Szavazás

Mi legyen a jövő évi Pókember kiadvány címe?

A Hihetetlen Pókember
11 (34.4%)
Peter Parker: Pókember
13 (40.6%)
Pókember
8 (25%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. December 03. - 23:19:34

Szerző Téma: A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)  (Megtekintve 868797 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Hihetetlen Pókember (Kingpin füzetek)
« Válasz #2560 Dátum: 2015. Február 21. - 22:51:41 »
De itt nem ez a kérdés, Rock. Az a kérdés, hogy amennyiben tudtad volna, hogy fél óra múlva meghal, és megmenthetted volna az életét, megtetted volna-e, vagy inkább nem azzal, hogy eleget élt így is.  ;)
Idézet
Fel kell,hogy dolgozd,különben beleőrülsz.
Ezzel viszont messzemenőkig egyetértek, saját tapasztalatból.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2561 Dátum: 2015. Február 21. - 23:03:47 »
Nehéz az ilyen jellegű kérdésre válaszolni.Mivel semmi előjele nem volt,nem is volt,mire számítsak.
Utólag kiderült,hogy a szíve csak 60%-ban működött(sajnos láncdohányos volt).Az akkor épp elég stresszet okozott.
De nem!Ezt soha nem mondtam,hogy épp eleget élt.Mai napig hiányzik,és hiányozni is fog.Ha egy munkában elakadtam,vagy nem haladtam valami miatt,ő mindig odajött és segített.Ennek érzem hiányát.Meg minden más egyéb téren is.
Vele mindent meg tudtam beszélni,mert messzemenőkig megértő volt és segítőkész.Annak ellenére,hogy nekem azért voltak/vannak gyenge pillanataim.Sajnos nem vagyok egy türelmes típus.De ezt az élet plántálta belém az évek alatt.
Annak idején horgásztam is.  :)

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #2562 Dátum: 2015. Február 21. - 23:17:30 »
Látod, itt a személyes példád is. Peter is ugyanezt érzi May nénivel kapcsolatban, soha nem mondaná, hogy eleget élt már, inkább megtesz mindent, a realitás határain túl is, hogy megmenthesse.
Te se tettél volna másként édesapád esetében, ha lett volna rá lehetőséged, gondolom.

Részvétem miatta.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2563 Dátum: 2015. Február 21. - 23:19:16 »
Köszönöm.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2564 Dátum: 2015. Február 22. - 08:34:03 »
De itt nem ez a kérdés, Rock. Az a kérdés, hogy amennyiben tudtad volna, hogy fél óra múlva meghal, és megmenthetted volna az életét a feleségedért (és amúgy gyerekedért) cserébe, megtetted volna-e, vagy inkább nem azzal, hogy eleget élt így is.
Kijavítottam neked. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2565 Dátum: 2015. Február 22. - 12:37:16 »
Kicsit rosszul, ugyanis nem a "feleségedért", hanem a "házasságodért" és ez egészen nagy különbség.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #2566 Dátum: 2015. Február 23. - 20:06:04 »
Még 2013ban jól volt ak össze válogatva az akkori utolsó szám történetei .Vagyis a Sebek és May nénis történet. Stratégiai szempontból is , mert az első történetben May néni volt aki karjaiban tartotta a sérült Pétert , a következő történetben pedig Péter volt aki a karjába ölelte May nénit. Ez pont jól jött ki  ;). Ha már 2013as történet . én úgy tudtam hogy Olvasztár kigyógyult a gazemberségből  és rendes srác lett .Abban a történetben megint gazfickó lett , vagy csak átmenetileg borult el az agya .És   még mindig rendes srác . csak akkor átmenetileg borult el az agya  :headscratch:.Ja és Füsi Willy \ Lidérc is viszonylag normális volt , vagy is ha nem is teljesen jó fiú , és nem is gazember hanem inkább semleges volt. És Pókival is viszonylag normális volt a kapcsolata . Vagyis akkor most Olvasztár és Lidérc jó fiúk vagy megint gazemberek lettek . :nemtudom:
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #2567 Dátum: 2015. Február 23. - 20:14:51 »
Hihetetlen Pókember 2015/1.:

Jó: Végre fősodor ismét, Peter David után felüdülés volt ismét rákapcsolódni a főszálra, ez ugyan már megtörtént az előző számban is, de így egymás után a két sztori nagyot ütött. Quesada nagyon elkapta Mephisto-t, sokkal félelmetesebb volt itt, mint pl. a Végtelen Hatalomban. Kérdés: A továbbiakban ki fog derülni, hogy ki volt a kis csaj? A kivitelezés, mint mindig most is kiváló, csak valamiért most is sötét lett szerintem picit a borító, színügyileg. Külön örülök, hogy nem a fehér hátterű borító került a címlapra, a következő remélem az összetört tükrös lesz! ;)
Rossz: Nem tudok ilyet mondani, és most csodák csodája kevesebb is volt a nyomdai por is, mint szokott lenni! :oh: Már csak egy jó kis poszter hiányozna! ;)
Összegezve: Egy szép, igényes Pókember sztori, melyet szerintem még évek múlva is emlegetni fogunk!
Értékelésem: 8/10

Todd

• Pókfej
« Válasz #2568 Dátum: 2015. Február 23. - 20:25:45 »
A továbbiakban ki fog derülni, hogy ki volt a kis csaj?
Nem olvastam a sztorit, de szerintem az már most is tök egyértelmű, de biztosan ki fog derülni, hogy ő Peter meg nem született lánya, akit ezzel a döntésével megöl.
Kicsit rosszul, ugyanis nem a "feleségedért", hanem a "házasságodért" és ez egészen nagy különbség.
Ráadásul, mint azóta kiderült, igazából a szerelmét sem veszítette el, mellette volt MJ, csak nem volt a felesége.
Igazából nem veszített el semmit, csak nyert vele (a kilétét mindenki elfelejtette, és May is megúszta).Így csak azt nem értem, ez mitől volt, akkora biznisz a sátánnak. Tényleg biztos sikított kínjában Peter egy darabja...
« Utoljára szerkesztve: 2015. Február 23. - 20:45:31 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2569 Dátum: 2015. Február 23. - 21:01:04 »
én úgy tudtam hogy Olvasztár kigyógyult a gazemberségből  és rendes srác lett
Az elejét nem olvastad, ahol Kaméleon kényszerítette rá?
a következő remélem az összetört tükrös lesz! ;)
Az lesz.
Így csak azt nem értem, ez mitől volt, akkora biznisz a sátánnak. Tényleg biztos sikított kínjában Peter egy darabja...
Ő nem is annyira, mint Mary Jane...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2570 Dátum: 2015. Február 23. - 22:19:07 »
Így csak azt nem értem, ez mitől volt, akkora biznisz a sátánnak.
Pedig tök egyértelmű. A Hazugságok Hercegeként, aki a Marvelnél töltött ideje alatt még egy alkuját sem teljesítette úgy, ahogy azt elképzelte a másik fél, teljesen tönkretette Peter életét azzal, hogy ismét egy gondtalan agglegényt csinált belőle. És feltámasztotta az egykor halott barátait. És rendezte a nagynénje életét. És mindenkivel elfeledtette, hogy kicsoda. És biztonságba helyezte a titkát.
Faust óta nem kötött Mefisztó ilyen számára előnyös szerződést, én mondom.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #2571 Dátum: 2015. Február 23. - 22:21:36 »
Akárki akármit mond én mindenképpen megnézném mi lett volna ha nem fogadja el Peter az ajánlatot, mert azért abból a helyzetből is elég sok mindent ki lehetett volna hozni.

A kislányról meg annyit, hogy ugyanazon a véleményen vagyok mint Todd, emellett pedig zseniális volt beépíteni a sztoriba, szembesíteni Petert a lehetőségeivel, mit nyerhet/veszíthet a döntéssel 5* JMS-nek ;)

A borító meg zseniális Quesda ramaty munkájához képest a borítót telibe kapta, ennél már csak a következő tükrös lesz a szebb, már nagyon is várom, must buy lesz a 2. példány is belőle az előfizetői mellé ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #2572 Dátum: 2015. Február 23. - 22:30:40 »
Quesada jobb mint Ramos, nem??? Na ugye! :P ;D
Bachallo lesz még érdekes, de ott a sztori iszonyat jó Kalapácsfejjel! ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2573 Dátum: 2015. Február 23. - 23:24:18 »
Tényleg? Szerintem gyenge közepes volt maximum.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2574 Dátum: 2015. Február 24. - 08:43:22 »
Bachalóval Wells közép-amerikai istenes sztorija volt jó, ott sikerült a rajzoló kvalitásaihoz írni a történetet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2575 Dátum: 2015. Február 24. - 13:16:31 »
Ebben egyetértünk, az lesz az egyik különszámunk az idén.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2576 Dátum: 2015. Március 04. - 11:41:18 »
Lesz egy név a HP 21-ben. Egy segélyhely, ahol hajléktalanoknak, rászorultaknak adnak kaját, takarót, némi gyógyszert talán, esetleg szállást is. A neve F.E.A.S.T.
Van rá ötletem, hogy minek legyen a rövidítése magyarul, de nem vagyok vele teljesen elégedett. Ha van kedvetek ötletelni, kíváncsian várom, hogy ki mit talál ki hozzá. Ha lesz jobb, mint amit én találtam ki, az kap egy ajándékpéldányt belőle.  :spidey:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2577 Dátum: 2015. Március 04. - 12:35:30 »
H.A.M.I  ;D
Hajléktalan Anonim Menhely Intézet.

Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2578 Dátum: 2015. Március 04. - 12:57:03 »
A FEAST-nak maradnia kell, nem változtatjuk magyar megfelelőre. Állandóan benne van a képben, a rajzban.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2579 Dátum: 2015. Március 04. - 14:39:21 »
Nem kötelező a magyarnak követnie az eredetit, simán használd a CIA: Központi Hírszerző Ügynökség megoldást.