nem volt benne. :nezze:

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #790 Dátum: 2008. április 12. - 20:10:10 »
ezt meg tudom erősíteni, a Pókfejből sok infó kimaradt, igaz akkor nem lenne olyan rövid hanem mehetne a gyűrűkura mellé...

Engem nem zavar, hogy póklány az lány, bár nem is nagyon olvastam még, de megértem pepot is. Én sem szeretném ha egy nő lenne a miniszterelnök. Méghogy Clintont elnöknek...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #791 Dátum: 2008. április 12. - 20:37:11 »
Te Kaine, nézegetem Sepi oldalát, és egy csomó Pókruhát találni, ami a Pókfejben nem volt benne. :nezze:
Csak a lényegesebbek kerültek be, olyanok nem, amit egyszer véletlenül felhúzott vagy ő, vagy valaki más. De még azok közül is került bele...

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #792 Dátum: 2008. április 12. - 23:00:52 »
Nos... nem egészen. A régies hangulat az egyik ok, a másik az alterverzum, hogy csupa ismeretlen szereplő van benne
Írtam hogy csúsztatok, de az a baj, hogy Quesada is, csak ő nem mondja meg. Na meg az is beszédes információ volt, hogy nem érezte szükségét, hogy megkérdezze az akkori szerkesztőket, írókat arról, hogy miért házasították meg Petert. Meg, hogy Gwent is visszahozta volna. Ebböl nekem az jön le, hogy a döntése totálisan öncélú volt, ami onnan ered, hogy nem tud más Pókembert elképzelni, csak mit a Silver Age-ben megismert.
Idézet
Én úgy látom, hogy a jövőbeli retcon az eredeti terv
A retconálás retconálása. Majd törhetik a fejüket, hogy amit retconáltak, abból mit retconáljanak és mi az amit ne retconáljanak, tehát retconálásba haggyák. Szuper. :stupid:

Az egyetlen pozitívum, hogy JMS írásai totálisan törlésre kerültek ezzel az eseménnyel és a felejtés olyan fátylát fogják ráborítani, mint anno a Klón-sztorikra. (Azzal a különbséggel, hogy erre nagyon nem lesz okunk pozitívan emlékezni). Erre utal az organikus hálóvető hiánya, aminek ugyebár értelme nincs, hisz csak MJ tűnt el elvileg szürke szamárként a ködben. Ugyanolyan megmagyarázatlan retconálás, mint Harry visszacibálása a múltból. Gondolom inkább az olvasók felé egy jelzés, hogy meg lehet nyugodni, a JMS érát mostantól nem veszük figyelembe, az nem történt meg. Nem is csoda, hogy JMS nem akarta a nevét feliratni az One More Day utolsó két részére. Nyilván leesett neki a tantusz.

Egyébként itt van a kutya elásva szvsz. Harry-nél és a JMS éránál. Ezek visszahozatala, illetve eltűntetése jelzik a legjobban, hogy Nagy Q hantázik, de kegyetlenül. Mert itt ugye arról lenne szó, hogy MJ megléte hátráltatja a magánéleti vonalat. Oké. Van benne valami. Vegyük ki MJ-t. Akár még ilyen módon is. El tudom fogadni, ha... Ha ezzel sikerül továbblépniük Pókember következő korszakához. De nem sikerül, mert nem is ez a cél. Itt megínt nem előre lépünk egy áldozat árán, hanem vissza, vissza, vissza a távoli múltba. Amit én nem tudok és nem is akarok lenyelni. Ez így nem forradalom, hanem ellenforradalom. És egyetlen egy oka van: Nagy Q végtelenül elfogult és ő a múltat szeretné újra látni, a jövő pedig egyáltalán nem érdekli. Egy elfogult, betokosodott rajongó nagy hatalommal a kezében. Felelőség nélkül.
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #793 Dátum: 2008. április 13. - 00:04:08 »
Idézet
Ha ezzel sikerül továbblépniük Pókember következő korszakához. De nem sikerül, mert nem is ez a cél. Itt megínt nem előre lépünk egy áldozat árán, hanem vissza, vissza, vissza a távoli múltba. Amit én nem tudok és nem is akarok lenyelni.
Ez a legfurább az egészben. És a legdühítőbb is...közbe meg nyomják nekünk a papolást, hogy há ez milyen jó már nekünk. Utálom ha az arcomba köpnek.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #794 Dátum: 2008. április 13. - 00:19:52 »
Valahol olvastam, hogy a Youtube-on fent van egy video, ahol a fenok elégetik, meg WC-papírnak használják az One More Day-t. Én nem találtam meg, nincs valakinek linkje róla? :)
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #796 Dátum: 2008. április 13. - 10:18:57 »
Még igazán ellenálló volt a One More Day. :twisted:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #797 Dátum: 2008. április 13. - 18:36:27 »
Ezek primitív reakciók. Mellesleg a OMD marha jó történet, ha a következményeit nem vesszük figyelembe, soha nem lenne szívem elégetni.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #798 Dátum: 2008. április 13. - 19:51:12 »
Akármennyire is jó fejnek akarnak tűnni ezek a srácok, azért ilyet tenni egy képregénnyel, szóljon az bármiről... különösen egy Pókemberrel...  :drying: :drying: :stupid:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #799 Dátum: 2008. április 13. - 20:15:10 »
Csak el vannak keseredve.