Todd-ra vissza reagálva:
Az, hogy más a véleményem el kell fogadni, és nem akarok én semmi világmegváltó kezdeményezésbe fogni a Kingpin vezetőségénél, nyomni ezzel az egésszel! Csak elmondtam a véleményem, amit nem értettél meg, vagy ha igen akkor részben csak. Szeretem a mai képregényeket is, mivel vannak köztük jók is, csak azt nem szeretem, amikor átesnek az alkotók a ló túloldalára, a mai technikának is megvannak a nagyszerű, jótékony hatásai. A többoldalas, szöveg nélküli látványorgiákkal kapcsolatban egyetértünk. Aztán az, hogy egy képregények nem kell belső monológokat tartalmaznia tényleg nevetséges kijelentés, de ezek szerint, nem kell hogy tartalmas legyen egy képregény, nem kell hogy megismerjük a karakterek belső gondolatvilágát, motivációit?
Bosszú Angyalai: Végig, már az első számoktól fogva, a csapat megalakulás, Namor, Amerika Kapitány megtalálása, stb....Azért a 60-as évekből voltak ott gyöngyszemek! A 70-es évekből a már említett Roy Thomas időszak, jó volt még Roger Stern is a 80-as évekből, Marvel Extra 1. idelye....És hát igen, a Busiek-Perez időszak mára alap lett szerintem.