Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940933 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Pókember
« Válasz #4100 Dátum: 2012. november 07. - 21:12:01 »
:D Én azt nem értem ha vkinek jobban tetszik a régi mint ez..

Erre én meg azt tudom mondani, hogy lehet az, hogy valakinek jobban tetszik a mostani mint a régi :headscratch:
A 3-at nagyon elszúrták ez tényleg igaz ;)
Nekem a 2. tetszett a legjobban annak igazi Pókos hangulata van ;)

A jelenet amikor mászik póki a metró tetején, és közben kihajol,  és bekukucskál az ablakán, na az tényleg pókos! :)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4101 Dátum: 2012. november 07. - 21:31:32 »
Ez arról szólt, hogy Peter a képregényben mennyi mindent feláldoz azért, hogy ő a Pókember.
Jó persze de sztem utalás is. Facebookon írta vki h nem volt benne a tipikus mondat h a nagy erő nagy felelősséggel jár, aztán egy Fan megmondta neki h de igen benne volt cs máshogy, és tényleg én is megtaláltam! Bár nem volt nehéz...
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4102 Dátum: 2012. november 07. - 21:54:20 »
Én tudtam rögtön. Az akciójelenetek nagyon jók voltak a trilógiában. Kivéve mikor a 2 végén felemel egy fél házat. Az már túlzás volt sztem.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4103 Dátum: 2012. november 07. - 21:59:16 »
Nekem a manó elrontotta az első részben az akciókat egy picit de a többivel nem volt baj. Kár hogy egy filmben nem csak a harcnak kell jónak lennie  :kard: :P
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4104 Dátum: 2012. november 07. - 22:01:08 »
Én tudtam rögtön. Az akciójelenetek nagyon jók voltak a trilógiában. Kivéve mikor a 2 végén felemel egy fél házat. Az már túlzás volt sztem.
Az akaraterő plussz erőt ad neki. Volt ilyen a képregényben is, mikor jóval nagyobb terhet emelt fel, mint amit elvileg elbír(t).

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4105 Dátum: 2012. november 07. - 22:03:33 »
Jahh igen az volt a címe talán hogy a végső fejezet..? Amikor May néninek vitte a gyógyszert.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4106 Dátum: 2012. november 07. - 22:04:18 »
A Manó jelmeze nagyon gáz volt. Slider78: van benne valami. Ami most jutott eszembe, hogy nekem az első rész kezdetén mikor mondja, hogy ez a történet egy lányról szól, hú az nagyon kaki.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4107 Dátum: 2012. november 07. - 22:07:59 »
Jahh tényleg az mi mááár? Hogy lehet ilyen szöveget írni pókfilmbe? Atyagatya de gyenge! A második is Mj-jel kezdődik.. :P A legjobbak a "romantikus" beszélgetések: peter őszintén szeretsz? -nem. ???

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4108 Dátum: 2012. november 07. - 22:14:41 »
Az akaraterő plussz erőt ad neki. Volt ilyen a képregényben is, mikor jóval nagyobb terhet emelt fel, mint amit elvileg elbír(t).

Nekem még korábban egy kép maradt meg a CsodaPók v1. 107esből, mikor ráesik a Pókunkra egy "pályaudvar". (Jó, valami vonat és ez meg az  :lol:)
Szerintem, akkor képedtem el először Peter erején, mikor kiemelte magát onnan. Azóta sosem kérdőjeleztem, ha valahol durván erősnek állítják be.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4109 Dátum: 2012. november 07. - 22:18:06 »
Ja pedig ő nem néz ki olyan bazierősnek meg szélesnek mint a legtöbb megis ugyanakkora erővel bír ha nem nagyobbal... De jól jönne egy kis pókerő nekem is :)

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4110 Dátum: 2012. november 08. - 20:38:52 »
Éppen most néztem meg a régi trilógiát és tök jó. Mai szemmel is teljesen élvezhető. Még mindig nagyon tetszik. Igen, a 3-as is, még ha abban van két nagy marhaság is (Venom és emo), a többi része simán kárpótol érte.
Én/mi apámmal most tartunk a 3. résznél, illetve az fog jönni. Muszáj, hogy nyomassuk ezt is, ne tűnjön el teljesen az új mellett, de kétségkívül, én azt érzem, amikor a régit nézem, hogy ez a jobb, amikor meg az újat, akkor meg, hogy az. Ki érti ezt... :nemtudom:

Én az emo-s részen szétröhögtem magam :) A trilógia meg 4 dobozban van meg. (1; 2; 2.1; 3)
Na, az igen, elég vicces volt, főleg, amikor így csettinget az utcán, meg rázza a tökét, szóval az marha jó!  :hehe:
Nem tudom, valaki szerint ez túlzás volt, viszont, ha úy nézzük, és én úgy nézem, akkor a szimbióta agresszivitást adott neki, nagyobb pofát, és simán elhiszem, hogy emiatt ezt is meglépte, hogy azt hiszi, ő a kerületi ... .
Amúgy neked a 2.1 magyarul van meg? Én angolul láttam, bár mivel előtte már kismilliószor láttam szinkronnal, így nagyjából, szinte mindenhol tudtam, hogy mit mond. Ráadásul ez angol tanulásra is teljesen jó.

A képességei azért hagyták el, mert nem hitt magában, nem akart többé Pókember lenni, mivel a póklét miatt   nem maradt ideje a magánéletére(Egyetem,MJ,)
Én úgy éreztem, hogy a pók-ereje attól függ, hogy milyen lelki állapotban van. Ha minden rendben, vagy élet halál van, akkor kifejezetten erős, akár többszörösen is, mint az 1-ben a végső harcnál, azért csak összeszedte magát, amikor a Manó rálépett a csuklójára, vagy amikor MJ-t Oki doki elrabolta. És amikor semmi sem jött össze, egyszerűen lelkileg összeomlott, bár ez látszik is, és ezért elment az ereje is. Lehet, hogy nem képregény hű, de akár lehet valós alapja is.

Színészileg az egyik legmeghatóbb jelenet volt. Nekem nagyon tetszik mikor peter üvölt egyet fájdalmában stacy holttesténél. + a zene fergetes! Nem is értem miért ocsárolják sokan a filmzenéjét..???
Én már eddig kismilliószor hallgattam végig a filmzenéit, azt sajnálom, hogy a trilógiában a cd-n szereplő zenéknek köze sincs a filmhez, mármint, hogy nem is a filmben szerepeltek azok a zenék.

Ja pedig ő nem néz ki olyan bazierősnek meg szélesnek mint a legtöbb megis ugyanakkora erővel bír ha nem nagyobbal... De jól jönne egy kis pókerő nekem is :)

Ezzel nem csak te vagy így, szerintem mindenki. Néha jól jönni, csak attól félek, átesnék egyszer, véletlenül a ló túloldalára.
SD. EJC.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4111 Dátum: 2012. november 08. - 20:43:28 »
A zenés mondatodat nem nagyon értettem.. So tetszik az újnak a zenéje, de a régi trilógia zenei cd-n szereplő zenék nincsenek a trilogiában?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4112 Dátum: 2012. november 08. - 21:20:13 »
Én nem tudom mergérteni, hogy tetszhet valakinek az az utcán tácolós szarság. Én annál a jelenetnél azért nem mentem ki a moziból mert középen ültem.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4113 Dátum: 2012. november 08. - 21:26:41 »
Igen én nekem is ott lett elegem. Jól kezdődött az elején a harryvel való harc de aztán.... Akkor még csak az a trilógia volt, és én akartam védeni anyukám előtt aki már fogta a fejét, de nem tudtam, az már tul sok volt

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4114 Dátum: 2012. november 09. - 08:57:35 »
Mivel rengeteg fan sírt a ruha miatt, a következőben visszahozzák a klasszikust.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4115 Dátum: 2012. november 09. - 09:01:58 »
Felesleges itt szépíteni a dolgokat az a film egész egyszerűen el lett toszva ;D Az első résznél nem volt különösebb baj és még a másodiknál se annyira,de a harmadik volt a kegyelemdöfés ami mindhárom részt tönkre vágta.
Ezt a trilógiát én személy szerint úgy fogom fel mint rossz döntések egyvelege! Már ott hatalmasat hibáztak hogy a Manó jelmezét megváltoztatták aztán MJ egydimenziós rikácsolós karaktere valamint a stressz hatására ingadozó erő :roll:
Bár ebben a stressz dologban van némi logika, viszont akkor se így kellett volna ábrázolni. A végső kegyelemdöfés az nem más volt mint a szimbiótás szál beleszövése a filmbe. Ha ez nincs és az utcán vagánykodó jampit is kihagyják akkor egész nézhető lenne az uccsó felvonás,de így...
Annak idején persze tetszett hisz nem volt más bár úgy érzem ha kihagyják vagy más rendezi meg sokkal jobban jártunk volna  :spidey:
Sajnálom hogy James Cameron dobta a projektet mert bár 94-ben nem volt olyan príma a számítógépes technika mint 2002-ben,de még így is egy képregény hű filmet kaptunk volna az hét szentség!

BuB

• Pókfej
« Válasz #4116 Dátum: 2012. november 09. - 09:37:05 »
No,no, kezdhettek reménykedni:

If you liked the suit, great. If you didn't like the suit, than you should be happy. Either way a change to the suit should come as no surprise as a toy company cannot be expected to put out the same Spider-Man figures and make boku bucks. What's interesting is that Nuke The Fridge has a source that claims the next Spidey suit will be more traditional. Which probably means something along the lines of what Tobey Maguire wore in Sam Raimi's original trilogy, but now with the proper raised webbing.
Read more at http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=69849#Y8GtBGdLv3PrB3ZC.99
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4117 Dátum: 2012. november 09. - 09:53:04 »
If you liked the suit, great. If you didn't like the suit, than you should be happy. Either way a change to the suit should come as no surprise as a toy company cannot be expected to put out the same Spider-Man figures and make boku bucks. What's interesting is that Nuke The Fridge has a source that claims the next Spidey suit will be more traditional. Which probably means something along the lines of what Tobey Maguire wore in Sam Raimi's original trilogy, but now with the proper raised webbing.
Read more at http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=69849#Y8GtBGdLv3PrB3ZC.99

Hmm, very interesting!
Bár nekem igazán eddig egyik ruhával sem volt bajom. De ha valami klasszikusabb lesz, az jóóó  :spidey:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4118 Dátum: 2012. november 09. - 10:17:45 »
Tehát a többségben lévő fanyalgók kedvéért most kénytelenek lesznek visszatérni a klasszikus piros-kék jelmezhez? Csak tudnám miért hogy ez a fajta "változtatás" miben teszi jobbá magát a filmet? Mikor megláttam a felújított rucit nem az volt az első reakcióm hogy pfúj ez sz@r hanem értékeltem a modernizálást bár nem teljesen olyan lett a végeredmény mint amilyet a filmesek is elképzeltek. De mindezt leszámítva végre próbálták megtörni az évtizedek óta elterjedt szokást ami nekem megjegyzem már baromi unalmas és idejétmúlt...
Inkább terveznének egy alternatív ruhát azzal több meglepetést tudnának hype-olni a film köré :spidey:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4119 Dátum: 2012. november 09. - 10:34:02 »
Nem lett volna semmi baj ezzel a rucival (se a színnel , sztem egész jól mutatott ezzel a kicsit sötétebb összetétellel), ha azzal a hülye piros csíkkal a lábán nem b@$zták volna el... (meg sztem még a szem is lehetett volna kicsit nagyobb, kb, mint amiket Deodato rajzol, vagy az itteni fejlécen lévő is egész jó.)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL