A Vertigókban is nagyszerű karakterek voltak, kítűnő sztorikkal, mégse vették meg
Akiket bocsáss meg, de szerintem a legtöbben még annyira sem ismernek, mint a DC karaktereket.
Továbbra is teljesen egyetértek veled, csakhogy az a 20-30 különbség (de legyen 100) se számítana semmit a kiadás szempontjából. Ha csak ennyi emberen múlt volna a Vertigo sikere, nem hagytam volna abba.

Ez a beidézett szöveg meg eléggé karakteridegen Batmantől. Valójában Bruce úgy legyalázta volna a kanárit mint annak a rendje.
Nos 1: azzal csak önmagát járatta volna le ezek után
2: pontosan ezért nem szeretjük Sepivel.

Egy milliomos ninja, aki a világ összes szuperhősét megfingatja? Ne vicceljünk, kérem szépen. Hacsak nem a modorával.
a Batman Begins nagyon jó kritikai, meg nézői visszajelzéseket kapott, mégis kevesebben mentek el rá, mint az új Superman filmre
Én nem csodálkozom rajta, hogy a Batman 3, de főleg a 4 után kevesen próbálkoztak meg egy újabbal. Csak a képregényesek mentek el az új részre, biztosan. De azért a 2. rész sikerében igen nagy szerepe volt a nagy felhajtásnak, Ledger halálának, és a satöbbinek. Habár szerintem is jobb volt a 2. rész.
Nem rossz az ízlésem, csak egyszerűen unalmasnak tartom a Batmant. Nála már szerintem a zord hangulatot túlzásba vitték, és amikor egy képregényt olvasok, nem akarom utána felkötni magam, mert nem vagyok emo. Mert akárhogy nézem Batmant, ő a legelső emo, csak normálisabban néz ki.
Nem is!

Nem, én nem tartom annak, de a végig, mindig vicsorgó, fröcsögő karakter számomra is abszolút egysíkú. Jó lenne látni, csak ellensúlyozásképp, egy-egy vidámabb percet tőle, de úgy tűnik, ez a 70 év alatt kimerült a Zorró megtekintésében.