Sztem ez egy elég karakterközpontú film lesz, persze ha tartják magukat ahhoz, hogy a Nolan féle Batmanekre hasonlítson inkább mint a Raimi trilógiára. Amellett persze elég látványos is lesz, bár látvány terén alul fog maradni mind az Avengerssel mind a Batman 3-mal szemben. Ebben a filmben sztem jobban rámennek majd Peter magánéletére mint a korábbi 3 filmben. Ott én azt éreztem, hogy úgy álltak hozzá, hogy gyorsan tudjunk le mindent és jöjjön az akció.
Én is háklis vagyok arra ha szereplők nem úgy néznek ki mint a képregényben. Húztam is a számat, hogy miért nem lehetett Sally Field haját teljesen őszre festeni vagy miért nem lett Ifans barna hajú, de ez van ezen már nem lehet változtatni, el kell fogadni. Viszont lehet, hogy a szereplők jelleme olyan jól el lesz találva, hogy el tudunk tekinteni a külsejüktől.
A szereplőgárda sztem remek. Garfield-tól kezdve Martin Sheen-ig. Sokan mondják ezen a fórumon is meg a külföldieken is, hogy nem tudják elképzelni a színészeket a szerepben. Emlékszem, hogy mikor bejelentették, hogy Ledger kapta meg a Joker szerepét mindenki fel volt háborodva és aztán mindenki tudja mi lett a vége.
Nem védeni akarom a filmet szó sincs róla, csak nem ítélem el amíg nem láttam az összképet. Lehet, hogy bukni fog lehet, hogy nem, de az sztem jelent valamit, hogy nagyon hamar bejelentették a folytatást. A Sony ha jól tudom anyagi csőd szélén áll szóval rohadt nagyot kockáztatnak, valszeg azért mert valamit nagyon eltalálhattak az első filmben és megéreztek valamit. A hivatalos tartalomban már nem folytatásról hanem folytatásokról írnak.