Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 476554 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:Kingpin Képregények
« Válasz #1200 Dátum: 2013. május 16. - 16:12:19 »
Nagyon jó hír a Fenegyerek! Már régóta kíváncsi vagyok rá, annyit hallottam róla. :oh:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1201 Dátum: 2013. május 21. - 13:58:48 »
Az új  Vasember gyilkológépben miért  van Aku a Bosszú angyalai torony tetején?
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 21. - 15:08:31 írta VTomi »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1202 Dátum: 2013. május 21. - 14:11:01 »
Az Sentry lakhelye.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1203 Dátum: 2013. május 21. - 15:07:17 »
Köszi! :)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1204 Dátum: 2013. május 21. - 15:46:12 »
Tényleg hasonlít rá, most hogy mondod!  :hehe:

Én az elmúlt napokban végeztem a Ellenhatással, és a Forradalommal. Az Ellenhatással kapcsolatban nincs kérdésem, a Forradalommal meg van pár dolog, amit szeretnék elmondani:
Nekem ez a rajzstílus, nem jött be. Próbáltam megszokni, az elején úgy álltam hozzá, hogy jó, majd megszokom, de a végére sem jött meg a nagy imádat. Valahogy olyan félkész tervezet szintű rajzok, amik benne vannak, csomó vonal, satírozás, tehát pont úgy néznek ki, mintha a "kész" előtt eggyel megállt volna a rajzoló. És ekkor néztem meg, ki rajzolta. Leinil Yu. Gondolom japán, és így mindent megértettem, hogy miért ilyen.

Magával a történettel amúgy nem volt gondom, mivel kb 3 nap alatt olvastam ki, ezért egy kicsit szakaszos volt a sztori, néhol érthetetlen, de ez csak a szüneteknek volt köszönhető. A vége nagyon tetszik, félbe van hagyva a történet, ez egy nagyon jó trükk, hogy a következőt is megvegye az illető. Sebaj, mert a következő is már itt figyel a polcon. :)

Visszatérve egy kicsit a Forradalomra. Tetszik ez a visszaemlékezés, amikor a jelenben vannak az Ezüst Szamurájnál, és akkor elmeséli az elejét a történetnek, pedig már a közepén vagyunk.
Ezek szerint, ha jól veszem ki az egész sztori annyi, ami a jelenben történik, hogy lelevelet kapnak Cage-ék, hogy Maya Lopezt hozzák haza, Elmennek japánba, elhozzák Lopezt, majd ott  Harada otthonában zajlik le a harc. Majd visszaindulank, és itt véget ér a történet. A történet során pedig folyton bele-bele kezd a z előzmény mesélésébe. Ha jól értem.
A másik, hogy ki ez a Vudu testvér, hogy is miért kerül oda? ő tulajdonképpen mit csinált ott a Starbucksban?  ;D
A harmadik, hogy mielőtt Dr. Strange leszúrják, Logan félig vért köpve azt mondja Cage-nek, hogy " Cage mi művelsz?" Közben félig szorítja  a hasát? Nem értem, pontosan mit is csinál,leszúrták, vagy mi?
A negyedik, hogy én Elektra fan sem vagyok, de a filmjét láttam, meg a Daredevilt is, és mindkét alkotásban nem gonosz. Persze kiderül róla, hogy Skrull. De akkor hol az igazi?
A végén miért állnak le a hajtóművek? Én valamiért Magnusra gondoltam, de nem ő volt. Hanem ki?
SD. EJC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1205 Dátum: 2013. május 21. - 16:06:32 »
Uh. A kérdéseid egy részére a válasz spoileres. Mármint még meg nem jelent Kingpin-kiadványokra nézve. (Már ha tényleg eljutunk valaha a Secret Invasion megjelenéséig…) Sorolom, amire lehet.

Yu igazából filippínó, és lesz majd talán annyira nemsokára olyan Kingpin-kötet, ami után leborulsz a tudása előtt. Az egyik legjobb amerikai rajzoló, aki úgy jó, hogy képes havonta 22 oldalt lenyomni. Amit itt olvastál, a pályafutása leges-legalja, élete legrosszabb művei, amit amúgy többnyire az ront el, hogy megpróbálkozott a kihúzással, és nagyon nem ment neki. Ezt a következő New Avengers-kötet után elhagyta (remélhetőleg örökre) és kapott magának egy jókezű kihúzót, aki megmutatta, mi rejlik valójában az itteni nyers vonalak alatt.

Vudu testvér egy ritkán használt figura. Ahogy a neve mutatja, haiti, és egy egész tűrhető képességű vudu pap. Bendis bevezet majd egy új ellenfelet, akivel közel két és fél éven át görcsölt, hogy elhitesse bárkivel, hogy nagy és veszedelmes, mire végül rávették, hogy tüntesse el a francba. Őmiatta kell majd később Vudu.

Elektra sorsára fény derül majd egy rövid jelenetben egy későbbi kötet legvégén. A magyarázat félelmetesen ostoba lesz, de lesz.

A hajtóműveket emlékeim szerint egy tégla szabotálta. Meg volt vagy lesz magyarázva, de már nem emlékszem a részletekre.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #1206 Dátum: 2013. május 21. - 17:43:29 »
Tomi, direkt választottad úgy a Kingpin méretet, hogy 5 mm-rel túllógjon egy postakész borítékon? :haj:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1207 Dátum: 2013. május 21. - 17:49:26 »
Hát persze!  ;D
Válassz 14-es bubis borítékot, abba épp passzol. :)

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #1208 Dátum: 2013. május 21. - 18:17:09 »
1-2 dolgot nem teljesen értettem a Gyilkológépben, vagy elsiklottam felette, hátha tud valaki rá választ adni.
Ki rendelte el, hogy Yinsen implantot helyezzen Tony fejébe? És mit akart ezzel anno elérni? Hogy-hogy eddig nem fedezte fel a testében azt a nemodaillő tárgyat?

Amúgy nem ez-az első kém és irányító implantja, az Armor WarII-ben is pakoltak bele 1-et.

kzoli

• Sakál
« Válasz #1209 Dátum: 2013. május 21. - 19:29:48 »
Én pedig azt nem értem,hogy Pókemberünk,aki megannyi csatát megnyert szólóban....Bosszú Angyalaként, egy csata alatt,ha elájult Bosszúangyalt mutatnak,Pókunk általában köztük van. Mint pl. a Vasember könyvben is ott fekszik. Tényleg jobb neki szólóban,mert akkor sokkal "túlélőbb".
Másik kérdés: az hogy lehet,hogy egy Bosszúangyal-csatában mindenki kifekszik szinte,de a Póknő mindig túléli/öntudatánál marad/átvészeli a problémát? Van valami trükkje,vagy több ennél?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1210 Dátum: 2013. május 21. - 19:53:17 »
Nemsokára az is kiderül.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1211 Dátum: 2013. május 22. - 07:43:08 »
És az Bendis húzásai közül a jobbak közé tartozik. Sőt, igazából az egy piszok jó momentum lesz. Persze majd elrontja nem sokkal rá egy akkora égbekiáltó marhasággal, mint ide az Andromeda-köd, de a póknős sztorija egy nagyon jól átgondolt és kivitelezett ötlet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1212 Dátum: 2013. május 22. - 09:05:39 »
Szerintem Luke Cage mellett őbelé lehet még szerelmes.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1213 Dátum: 2013. május 22. - 10:47:22 »
Á, kizárt, hogy Bendis valaha megcsalná Luke-ot. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1214 Dátum: 2013. május 22. - 11:19:38 »
Nem baj, akkor majd én lecsapok rá.  :D :sweetheart:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1215 Dátum: 2013. május 22. - 14:26:17 »
Én nem értek valamit a Gyilkológépben.
86. oldal:
Tony: "De az extremis helyre hozhatná a kárt--"
Maya: "22-es csapdája. Az extremisnek egészséges agy kell a gyógyító hatás kifejtéséhez."
Ez nem egy regeneráló vírus? Mi az hogy egészséges szövet kell neki a gyógyításhoz?

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #1216 Dátum: 2013. május 22. - 15:33:50 »
VTomi: Nem. Az Extremis egy teljesítményfokozó vírus. Mivel nincs saját tudata, ezért az emberi agy „irányítja”, ahogy minden mást is a testben. Ha nincs agy, megsütheted a vírust is.  ;)

Fairlight: Kérdésedre a válasz benne van a sztoriban. A végén, amikor a srác felvilágosítja Tonyt.  ;)
Azt akarta elérni, amiről ez a történet is szólt. Irányítást egy szuper fegyverrendszer felett. 
Nem egyszerűen a testében van, hanem az agyában. Ott nem vesz észre dolgokat az ember...
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 22. - 15:38:41 írta Ati »

Todd

• Pókfej
« Válasz #1217 Dátum: 2013. május 22. - 15:45:18 »
VTomi: Nem. Az Extremis egy teljesítményfokozó vírus. Mivel nincs saját tudata, ezért az emberi agy „irányítja”, ahogy minden mást is a testben. Ha nincs agy, megsütheted a vírust is.  ;)
Szóval te a tudatoddal irányítod, amikor gyógyulni akarsz. Szerintem nagyon nem az agy irányít mindent az emberi testben.
Fairlight: Kérdésedre a válasz benne van a sztoriban. A végén, amikor a srác felvilágosítja Tonyt.  ;)
Azt akarta elérni, amiről ez a történet is szólt. Irányítást egy szuper fegyverrendszer felett. 
Nem egyszerűen a testében van, hanem az agyában. Ott nem vesz észre dolgokat az ember...

Egy átlag embernél el is fogadnám elvégre én se sűrűn megyek koponya CT-re, de azért Tony a köztes időszakban hány igen alapos vizsgálatot futtatott le magán? Lényegében amennyire High-tech az a páncél, mondhatjuk, hogy minden egyes nap.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1218 Dátum: 2013. május 22. - 15:54:19 »
Uh. A kérdéseid egy részére a válasz spoileres. Mármint még meg nem jelent Kingpin-kiadványokra nézve. (Már ha tényleg eljutunk valaha a Secret Invasion megjelenéséig…) Sorolom, amire lehet.

Yu igazából filippínó, és lesz majd talán annyira nemsokára olyan Kingpin-kötet, ami után leborulsz a tudása előtt. Az egyik legjobb amerikai rajzoló, aki úgy jó, hogy képes havonta 22 oldalt lenyomni. Amit itt olvastál, a pályafutása leges-legalja, élete legrosszabb művei, amit amúgy többnyire az ront el, hogy megpróbálkozott a kihúzással, és nagyon nem ment neki. Ezt a következő New Avengers-kötet után elhagyta (remélhetőleg örökre) és kapott magának egy jókezű kihúzót, aki megmutatta, mi rejlik valójában az itteni nyers vonalak alatt.

Vudu testvér egy ritkán használt figura. Ahogy a neve mutatja, haiti, és egy egész tűrhető képességű vudu pap. Bendis bevezet majd egy új ellenfelet, akivel közel két és fél éven át görcsölt, hogy elhitesse bárkivel, hogy nagy és veszedelmes, mire végül rávették, hogy tüntesse el a francba. Őmiatta kell majd később Vudu.

Elektra sorsára fény derül majd egy rövid jelenetben egy későbbi kötet legvégén. A magyarázat félelmetesen ostoba lesz, de lesz.

A hajtóműveket emlékeim szerint egy tégla szabotálta. Meg volt vagy lesz magyarázva, de már nem emlékszem a részletekre.
Na, ha tényleg ennyire jó lesz Yu rajza, akkor már előre várom. Vuduval akkor nagyon nem kell foglalkoznom, nem lesz egy központi figura.
Ez teljesen korrekt válasz volt, nincs több kérdésem egylőre. :)

Egy átlag embernél el is fogadnám elvégre én se sűrűn megyek koponya CT-re, de azért Tony a köztes időszakban hány igen alapos vizsgálatot futtatott le magán? Lényegében amennyire High-tech az a páncél, mondhatjuk, hogy minden egyes nap.
Mi van ha az a szerkezet valahogy árnyékolta saját magát? Ezért maradt rejtve még a páncél előtt is.
SD. EJC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1219 Dátum: 2013. május 22. - 17:15:06 »
Szóval te a tudatoddal irányítod, amikor gyógyulni akarsz. Szerintem nagyon nem az agy irányít mindent az emberi testben.
De itt igen. Az Extremis egy technovírus; próbáld meg úgy elképzelni mint egy kegyetlenül fejlett operációs rendszert, ami olyasmit is kihoz a hardverből, amit a régi nem tudott. Viszont pont emiatt ha az agy, vagyis a hardver nem működik, az oprendszer semmit sem tehet. Az öngyógyítás inkább úgy működik, hogy ahol úgy érzed, fáj, automatikusan belekezd a kár kijavításába, hatalmas sebességgel. Az Extremisnek hála Tony inkább egy kiborg volt akkoriban, egy egész gépezet volt a testébe zárva, ami szimbiózisban élt vele és javított a szervezete funkcióin.