Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 943835 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #3020 Dátum: 2011. december 27. - 20:51:50 »
Azért azt figyelitek, hogy ezeknél a képeknél mindig olyan beállításokat használnak, hogy az eredeti pókruhához képest a leggázabb változtatások minél kevésbé látsszanak? Pl a felkaron futó keskeny piros csík árnyékban van, a lábakon levő piros "tréningnadrág" csík se nagyon látszik, a ruha leggázabb, alhasi része szintén nem...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3021 Dátum: 2011. december 27. - 20:59:56 »
Ez nyilvánvaló. Biztos nem merik vállalni, mert már rájöttek, hogy gáz, és nem akarják elrettenteni a nézőket.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3022 Dátum: 2011. december 27. - 23:18:17 »
Ja, ha a jegyváltás után a nézőtéren kapnak sokkot, az már nem érdekes. :hehe: Nem értem, miért nem vették észre már előbb, hogy gáz, miért nem tervezték át a szerkót. Sokkal cikibb, hogy a képek beállításaival machinálnak.

Idézetet írta: kaine
én a többivel vagyok elégedetlen. Megnéztem újra a trailert, senki sincs benne, aki legalább kicsit képregényes lenne.
Én azért nem ítélkezem pusztán a trailer alapján, lehet hogy ezek a dolgok a filmben jobbak lesznek, de én is attól tartok, hogy neked lesz igazad. Lehet Raimit szeretni vagy nem szeretni, de az egyértelműen látszott a filmjein, hogy a klasszikus Póki képregények rajongója. Nagyon jól elkapta a képregény hangulatát a filmekben.
Egyébként, ha már a karaktereket nézzük, szerintem az a legdurvább, hogy az új filmben be merték vállalni Gwent, mint női főszereplőt. A Gwen Stacy halála 1973-ban jelent meg, vagyis a képregényben Gwen már 38 (!) éve halott. (Az ultimate verziótól tekintsünk el, elég jelentéktelen volt és csúnya halált halt.) Tehát leginkább az idősebb generáció ismeri és kedveli őt a képregényrajongók közül, a fiatalabbak már M.J.-t szokták meg (nemcsak mint barátnőt, de mint Póki feleségét is), sőt, lehet, hogy alig ismerik Gwent. Ehhez képest a film ugyebár pont a tini korosztályt célozza meg a rebootal... Nem kis ellentmondás.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3023 Dátum: 2011. december 27. - 23:47:16 »
Ja, ha a jegyváltás után a nézőtéren kapnak sokkot, az már nem érdekes. :hehe: Nem értem, miért nem vették észre már előbb, hogy gáz, miért nem tervezték át a szerkót. Sokkal cikibb, hogy a képek beállításaival machinálnak.
Én csak ironizáltam. Szerintem beképzeled ezt a szándékos beállíást.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3024 Dátum: 2011. december 28. - 11:00:25 »
Egyébként, ha már a karaktereket nézzük, szerintem az a legdurvább, hogy az új filmben be merték vállalni Gwent, mint női főszereplőt. A Gwen Stacy halála 1973-ban jelent meg, vagyis a képregényben Gwen már 38 (!) éve halott. (Az ultimate verziótól tekintsünk el, elég jelentéktelen volt és csúnya halált halt.) Tehát leginkább az idősebb generáció ismeri és kedveli őt a képregényrajongók közül, a fiatalabbak már M.J.-t szokták meg (nemcsak mint barátnőt, de mint Póki feleségét is), sőt, lehet, hogy alig ismerik Gwent.
Szerintem ez már nem igaz. Épp az Ultimate sorozattal hozták vissza a köztudatba. Persze, meghalt, de azóta visszahozták, és az első sori vége után ő lett a prominens nő Peter mellett. Plusz, már a 3. filmben is ott volt, szerintem már ismeri mindenki. Annyiban meg igazuk van, hogy ha már Petert lecserélték, kevesebbet kockáztattak, ha MJ-t nem kicserélik más színésznőre, hanem behozzák a másik barátnőt.
Nekem úgy tűnik, hogy azzal akarják a fanokat megfogni, visszahozni, hogy minél klasszikusabbra veszik a figurát. Gwen, hálóvető, "Csodálatos", stb.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3025 Dátum: 2011. december 28. - 14:37:10 »
Sztem ez egy elég karakterközpontú film lesz, persze ha tartják magukat ahhoz, hogy a Nolan féle Batmanekre hasonlítson inkább mint a Raimi trilógiára. Amellett persze elég látványos is lesz, bár látvány terén alul fog maradni mind az Avengerssel mind a Batman 3-mal szemben. Ebben a filmben sztem jobban rámennek majd Peter magánéletére mint a korábbi 3 filmben. Ott én azt éreztem, hogy úgy álltak hozzá, hogy gyorsan tudjunk le mindent és jöjjön az akció.

Én is háklis vagyok arra ha szereplők nem úgy néznek ki mint a képregényben. Húztam is a számat, hogy miért nem lehetett Sally Field haját teljesen őszre festeni vagy miért nem lett Ifans barna hajú, de ez van ezen már nem lehet változtatni, el kell fogadni. Viszont lehet, hogy a szereplők jelleme olyan jól el lesz találva, hogy el tudunk tekinteni a külsejüktől.

A szereplőgárda sztem remek. Garfield-tól kezdve Martin Sheen-ig. Sokan mondják ezen a fórumon is meg a külföldieken is, hogy nem tudják elképzelni a színészeket a szerepben. Emlékszem, hogy mikor bejelentették, hogy Ledger kapta meg a Joker szerepét mindenki fel volt háborodva és aztán mindenki tudja mi lett a vége.

Nem védeni akarom a filmet szó sincs róla, csak nem ítélem el amíg nem láttam az összképet. Lehet, hogy bukni fog lehet, hogy nem, de az sztem jelent valamit, hogy nagyon hamar bejelentették a folytatást. A Sony ha jól tudom anyagi csőd szélén áll szóval rohadt nagyot kockáztatnak, valszeg azért mert valamit nagyon eltalálhattak az első filmben és megéreztek valamit. A hivatalos tartalomban már nem folytatásról hanem folytatásokról írnak.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3026 Dátum: 2011. december 29. - 11:42:02 »
Akkor ezek szerint én is jól éreztem, hogy újakat szeretnének meghódítani az új pók filmmel, ezért esett át ennyire nagy átalakításon a pókruha.
SD. EJC.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3027 Dátum: 2011. december 29. - 12:26:28 »
Szerintem jobb lesz azért, mint a Transformers 4. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3028 Dátum: 2011. december 29. - 12:27:30 »
Az nem nagy teljesítmény. :D
Tejet kérek! Csokisat!

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3029 Dátum: 2011. december 29. - 12:36:17 »
Én bizakodom.  ;) Végén a negyedik próbálkozás fog a legjobban sikerülni.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3030 Dátum: 2011. december 29. - 12:40:03 »
Bár lehet a Transformers 1d-nél nem lesz jobb:

:D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3031 Dátum: 2011. december 29. - 15:00:16 »
Szerintem jobb lesz azért, mint a Transformers 4. ;D
Én még a 3.-at sem láttam, bár már itt figyel a gépemen egy ideje. De nem nehéz megjósolni, hogy a Póki jobb lesz, mint a TF4. :hehe:

Plusz, már a 3. filmben is ott volt, szerintem már ismeri mindenki.
Ott volt, ez igaz, bár a legtöbb rajongó szerintem a fejét fogta tőle. :D Abban a filmben inkább a Fekete Macskát kellett volna behozni, vagy Bettyvel kellett volna összehozni Petert, ha már Raimi féltékennyé akarta tenni M.J.-t.

Idézet
Annyiban meg igazuk van, hogy ha már Petert lecserélték, kevesebbet kockáztattak, ha MJ-t nem kicserélik más színésznőre, hanem behozzák a másik barátnőt.
Ebben mondjuk van valami. Tény, hogy M.J. után érdekes lesz egy másik barátnőt látni Peter mellett. Most majd Gwent fogják 3 részen keresztül elrabolni. :hehe: Arra leszek nagyon kiváncsi, hogy a megölését be merik-e játszani majd.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3032 Dátum: 2011. december 29. - 20:36:23 »
Én remélem, hogy (ha sikeres lesz és lesz 3. rész) a trilógiát Manó összecsapással és Gwen halálával zárják... :uhoh: (legalábbis Oscorpot valszeg jobban előkészítik, mint legutóbb, lásd Connors köpenyén az Oscorp logót, remélem minden részben ott lesz és aztán az utsóban meg történik az átváltozás, vagy hamarabb)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3033 Dátum: 2011. december 30. - 10:45:15 »
Fekete macskara en is kivancsi lennek. Jo karakter. Amugy a focimzenere kivancsi leszek, de nagyon.
SD. EJC.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #3034 Dátum: 2011. december 30. - 16:28:55 »
Engem is érdekel az álarcos szereplők és a mutálódott ellenfelek milyenek lesznek majd.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3035 Dátum: 2012. január 05. - 17:20:10 »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #3036 Dátum: 2012. január 05. - 17:22:12 »
Ez nagyon nem úgy néz ki, mint amit egy középiskolás srác otthon barkácsolt, még ha zseni is az illető :)
Tejet kérek! Csokisat!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #3037 Dátum: 2012. január 05. - 17:27:52 »
Hm. A felső rész kimondottan úgy néz ki, mintha egy karóra lenne.

Amúgy nem tudja valaki, hogy honnan lehetne leszedni így készült a pókember 1,2,3 kisfilmet magyarul? Érdekelne a dolog.
SD. EJC.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3038 Dátum: 2012. január 05. - 17:35:05 »
Sehol. Csak a dvd-n tudod megnézni ott is max felirattal.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3039 Dátum: 2012. január 05. - 17:44:19 »
Ez nagyon nem úgy néz ki, mint amit egy középiskolás srác otthon barkácsolt, még ha zseni is az illető :)
Hm. A felső rész kimondottan úgy néz ki, mintha egy karóra lenne.
Épp ezért olyan mintha otthon barkácsolta volna.