Dc Rebirth:

Supi elhagyta a gallérját, és a piros csizmát, bár ez a piros öv elég... furi... mármint neki még mindig minek öv?
Az már tuti, hogy Bats öve nem lesz egységes, jó pár teaser képen megmaradt rikító sárga, valahol meg ez az új sötét fekete-sárga... miért nem lehet ezt egységesíteni...? Sajna ez a szimbólum sárga körvonal is megmaradt...
Harley is más lesz itt-ott... it tígy néz ki, az első teaser képeken a haja a filmhez fog hasonlítani...
Regneteg régi író tér vissza, Dan Jurgens ismét SUpin dolgozik, Phil Jimenez és Greg Rucka is ismét itt van.
Jó pár cím meg havi 2 lesz, a legpoénosabb ebben az volt, hogy Jim Lee lesz a Suicide Squad rajzolója, és jól kifigurázta magát, hogy tudja mire gondolunk, hogy lesz-e ebből bármi is

Végre Diana is elhagyta a szokásos sztriptíz kosztumöt, és rohadtul tetszik, hogy egy az egyben rákerült a filmes páncél.
Wally West meg csak néger lett...

Ja, és Dick Grayson is ismét visszatér a fekete-kék álruhához, rohadt nagy üdvrivalgás lett miatta.
Ahogy ahhoz is, hogy Zöld Íjász ismét megkapta a kecske szakállat.
És amin szintén meglepődtem, A Detcom sorozat egy team-up sorozat lesz, amiben ismét Tim Drake lesz a Robin Batman mellett, úgy örültek neki, hogy csak lestem... ennek fényében rohadtul nem értem, hogy mi a jó francért van annyira mellőzve Tim az animációs univerzumból, ha "szemmel láthatón" van rajongó tábora...

azt hittem azért hagyják ki, mer nem szeretik a fanok... de nem igazán tűnik úgy...
Snyder maradt a Batman részlegen de egy új sorozatot kap, All star batman, amit John Romita fog rajzolni (!)... furi, hogy nem lesz köze a Frank Miller-Jim Lee-s cucchoz... de akkor miért nem lehetett más címet adni neki?

Tom King viszi a Batman sorozatot... fogalmam nincs ki az ipse...