Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685264 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3300 Dátum: 2014. október 23. - 10:21:48 »
Hát, ha belegondolsz, nem is az volt a kódban, hogy Riddler a "buli főszervezője" (heh), hanem hogy ha ezt meg tudod fejteni, akkor tudod, hogy ki irányítja a szálakat, és arról ugye semmi szó nem esett, hogy Julia hogyan fejtette meg. Meg nyilvánvalóan Julia Pennyworth sem csak fillernek van a történetben, szóval gondolom derülnek majd ki róla dolgok, amik nagy fontossággal bírnak a történetet illetően, akár a főellenféllel kapcsolatban.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3301 Dátum: 2014. október 23. - 10:45:04 »
Jó ez igaz is. Hát nem tudom, persze legyen benne, ha erősen érződik rajta a Hush ihlet, akkor legyen teljes a rogue gallery :D Viszont Julia.. biztos fognak kiderülni róla dolgok, de szerintem lehet, hogy csak az Endgame miatt hozták be, hogy Snyder ott fel tudja használni.

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
« Válasz #3302 Dátum: 2014. október 27. - 09:56:40 »

balogh44

• Thanos
« Válasz #3303 Dátum: 2014. október 27. - 15:30:36 »
Ez a nyelv kinyújtósdi nagyon Venom-os! :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3304 Dátum: 2014. október 27. - 15:50:50 »
Mi ez a Resurection? Tán meghalt Spawn?
Valaki olvassa?  Egy gyorstalpalót nem volna kedve írni mi a fene történt vele a magyar megjelenés óta ?  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3305 Dátum: 2014. október 27. - 17:59:57 »
Igen, meghalt, hiszen a pokolból küldték vissza :hehe: (bocs, ezt nem tudtak kihagyni).
Viccen kívül: amennyire én tudom, pár éve lecserélték Al Simmons-t, gondolom őt fogják visszahozni, de persze nem biztos.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Todd

• Pókfej
« Válasz #3306 Dátum: 2014. október 27. - 19:37:31 »
Naná, hogy meghalt, még a legelső számban.  ;) Ettől halottabb már nem lesz sosem, max épp ki van állítva a forgalomból, amire sor is került pár éve.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #3307 Dátum: 2014. október 31. - 18:51:49 »
Most tehetek én róla, hogy éveken át csak vagy DC-t/Marvelt majmoló, vagy tucat akcióhősös szemetet adtak ki? A Top Cow-ig én nem találtam még olyan cuccot tőlük, amit ne az „így ne készíts képregényt” tankönyvekbe tennék bele.
Na úgyis szinte ez a téma itt. Ne kapd fel a vizet, csak kérdeztem. De akkor ahogy kivettem a szavaidból, leellenőriztem, a Savage Dragon maradt akkoriból, amit jobbnak vélsz (szinte ugyanakkor indult, mint a Spawn). Azt én sem ismerem, de hallottam róla jót is, rosszat is.

Egyébként úgy gondolom, hogy azért teljesen hiába egy képregény (Spawn) nem kerül be a top10 eladásokba, ráadásul marad ott több évig. Bár ezt te biztos jobban tudod. Tényleg, nem tudsz valami linket, amin ezeket az eladási mutatókat meg lehet nézni? A Spawn érdekelne, hogy hogy teljesített.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3308 Dátum: 2014. november 02. - 16:43:46 »
Az, hogy egy sorozat hogy teljesít, nem mindig mércéje a minőségének. Liefeld cuccai is százezrével mentek el, és jól tudjuk, hogy milyenek voltak…
A Spawn népszerű volt, maradjunk inkább ennyiben, mert a képi világa valami olyat mutatott, ami addig nem volt a kommerszben. Plusz amit én is elismerek, hogy McFarlane jól bevezette vele a mainstreambe a valóban működő nem konvencionális oldalfelosztást és panelezést, illetve szép eredményeket értek el a margó nélküli oldalak nyomtatása terén. Meg persze ez volt talán az utolsó olyan képregényes fiktív univerzum, ami anyagilag sikeres lett, bár csak játékok formájában.

Az egyetlen oldal, amin vannak viszonylag sokáig visszamenőleg eladási számok, az a Comichron, de ne feledd, hogy csak 1997-től állnak rendelkezésünkre megbízható közelítések.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3309 Dátum: 2014. november 03. - 13:35:06 »
Az Image sikerében erősen közrejátszott a képregények minősége is. Az addigi viszonylag közepes minőségű képregények után ők mindent fényes lapon adtak ki, gyönyörű színekkel.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3310 Dátum: 2014. november 03. - 16:09:49 »
Már értem,hogy a Marvel miért erőlteti a saját multiverzumos event-jét...

A képből ítélve nekem az jön le,hogy a DC-nél megint valami half-reboot-ot terveznek. Pedig a New 52 még csak alig 4 éves :stupid:

balogh44

• Thanos
« Válasz #3311 Dátum: 2014. november 10. - 23:08:50 »
Úgy látszik éleződik a verseny a két cég között!
Más:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3312 Dátum: 2014. november 10. - 23:12:59 »
De ezt most így minek? Bitang sz*r volt az a játék, nem érdekel senkit semmilyen kiegészítő sztori azzal kapcsolatban. Amúgy meg már inkább az új SH játék felvezetésére, reklámozására kellene készülniük ahelyett, hogy egy amúgy döglött címet nyomjanak.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3313 Dátum: 2014. november 10. - 23:39:07 »
Lehet hogy próbálják fényezni, javítani. ;)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3314 Dátum: 2014. november 11. - 10:38:52 »
Mivel ugye vége a szerintem fergetegesen jó Lemire/Sorrentino Green Arrow ongoingnak, kerestem valami pótlót, így rátaláltam a 6 részes Green Arrow Year One-ra. Nem tudom, miért nem olvastam eddig, de nekem nagyon bejött. Jock rajzait mindig is szerettem és a sztori is egy tisztes eredet történet, véleményem szerint. Ha valaki kedvet kapna hozzá, csak ajánlani tudom! :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3315 Dátum: 2014. november 11. - 12:58:38 »
Az írója jó, érdemes lehet vele egy próbát tenni. A filmes sztori, vagy a képregényes?

Silent Hill: egyetértek Toddal. BÁRMELYIK másik részhez írtak volna kiegészítő sztorit, nagyon király lenne, imádnám. De ez? Halál unalmas játék, nulla sztori.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3316 Dátum: 2014. november 11. - 13:09:22 »
Uh, most nem vagyok biztos, hogy az első kérdés nekem szántad vagy a Silent Hillre, de biztos ami biztos válaszolok :D

Hát, szerintem képregényes. Teljesen más, mint a New52 (természetesen), de szerintem a reboot előtti kánon része. De ha nem, majd biztos kijatvít valaki. Nekem az az érzésem, hogy az Arrow sorozat innen merítette az első évadát nagy körvonalakban. Legalábbis nekem nagyon ez jött át..

Todd

• Pókfej
« Válasz #3317 Dátum: 2014. november 11. - 15:49:41 »
Japánban létezik 3 a játékokhoz kapcsolódó rövid képregény, amiket Masahiro Ito a játékok tervezője festett. Ezek baromi jól néznek ki (már amennyire a játék képi világa szépnek tekinthető). Ezek különbféle promóciós célokat láttak el. De sajnos arra jók, hogy ahányszór rájuk nézek, eszembe jut, milyennek is kéne lenni egy igazi Silent Hill képregénynek.

« Utoljára szerkesztve: 2014. november 11. - 20:14:11 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3318 Dátum: 2014. november 11. - 19:00:03 »
Na ezek tényleg jók.  :piramis:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3319 Dátum: 2014. november 11. - 20:16:18 »
Amúgy nemrég ismét megpróbáltam nekifeszülni a Silent Hill képregényeknek, amolyan, oké, rég olvastam, most már nyitottabb vagyok elvontabb stílusokra is elven, mert láttam féláron a kötetes kiadást Book Depon. De elolvasva párat ismét rájöttem, hogy ezek sz-rok még mindig.
A grafika az egy dolog, de a történet is rém primitív. Szóval nem vettem meg.