Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685824 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #3760 Dátum: 2016. március 27. - 10:08:39 »
Hát Bub, ha olvastad volna a kitűnő Grayson sorozatot, akkor tudnád ki Tom King :P Amúgy korábban CIA-s volt a fazon. (Ezért is volt jó a Grayson eleje... a vége a Rebirth miatt már inkább összecsapott) Én nem is az írótól félek, hanem a havi két számtól és a rotálódó alkotóktól. Ezt mindig is utáltam.

:/ Szerintem nem teszem át a Batman előfizum egyik új sorozatra sem, az All Star Batman is jól hangzik, de ott is van legalább négy rajzoló, és én még Romitát sem mondanám, hogy egy kicsit is csipáznám. :/

Viszont, ami hihetetlen, hogy Red Hood-ot nem tudják Lobdell-en kívül másnak adni? A legelső New 52-es story arc óta borzalmas, pedig lehetne jó is.

Ja, és Damien. Remélem a Batman sorozatban többet fel fog tűnni a kis seggfej :D Ez annyira idegesített Snyder-nél, hogy folyton hanyagolta...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3761 Dátum: 2016. március 27. - 12:14:20 »
Ilyet is ritkán mondok,de nagyon meg vagyok elégedve a karakterek új jelmezével! Leginkább Superman ruciját érte nagyobb változás, mert végre nem tűzpiros csizmában repked, valamint még a filmes Supi kosztümből is átvettek néhány dizájnos elemet 8)

Viszont fogalmam sincs ki ez a Superwoman... :headscratch:

Egy biztos, nekem már most sokkal szimpatikusabb mint a hagyományos szőke miniszoknyás Supergirl!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3762 Dátum: 2016. március 27. - 12:41:35 »
Supi tényleg sokkal jobb a piros csizma nélkül, viszont én hiányolom a gallért. Az jól nézett ki. Már csak a köpenyt kéne levarázsolni valahogy. :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3763 Dátum: 2016. március 27. - 15:21:13 »
Supi tényleg sokkal jobb a piros csizma nélkül, viszont én hiányolom a gallért. Az jól nézett ki. Már csak a köpenyt kéne levarázsolni valahogy. :hehe:

A köpeny végleges eltörléséhez még minimum várni kell 10-20 évet ha figyelembe vesszük,hogy a rossz emlékű piros fecskétől is milyen nehezen váltak meg... :hehe: Bár jobban belegondolva ha átveszik a Marvel módszerét és félévenként átvariálják a status quo-t és ezzel együtt a hősök jelmezeit, akkor esélyes,hogy előbb láthatjuk a köpenymentes Supi-t mint azt gondoljuk.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3764 Dátum: 2016. március 27. - 18:12:36 »
Egy Zöld Lámpásnak minek fegyver? :uhoh:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3765 Dátum: 2016. március 27. - 18:47:46 »
Mert a kozmikus mindentudó gyűrű nélkül akár halálos végkimenetelű is lehet számára egy harc. Többek közt arra gondolok,hogy mi van a lemerül a gyűrű vagy az ellenség annyira profi és valami titkos fegyverrel hatástalanítja. Onnantól kezdve csak magára számíthat és a reflexeire! Bár én erre az alkalomra inkább egy kardot adnék neki vagy legalább minimum 2 db stukkert. Mert a két db fegyver azért mégiscsak menőbb mint az egy ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3766 Dátum: 2016. március 27. - 19:26:22 »
De ez az arab gyerek nem is igazi zöld lámpás, nem?

Amúgy... bakker, a földnek már hány zöld lámpása van?  :o Ez már lassan 6 ember...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3767 Dátum: 2016. március 27. - 19:59:04 »
Attól függ kit nevezünk igazi Zöld Lámpásnak :D Anno Alan Scott is hasonló cipőben járt, mert az ereje kozmikus helyett mágikus eredetű volt. Szerintem nem ezen áll vagy bukik a dolog hanem azon,hogy mennyire érdekes a karakter. Hal Jordan-t tartják az abszolút Lámpásnak, pedig rohadt unalmas a személyisége és a képessége se valami nagy szám.

Én a Marvel módszerét választanám és a jelenleg Power Ring-ként ténykedő Jessica Cruz-ból csinálnék első számú GL-t a többieket meg simán kiírnám a kontinuitásból :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #3768 Dátum: 2016. március 27. - 20:27:00 »
hmhm, lehet, hogy Hal lenne a fő, de rengeteg embernek mégis John a fő Lámpás, a rajzfilm miatt őt ismerték meg...

Csak én azt nem vágom, hogy minek ennyi lámpás? Hal helyettese ugyen Guy, eltünése után meg John lett, Hal megörülése után jelent meg Kyle... aztán visszajött Hal, de most honnan, meg minek került ide egy újabb erő gyűrű, ha nem halt meg senki?  :nemtudom:
Amúgy Halt most hanyagolják egy ideje, nem? A JLA-ben is a csaj volt már vagy 10-15 része.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3769 Dátum: 2016. március 27. - 20:52:03 »
Eleinte jól működött a rendszer, mert a Number 1 Lámpást azaz Hal-t kiírták a sorozatból és jött helyette Kyle, viszont ilyen téren a DC sem különb a Marvelnél és ők se szívesen kukázzák a saját hőseiket. Ami szerintem nagy hiba, mert a Zöld Lámpás sosem egy konkrét karaktert jelentett hanem egy csoportot ahová bárki bekerülhet ha épp jókor van jó helyen ;D Éppen ezért régóta dobni kellett volna Guy Gardner-t, Hal-t meg a többi unalomig csépelt karaktert és teret kéne adni az újaknak. Számomra pont ez tenné érdekesebbé az univerzumot nem a megszokott jól bejáratott status quo :roll:

Ami a jelent illeti Hal Jordan-ből valami renegát csuklyás Lámpás lett aki végigbalhézza az egész csillagrendszert. Legalábbis abból amennyit én láttam ezt a következtetést vontam le :D Egyébként sokáig nem marad így, mert a Rebirth őt sem kíméli és visszaállítja a hagyományos állapotába. Hitted volna? xD

http://comicsalliance.com/dc-rebirth-announcements-wondercon/

BuB

• Pókfej
« Válasz #3770 Dátum: 2016. március 30. - 21:19:47 »
Most a Batman and Robin Eternallal végül mi lesz? Végig megy úgy hogy lesz a reboot--akarom mondani rebirth, vagy most gyors elharapják a végét?  :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3771 Dátum: 2016. március 30. - 21:35:29 »
Vagy kifuttatják. A Rebirth lépcsőkben jön, és egyelőre egyáltalán nem biztos, hogy teljesen kikukázzák az egész elmúlt öt évet. Valószínűleg megint elszabadul a szerkesztőség és mindenki azt írogat majd, ami a szerkesztőjénke eszébe jutott.
Mondjuk jó, hogy a vezetőség nagyját kirúgták, mert ez az új gárda valahogy tökéletesen hozza azt a töketlenséget, mint a régi. Lehet, mégiscsak a fejétől bűzlik itt a hal, csak DiDio és Lee marha jól védik a seggüket…

BuB

• Pókfej
« Válasz #3772 Dátum: 2016. április 08. - 10:01:17 »
Olvassa valaki a Suicide Squdot?
Öhm, Katana most mit keres a csapatban? :headscratch:
Oké, hogy most jön a film és ott is ott és akkor most a képregénybe is bele kell tenni, de ő nem hős lenne?  Mi volt a magyarázat rá?

BuB

• Pókfej
« Válasz #3773 Dátum: 2016. május 17. - 20:17:57 »
 :D Na, most nem jókor időzítték az új logó behozatalát.
Emlékeztek még,h ogy jött a new52, rá fél évre meg csak frissítette a logoját a kiadó? És erre, rengeteg első részek új kiadására már az új logó került, vicces volt, hogy miért nem lehetett egyből a megújulással behozni azt...
Na de mooooost....
Dc Comics Rebirth kapcsán, új logó is dukál. Legalább most időben kapcsoltak.

Azért vicces belegondolni... most majd minden új korszak/rebútnál új logó is dukál?  A végén annyi lesz már, hogy számon tartani se lehet.  :hehe:

Btw: Nekem még mindig a 2000-es a csillagos a kedvencem... ez meg... hát eléggé semmilyen lett...  :-\
« Utoljára szerkesztve: 2016. május 17. - 20:19:53 írta BuB »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3774 Dátum: 2016. május 17. - 21:16:52 »
Ez nem sokban különbözik az egyik előzőtől.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3775 Dátum: 2016. május 17. - 21:31:42 »
A 90-es évekbelire gondolsz?
nah, jah, csak a csillagok hiányoznak.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3776 Dátum: 2016. május 17. - 21:37:02 »
Nem, szerintem ő a 70-es évek elején használt verzióra gondolt..

BuB

• Pókfej
« Válasz #3777 Dátum: 2016. május 17. - 21:44:45 »
He, tényleg, szinte majdnem ugyanaz...
Akkor nagyon megerőltették magukat...   :hehe:

Hm, a sok kis csillagos, klasszik logo meg 76-ban debütált...  :o azta, szinte az volt a legtovább.
De nekem mégis a 2005-ös az örök kedvenc...

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3778 Dátum: 2016. május 18. - 12:17:43 »
Nekem is a 2005-ös jön be legjobban, de a 76-os is elég jó. A 2012-es meg nagyon kreatív, de ez az új nagyon béna...

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3779 Dátum: 2016. május 18. - 19:03:24 »
Szerintem a 2012-esnél bénább nem kell.