Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685119 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3480 Dátum: 2015. március 07. - 21:15:27 »
Az ottani veterán olvasók már hozzászoktak ehhez, az újak meg pontosan annyira el vannak veszve benne, mint feltételezed. Más kérdés, hogy az ottani olvasói reakciók aligha jutnak el hozzánk, mert minek kéne. A mi oldalunkról legfeljebb az lehet az érdekes, hogy ott mi megy nagy számban, és hogy az kompatibilis lehet-e a hazai piaccal. (Akár füzetes téren, akár a nemhivatalos underground vonalon. Mert ott sem lehet csak úgy mindent adni és hinni, hogy majd a nép jól olvassa, csak mert amerikai.)

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3481 Dátum: 2015. március 09. - 16:03:27 »
Tegnap elolvastam a Green Lantern Secret Origint amit még a filmmel egyidőben a Cartha adott ki.
Már rég óta érdekel, de ez volt ez első találkozásom a karakterrel. A kötetet már vagy egy éve meg akartam venni (amikot talgaby először ajánlotta) de végül is csak most tudtam rá sort keríteni ;D

Azt kell mondjam, nagyon is tetszett, mondom ezt úgy, hogy ez egy eredettörténet volt nem valami világmegváltó sztori, de nagyon is élvezetes volt és gördülékeny és ami mégfontosabb be tudott vezetni a karakter univerzumába, meg tudott ismertetni vele és meg tudta velem szerettetni a karaktereket.
Egy eredettörténetbe nem is kell több szóval maximálisan elégedett vagyok, Johns írása élvezetes Reis rajzai pedig szemet gyönyörködtetőek voltak. Ahogy tehetem beszerzem a következő kötetet, csak győzzem kivárni ;D

Ja, köszönet talgaby, hogy ezt a történetet ajánlottad a karakterrel való megismerkedéshez ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3482 Dátum: 2015. március 09. - 16:14:27 »
Ha jól látom a New 52 . Futures  End-ben már Brianiac már elkezdte a kupolavárosok összegyűjtését és elvinni arra a mesterséges bolygóra amit alkotott. Nyilván Merónak van igaza mert az öntudatra ébredt  Kryptoni ˝internet ˝ akinek hatalmas robot teste van , na és ő az aki az eredeti Brainiachoz képest elégé más. És tényleg a ˝világok gyűjtőjének ˝is nevezik . Aki különböző alternatív  világokból és idő síkokból szedi össze a kupola városokat . Úgy látszik még egy öntudatra ébredt ,robottestű világhálózatnak \ számítógép  programnak is kell  , hogy valami hobbija legyen  ;D .A Föld-2n  történő Világ Vége sorozatban pedig Apokalipszis ellen harcolnak .De miért kell ilyen hosszan elhúzni a sztorit  :headscratch: . Ja szegény Apokalipszinak elég nagy ízléficama van , mert elégé rusnya csajai , barátnői vannak  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 09. - 19:30:10 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Bat-mite

• Tarantula
  • *
« Válasz #3483 Dátum: 2015. március 09. - 20:42:48 »
Valaki ismeri ezt a képregényt? :headscratch:

Egy vietnámi veterán törpe fickóról szól aki besokall és elindul hogy a szülőfajujában mindenki valagát szétrúgja... csak ajánlani tudom..

balogh44

• Thanos
« Válasz #3484 Dátum: 2015. március 09. - 21:12:58 »
Köszi, akkor csak érdekel, nem tudom miért, nekem egyből Peter Dinklage ugrott be! :D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3485 Dátum: 2015. március 10. - 15:09:03 »
Fura , hogy a DC két sorozatánál is  1.AZ Új  52 sorozatában  ,  Jövő véget ér  címűben . a Föld-1 egén Agykeselyű mesterséges bolygója látható .Ahová azt a kb 52 kupola várost akarja szállítani Valószínű hogy ez a sorozat a Föld 1hez kapcsolódik  mert a karakterek olyanok .A Föld-2 egén pedig Apokalipszis otthona látszik a hatalmas tűzgödrökkel . A Világvége  című sorozatban . Remélem hogy, NEM akarják elpusztítani a Föld-2t mert szerintem elég jó sorozat .Vagyis nem az lesz a vége hogy Apokalipszis elpusztítja  ezt  DC  világot .De talán nem  véletlenül  az a címe hogy Earth2 , World´s  End Tetszik hogy ott több  a természetes környezet         .A Jövő véget ér , öt évvel később HC miről szól  :headscratch:. Ez képregények össze gyűjtött kiadása -e ,vagy önálló mű .Kösz.
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 10. - 20:10:32 írta Zöldlámpás »

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3486 Dátum: 2015. március 10. - 16:50:05 »
Itt az "All-New" Batman borítója a Convergence után :D

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #3487 Dátum: 2015. március 10. - 17:07:03 »
Ez ugye az új ellenség lesz akiről beszéltek, nem pedig Batman? ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #3488 Dátum: 2015. március 10. - 17:17:53 »
Ebben reménykedem én is :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3489 Dátum: 2015. március 10. - 17:43:07 »
Ez valami elképesztően szörnyű dizájnt kapott ;D A fülei sokkal inkább emlékeztetnek tapsi hapsiéra, mint egy denevérre...
Ha már páncélos Batman akkor az Arkham Knight modellt vegyék alapul vagy valami jobbat,de ne ezt a Hulk...izé BaneBuster-t!

Raisu

• Traveller
« Válasz #3490 Dátum: 2015. március 10. - 17:58:33 »
Na, Batmanre rámászik egy bogár a Reach-ből? :D

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3491 Dátum: 2015. március 10. - 18:19:25 »
Ez Robotzsaru és Tapsi-Hapsi édes gyermeke . a neve szerintem meg  The Big Monster  Bunny .És Sárgarépa kapitány lehet páncélban .Miután gazfickóvá vált .

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3492 Dátum: 2015. március 10. - 19:30:43 »
Ez valami szörnyű.....Kérem,kapcsolja ki!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3493 Dátum: 2015. március 11. - 14:36:03 »
Post Convergence JSA

Batman kiléte egyelőre titok,de nekem úgy tűnik,hogy a Föld 2-es Dick Grayson veszi át Thomas Wayne-től a köpenyt! Amúgy olyan az a jelmez mintha Nightwing 70-es években használt cuccát gyúrták volna össze Batman jelmezével. Mindenesetre részemről várósnak ígérkezik az új status quo. De az All-New Bunny-Bat páncél még mindig hányinger és akárhány külföldi fórumot nézek ott se épp boldogok a fanok :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 11. - 14:38:48 írta Mr.Sinister »

BuB

• Pókfej
« Válasz #3494 Dátum: 2015. március 12. - 09:10:33 »
Jó lesz arra, hogy belebukjanak és pár hónap múlva visszaállítsanak mindent...
Amúgy ez lehet a félkezű Alfred lesz, kapott egy robot szerkót, hogy helyetesítse Batset :D

Amúgy a múltnap elkezdtem olvasni a Future's Endet, most már van jó pár rész, így lehet egyben darálni, gondoltam élvezetesebb, mondjuk az első pár rész még az is volt... de most már naaagyon kezd vontatott lenni és még csak a 10. résznél tartok  ;D
amúgy itt már kezd totál fura lenni... most emellett együtt kellene olvasnom az Earth 2-t? Mert vannak benne vmi utalások vmi Earth 2 háborúra, plusz az egyik részben ott voltak a cellában az Earth 2 hősök...  :o  tehát most időrendileg az Earth 2 Worlds Endet kellene olvasni, és aztán ezt??  :headscratch:  :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3495 Dátum: 2015. március 12. - 09:47:30 »
A két heti együtt alkot egy egységet, igen, és ez megy majd bele a jövő év közepi általános felfordulásba.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3496 Dátum: 2015. március 12. - 10:17:04 »
Bakker... ha már ilyen rendszertelen az egész, hogy nem képesek kinyomni egy olvasási útmutatót mellé...  :-\

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3497 Dátum: 2015. március 12. - 10:35:22 »
Szerintem is katyvasz az egész,de én megoldom annyival,hogy csak az Earth 2 címeket olvasom és a felesleges sz*rokat mint a Futures End pl abszolút nem. Még tavaly elkezdtem olvasni,de már az első 2 résznél összezavarodtam és dobtam a fenébe :lol: Arról nem beszélve,hogy rohadtul unalmas a sztorija...
Megvárom a Convergence-t és ha az is ilyen érdektelen lesz mint a Futures End akkor feladom és megvárom míg az esemény után életbe lép az új status quo!

BuB

• Pókfej
« Válasz #3498 Dátum: 2015. március 12. - 11:31:53 »
Nekem a feldobott labda tetszik, meg kivi vagyok mi lett a hősökkel, a nagy csata után... d ehogy basszus, 10. rész és még mindig azt a Grifter kölköt, Terrfiicet meg nem is tom még melyiket járjuk körbe-körbe... ez már nagyon uncsi... (semmi infó a nagyokról... batsról, Villám, Supi , bár ő most megjelent... vagy WW... Hal... ) amiért eddig kitartottam az a Red Robin szál volt, de hogy most erre is úgymond lassan felkerült a pont félek már nem nagyon lesz semmi ami még tartaná bennem a kíváncsiságot...

Akkor azt mondod, hogy az Earth 2 jobb?  Emlékeim szerint azzal akkor akadtam el, amikor kijött az Ongoing aktuális része, és most nem vágtam, hogy mi mellett/után/ előtt kellene azt olvasni...

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3499 Dátum: 2015. március 12. - 12:55:15 »
Kíváncsi vagyok arra, hogy  mit szól a Marvel ahhoz  hogy , a DC valamennyire plagizálta  Venomot . Mert amikor a Halál nevű fúria ˝ megszülte ˝ a ˝kis ˝gyermeket  :hehe: , és kissé bele is halt .   Mert a ˝gyermek ˝eléggé Venom szerű kis eltéréssel . Sőt mivel a neve DeadSPAWN . Az Image is kiadónak is lesz talán egy-két kedves szava .   Ja és hogyan fért a tojás hasú  nőbe a ˝kicsike ˝