Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685808 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #820 Dátum: 2009. január 12. - 15:38:05 »
De ez nem válasz a gyűrű-Lezúziusz-problémára... Mindegy, hagyjuk. ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #821 Dátum: 2009. január 12. - 16:31:25 »
miközben vereséget szenved a saját bűnözői körétől, mint Harvey, Pingvin, Joker stb, vagyis akik szintén nem rendelkeznek emberfeletti képességekkel.
De most megint csak az előttem szólókat ismételtem.

igen mert azok az ellenfelei kívül-belül ismerik, és számítanak rá, sőt felkészülnek rá. Míg egy csata Darkseiddel csak abból áll hogy az ellenfele lenézi őt az ember mivolta miatt.
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #822 Dátum: 2009. január 12. - 16:33:49 »
A gyűrűs dologgal én se értem a problémát, zöld kriptonittól Superman eleve nagyon legyengül, ráadásul a sugárfertőzés tüneteit is mutatja magán. És ő nem ismer semmilyen konkrét harcművészetet, míg Batman csukott szemmel megtalál mindenki minden nyomáspontot (annyi harcművészertet tanult, hogy illik).
A nagyágyúk meg... ns, igen, nála is bejön a Pókember-féle népszerűségfaktor, meg az, hogy a DC-nél ő az egyik legintelligensebb ember, aki képes piszok gyorsan az ellenfele ellen fordítani mindent, ami csak a keze ügyébe akad.

Mike: Igen, az Első év nem rossz tipp, csak én vhogy Millert igyekszem elkerülni. :lol: Viszont amellé a Long Halloween tökéletes választás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #823 Dátum: 2009. január 12. - 18:12:56 »
Közismerten Pókembernek vannak a legjobb ellenségei. Szakma szerint és képregényesek szerint is. De hagyjuk.  :spidey:
--
Megint láttam egy tök jó részt a Birds of Preyben. Egy hajléktalan állt az utcán kéregetve, és egy tábla volt nála, amire olyanokat szoktak írni, hogy "éhezik a gyerekem", stb, az övére az volt, hogy "No Man's Land károsult vagyok, segítsenek!".  :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #824 Dátum: 2009. január 13. - 02:39:39 »
Nos, a Darkseid-os példámnál hozzátettem, hogy a Supergirl köteteben van, és hogy nem olvastam, csak belelapoztam és láttam, hogy Darkseid ellen nyomul. :roll: Ez csak arra volt példa, hogyha csapatban szerepeltetik, mivel nála még erősebb az a népszerűség faktor, amiket gaby is írt, meghúznak vele nagyon hajmeresztő dolgokat.

Supermannél meg egyébként ez a kriptonit nekem már rém unalmas. Azért sem tudtam őt megszeretni igazán soha, mert amikor neki kitalálnak egy elenséget, nem elég, hogy eredetinek, jól megírtnak, félelmetesnek kell lennie, hanem arra is nagyon oda kell figyelni, hogy egyáltalán el lehessen hinni, hogy mire felemeli az ujját, Superman még csak kettőt lépett. Az ilyen esetek jó részében úgyis a kriptonit fog bejönni a képbe....

A Hosszú Halloween a lezárást leszámítva tényleg nagyon jó sztori, Dent karaktere iszonyat jól van megírva szerintem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #825 Dátum: 2009. január 13. - 11:13:43 »
Nekem már az kezd vicces lenni, hogy hányféle kriptonitot találnak ki. Nemsokára majd lesz rózsaszín, amitől bebuzul? ;D Arról nem beszélve, hogy már mindenre a kriptonit a megoldás, ezért gyakorlatilag már a mcdonaldsban is lehet kapni. Így az egész hangulatnak lőttek, mert mindenki kriptonitot hord magánál, szóval úgyis előkerül egyszer.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #826 Dátum: 2009. január 13. - 11:35:37 »
majd egyszer arra is kitalálnak egy kriptonit levadászós-megsemisítős sztorit. Elindulnak megkeresni minden szilánkot. Feltalának egy kriptonitkő követő gépet. Aztán majd biztos ennek is lesz következménye, hogy ha megsemisítik az utolsó kriptonitot, akkor mi lesz.
Én csak azt nem értem, hogy kerülhetett a földre ennyi darabja annak a bolygónak.
Egyébként Talgaby egyszer linkelt egy listát az összesféle kriptonitról. Volt ott mindenféle hülyeségre. Rózsaszín is volt, még talán nemváltó is volt.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #827 Dátum: 2009. január 13. - 11:47:25 »
Bexarás, de tényleg van köcsi kryptonit.  :o A wiki szerint a Supergirl vol 2. #79-ben volt látható, és a hatása, hogy megváltoztatja a a kryptoniak szexuális beállítottságát. :o Az ominózus sztoriban Superman már majdnem összebútorozott Jimmy Olsennel.  :o Gondolom ennek Jimmy cseppett sem örült.  :twisted:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #828 Dátum: 2009. január 13. - 12:30:50 »
majd egyszer arra is kitalálnak egy kriptonit levadászós-megsemisítős sztorit. Elindulnak megkeresni minden szilánkot. Feltalának egy kriptonitkő követő gépet. Aztán majd biztos ennek is lesz következménye, hogy ha megsemisítik az utolsó kriptonitot, akkor mi lesz.
Superman/Batman, K c. történet, kb. egy éves lehet, a nagyvenakárhányasokban futott. A Föld kriptonitkészletének 99.9%-át eltüntették.
Egyébként ez egy bronzkori sztori moernizált változata volt, bár akkor régen vmi más megoldással tűnt el minden kriptonit a Földről, hogy aztán jóval kevesebb bukkanjon már fel a későbbi történetekben az űrből jövet.

És akkor is akasszanak egy rózsaszín kriptonitból faragott nyakéket Supergirl nyakába! Garantáltan megdobná keményen az eladásokat. ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #829 Dátum: 2009. január 13. - 18:27:49 »
Hoppá, erről a rózsaszín kriptonitról még nem hallottam! :D

Huh, azért az kemény lehetett, ahogy Szupi ráindul Jimmyre... :hehe:

Idézet
És akkor is akasszanak egy rózsaszín kriptonitból faragott nyakéket Supergirl nyakába! Garantáltan megdobná keményen az eladásokat. ;D
Az biztos.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #830 Dátum: 2009. január 13. - 19:53:29 »
Srácok tudnátok segíteni?  :help: Próbálom khmletöltenikhm a hello kitty kryptonitos Supergirl vol 2. #79 DE, a vol 2. úgy néz ki csak 23 számig tartott. Nem tudjátok, hogy ez a vol 2-es 79. szám most akkor el lett számozva vagy mi a tosz? A fél karomat odaadnám Jimmy Olsen pillantásáért amikor rájön hogy Superman be akarja vinni a málnásba.  :twisted:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #831 Dátum: 2009. január 13. - 20:12:21 »
Az a sorozat amit te keresel az a vol4. A mostani (vol5-ös) sorozat elődje, ami 80 részt élt meg, plusz a speciális részek, és 96-ben indult. Ha végképp nem találod, akkor szólj rám privátban.  ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #832 Dátum: 2009. január 13. - 20:38:41 »
Ben, az tényleg a vol4 és most, hogy így mondod, én is mindjárt ránézek arra a számra... ;D
: 2009. Január 13. - 20:28:22
Na jó, most már én is tanácstalan vagyok. A vol4-ben tuti nincs ilyen rózsaszín kripronit és most gyorsan átfutottam a vol2-t is, de abban sem láttam. Na mindegy, majd holnap megpróbálom megkeresni ezt a rózsaszín kripronit dolgot... ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #833 Dátum: 2009. január 13. - 22:07:19 »
Úgy rohadjak meg, ha meg nem találom.
: 2009. Január 13. - 21:01:22
Oké, jó hírem van, nem fogok megrohadni, mert megtaláltam a cuccot méghozzá a Supergirl vol 4. 79-ben. A történetben ide-oda ugrálunk az alternatív világok között, és magát a követ nem mutatják, de a hatása átjön. Mindössze egyetlen panelon van a dolog  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #834 Dátum: 2009. január 13. - 22:25:32 »
Ismét egy gyöngyszem A Birds of Preyből. Természetesen megint Batman ellen van a dolog, de hát ez olyan, hogy Sólyomszemet is azért szereti, aki szereti, mert ő mert egyedül beszólni a nagy Amerika Kapitánynak.  :D Az is mindig nagy szám, ha Batmannek be mer szólni valaki, és itt még ennél jóval több történt.  :D Röviden:
A Vadásznő, a Fekete Kanári és Gordon felügyelő lánya (a korábbi Batgirl, akit Joker meglőtt, így tolószékbe kényszerült), az Orákulum alkotják a csapatot. Orákulum a net hálózatot adja. Azon dolgoznak, hogy a Vadásznő beépül Gotham alvilágába (mert az apja volt, aki először megszervezte a szervezett bűnözést ott - a Vadásznő olasz, ugyanis), átveszi a hatalmat, majd belülről bontja szét a gengsztereket. Batmannek ez nem tetszik, elmegy Orákulumhoz dühösen, hogy állítsa le a két ügynökét, de azonnal. Közli, hogy tud mindenről.
B: És figyelmeztettelek, hogy tartsd magad távol Gothamtől!
O: Hát, tudod, épp ez a vicces benne. Te tanítottál minket rá, hogy kövessük a bűntetteket.
O: Mi lenne, ha nem mondanád meg nekünk, hogy hova menjünk... és akkor én meg nem mondanám meg neked, hova dugd fel magadnak?
Batman elmondja, hogy szerinte a Vadásznő kihasználja őket, és a saját terveit követi.
B: Egy mocskos bandaháborút akar kirobbantani. Ki akarja nyíratni a bandát. Hívd fel, Orákulum. Állítsd le, mielőtt vér öntené el az utcákat.
O: Nem. Egyszer már elkövettem egy hibát, hogy félreismertem a Vadásznőt, Batman. Többé nem fogom. Úgyhogy maradunk a tervnél. Plusz... te nem fogsz beleavatkozni. De kösz, hogy beugrottál.
B: Orákulum... Barbara. Hagyod, hogy a baráti érzéseid befolyásolják az ítéletedet. Ennél jobbra tanítottalak.
O: Igen, valóban, Batman.Arra tanítottál, hogy kemény legyek. De szerencsére... valaki más megtanított arra, hogy EMBER legyek.
Batman elmegy azzal, hogy megfenyegeti őt, hogy ha egy csepp vér is fog folyni, leállítja őket teljesen - vonulhatnak nyugdíjba.
Ezek után jön a nagy bunyó, a két lány legyőzi, akiket kell, Batman megérkezik.
B: Mondtam, hogy szálljatok le Gothamről!
BC: Vesztettem miattad 10 dolcsit, Batman. Azt mondtam, hogy az első mondatod az lesz, hogy "Ez az én városom!".
Batman kiakad, megvádolja a Vadásznőt, mire az átad neki egy dokumentumot.
V: Batman, tégy nekem egy szívességet... fogd be, és olvasd el ezt.
B: Mi ez?
V: Egy térkép Gotham szervezett bűnözéséről. Ki fizet kinek, ki mit csinál és hol.
BC: Még neked sincs ennyi adatod erről, valld be. És ő megszerezte neked. Megcsinálta, amit soha senki se tudott ebben a városban. Még te se.
Batman olvassa, Kanári közben reméli, hogy kimondja, amit ki kell. És tényleg:
B: Hfn. Ez... ez jó munka. Nem. Ez... kitűnő munka. Vadásznő. (mosolyog!) Mennem kell.
BC: Batman. Várj!
Fekete Kanári elkapja, és megcsókolja Batmant. Egy-két mondat után Batman elmegy.
V: Mindannyian elképzeltük már. El se hiszem, hogy megtetted.
BC: Hát, tudod, ő egy magányos férfi, aki önként él egy barlangban, és egyetlen társa a denevérek, mindig azt mondom. Heh.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #835 Dátum: 2009. január 13. - 22:52:22 »
Heh, ez is jó lehetett.  :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #836 Dátum: 2009. január 13. - 22:55:37 »
Kaine, kaine...biztos nem akarod te megfontolni egy-két kötet kiadását? :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #837 Dátum: 2009. január 13. - 23:03:36 »
Valójában szívesen adnék ki ilyet is, de két dolog miatt nem fogok. Az egyik, hogy nagyon sok zsét veszítenék rajta, és nem merném bevállalni. A másik, hogy nem tartunk ott, hogy "mellette". Tavaly 6 könyvet adtam ki, úgy tűnik már annyira sincs pénze az embereknek. Márpedig, ha ez is megjelenne, akkor le kéne helyette mondanom egy Marvel-kötetről, azt pedig nem akarom.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #838 Dátum: 2009. január 13. - 23:05:05 »
Ha nem túl nagy titok, akkor megkérdezhetem, hogy idén hány könyvet fogsz kiadni? Négyet-Ötöt?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #839 Dátum: 2009. január 13. - 23:08:13 »
Négyet biztosan, ötöt talán, hatot biztosan nem. Öt és felet...  :spidey: