Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 939719 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #3940 Dátum: 2012. október 29. - 16:29:39 »
A patronokat láttam csak a magyarázat az ami kimaradt abból a változatból amit néztem. Így meg sokkal neccesebb hogy meg van adva hány méterig terjed...
Sima ügy lenne ha a szerves hálót tennék bele ebbe a filmbe is mint a Raimi trilógiába. Na meg a piros led világítás rajta egy élő karácsonyfa árussá változtatja Spidey-t  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #3941 Dátum: 2012. október 29. - 17:23:20 »
A patronokat láttam csak a magyarázat az ami kimaradt abból a változatból amit néztem. Így meg sokkal neccesebb hogy meg van adva hány méterig terjed...
Sima ügy lenne ha a szerves hálót tennék bele ebbe a filmbe is mint a Raimi trilógiába. Na meg a piros led világítás rajta egy élő karácsonyfa árussá változtatja Spidey-t  ;D

Szerettek volna egy képregény közelibb megoldást az új filmben, ezért lett végül is megvalósítva a hálóvető! Az organikus hálót meg remélem elfelejtik végleg a Sony-nál! ;) A képregényben is bírtam azokat a jeleneteket, mikor Peter felteszi a kezére őket, vagy mikor bekapcsolja az övén a  póklámpát, ezek a momentumok teszik szerintem igazán élvezetessé Peter/Pókembert.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3942 Dátum: 2012. október 30. - 19:58:22 »
Csak kár, hogy a filmben nem sokat bíbelődik a hálóvetővel :S

Ma olvastam egy Spar reklámújságban, hogy nov. 7-én megjelenik a "Pókember 4(! :o)"  :hehe: dvd-n 

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3943 Dátum: 2012. október 30. - 20:16:49 »
Azt én is olvastam. :D Meg 999 lesz a régi trilógia darabja, meg az összes X film. Hátha valakit érdekel.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3944 Dátum: 2012. október 30. - 22:35:18 »
A képregényben is bírtam azokat a jeleneteket, mikor Peter felteszi a kezére őket, vagy mikor bekapcsolja az övén a  póklámpát, ezek a momentumok teszik szerintem igazán élvezetessé Peter/Pókembert.
Na, pont ezek a momentumok nincsenek benne a filmben, amitől érdekessé válna a hálóvető. Kb ugyanolyan, mintha szerves hálója lenne. Az meg, hogy az Oscorptól rendeli a hálópatronokat, ritka idióta ötlet volt, ami nálam sokat rontott az összképen.

Ma olvastam egy Spar reklámújságban, hogy nov. 7-én megjelenik a "Pókember 4(! :o)"  :hehe: dvd-n
:lol: Hát ez kemény, hogy még a boltok is összekeverik a szezont a fazonnal. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3945 Dátum: 2012. október 30. - 23:05:04 »
Kötelező vétel lesz! :)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3946 Dátum: 2012. november 01. - 21:05:55 »
Állítólag Jaime Foxx lesz Electro. Nem tartom jó döntésnek. Egyrészt mert a 616-ban Electro fehér, másrészt szeretném ha az ultimate univerzumot békén hagynák. Viszont ha már most így castingolnak akkor tuti, hogy a Manó is ultimate designal jön. Akkor viszont nálam megint kinyírják a trilógiát a 3. résszel.

Még nem hivatalos. Majd ha a stúdió erősíti meg akkor elhiszem.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 01. - 22:00:32 írta peti40 »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3947 Dátum: 2012. november 01. - 21:32:31 »
Még az ultimate Elektro is fehér bőrű.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3948 Dátum: 2012. november 01. - 22:19:52 »
Egyáltalán nem vagyok képben ultimate ügyben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3949 Dátum: 2012. november 01. - 22:40:29 »
Ééés, újabb Marvel kari barnul be, hát van ez így, még jó, hogy Gwent meg Mj-t meghagyták fehérnek. ;D
Amúgy akkor kilőhetjük, hogy Elektro volt az első rész végén, mer én úgy emlékeszem az fehér bőrű volt... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #3950 Dátum: 2012. november 01. - 22:43:02 »
Az is lehet, hogy Electro is ott volt a cellában csak nem láttuk. Azt is írták, hogy Damien Lewis a Homelandből is versenyben van állítólag. Amúgy nem zavar, hogy fekete lesz ha jól írják meg.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3951 Dátum: 2012. november 01. - 23:42:51 »
Talán támogatást kapnak ha van kisebbségi a filmben. A sorozatok is kapnak lóvét, ha olyan témákat írnak bele, mint a homoszex, vagy kisebbségiek, meg egyéb népnevelés. Lehet, hogy ezért is melegítették be a Zöld lámpást és ezért lett Gonzálesz az új Pókember. (amúgy ő hogy szerezte a pókképességeket?)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3952 Dátum: 2012. november 02. - 10:59:49 »
Gonzálesz!!! :lol:

A nagybátyja nem más mint az Ultimate Prowler aki betört az Oscorphoz és egy elszabadult genetikailag módosított pók belemászott a táskájába míg ő serényen lopkodott. Aztán a lakásán elrejtőzött a pók és megcsípte Miles-t! Kb ennyi a sztori :spidey:
Ezzel az electro hírrel nem tudok mit kezdeni egyszerűen csak legyintek mert ez manapság divat hogy a karakterekből homit vagy fekát csinálnak...
De mi lenne ha fognák magukat és mondjuk Luke Cage válna szőke,kék szemű taggá vagy akár a Fekete Párduc.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3953 Dátum: 2012. november 02. - 11:07:06 »
Talán támogatást kapnak ha van kisebbségi a filmben. A sorozatok is kapnak lóvét, ha olyan témákat írnak bele, mint a homoszex, vagy kisebbségiek, meg egyéb népnevelés. Lehet, hogy ezért is melegítették be a Zöld lámpást és ezért lett Gonzálesz az új Pókember. (amúgy ő hogy szerezte a pókképességeket?)

Úgy tűnik totál feleslegesen csináltam meg és másoltam be a dokumentációját a képregényes topicba.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3954 Dátum: 2012. november 02. - 11:24:52 »
Nem, Ben az az ismertető tök jó volt ;) ;) és az eddig számomra ismeretlen Miles-t megismerhettem ;)( és azt, hogy milyen baromságokat ki nem találnak mostanság a Marvelnál ;D)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

BuB

• Pókfej
« Válasz #3955 Dátum: 2012. november 02. - 11:26:06 »
De mi lenne ha fognák magukat és mondjuk Luke Cage válna szőke,kék szemű taggá vagy akár a Fekete Párduc.
HE, ez milyen jó...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3956 Dátum: 2012. november 02. - 12:28:51 »
Talán azért nem ismerik Miles Morales-t és úgy unblock az egész Ultimate vonalat, mert sokan még mindig a 616-ra vannak rábukva és azon kívül az összes többi csak másodhegedűs számukra :roll:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3957 Dátum: 2012. november 02. - 12:59:14 »
Talán azért nem ismerik Miles Morales-t és úgy unblock az egész Ultimate vonalat, mert sokan még mindig a 616-ra vannak rábukva és azon kívül az összes többi csak másodhegedűs számukra :roll:

Úgy tűnik totál feleslegesen csináltam meg és másoltam be a dokumentációját a képregényes topicba.
Bocs, nem olvasok el mindent az interneten, de még itt a fórumon sem. Leginkább a  filmes témákat olvasom. De ha adsz egy linket, hogy miről is van szó, elmentem a könyvjelzők közé.

Gonzálesz!!! :lol:

A nagybátyja nem más mint az Ultimate Prowler aki betört az Oscorphoz és egy elszabadult genetikailag módosított pók belemászott a táskájába míg ő serényen lopkodott. Aztán a lakásán elrejtőzött a pók és megcsípte Miles-t! Kb ennyi a sztori :spidey:
Ezzel az electro hírrel nem tudok mit kezdeni egyszerűen csak legyintek mert ez manapság divat hogy a karakterekből homit vagy fekát csinálnak...
Vagyis ugyan az mint Peternél.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3958 Dátum: 2012. november 02. - 13:08:35 »
sokan még mindig a 616-ra vannak rábukva és azon kívül az összes többi csak másodhegedűs számukra :roll:
Miért, ez nem így van? :) Elvégre is a 616 az eredeti univerzum, jó 40 éven át csak az létezett. :) Nem becsülöm le teljesen az alternatív univerzumokat sem, csak azokat már nem tartom olyan értékesnek, mint az eredetit. Biztos nagyon sok jó alterverzumos sztori van, ezt nem vitatom, de pl az Ulti Pókkal is úgy voltam, hogy ez nem az "igazi" Peter. Nem az a karakter, akit én megismertem és megszerettem. 

Viszont ha már most így castingolnak akkor tuti, hogy a Manó is ultimate designal jön.
Elég valószínű, hogy nem csak egy sima manórucit adnak rá, hiszen azt már a Raimi-féle Pókemberben eljátszották. Biztos, hogy variálni fognak a karakterrel valamit. Szerintem a legszerencsésebb megoldás az lenne, ha egy 616 - ulti keveréket hoznának létre. Vagyis a Manó egy mutáns szörny lenne, mint az ultiban, de emellett hiperintelligens is, így használna röpdeszkát és mindenféle manófegyvereket. Így mindkét tábor elégedett lehetne. Ráadásul ez passzolna az új széria eddigi mutánsos-átalakulásos koncepciójába, amit a Gyíkkal behoztak.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 02. - 13:21:37 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3959 Dátum: 2012. november 02. - 13:14:59 »
Elvégre is a 616 az eredeti univerzum, jó 40 éven át csak az létezett.

Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. :D