Éppen most néztem meg a régi trilógiát és tök jó. Mai szemmel is teljesen élvezhető. Még mindig nagyon tetszik. Igen, a 3-as is, még ha abban van két nagy marhaság is (Venom és emo), a többi része simán kárpótol érte.
Én/mi apámmal most tartunk a 3. résznél, illetve az fog jönni. Muszáj, hogy nyomassuk ezt is, ne tűnjön el teljesen az új mellett, de kétségkívül, én azt érzem, amikor a régit nézem, hogy ez a jobb, amikor meg az újat, akkor meg, hogy az. Ki érti ezt...

Én az emo-s részen szétröhögtem magam
A trilógia meg 4 dobozban van meg. (1; 2; 2.1; 3)
Na, az igen, elég vicces volt, főleg, amikor így csettinget az utcán, meg rázza a tökét, szóval az marha jó!

Nem tudom, valaki szerint ez túlzás volt, viszont, ha úy nézzük, és én úgy nézem, akkor a szimbióta agresszivitást adott neki, nagyobb pofát, és simán elhiszem, hogy emiatt ezt is meglépte, hogy azt hiszi, ő a kerületi ... .
Amúgy neked a 2.1 magyarul van meg? Én angolul láttam, bár mivel előtte már kismilliószor láttam szinkronnal, így nagyjából, szinte mindenhol tudtam, hogy mit mond. Ráadásul ez angol tanulásra is teljesen jó.
A képességei azért hagyták el, mert nem hitt magában, nem akart többé Pókember lenni, mivel a póklét miatt nem maradt ideje a magánéletére(Egyetem,MJ,)
Én úgy éreztem, hogy a pók-ereje attól függ, hogy milyen lelki állapotban van. Ha minden rendben, vagy élet halál van, akkor kifejezetten erős, akár többszörösen is, mint az 1-ben a végső harcnál, azért csak összeszedte magát, amikor a Manó rálépett a csuklójára, vagy amikor MJ-t Oki doki elrabolta. És amikor semmi sem jött össze, egyszerűen lelkileg összeomlott, bár ez látszik is, és ezért elment az ereje is. Lehet, hogy nem képregény hű, de akár lehet valós alapja is.
Színészileg az egyik legmeghatóbb jelenet volt. Nekem nagyon tetszik mikor peter üvölt egyet fájdalmában stacy holttesténél. + a zene fergetes! Nem is értem miért ocsárolják sokan a filmzenéjét..
Én már eddig kismilliószor hallgattam végig a filmzenéit, azt sajnálom, hogy a trilógiában a cd-n szereplő zenéknek köze sincs a filmhez, mármint, hogy nem is a filmben szerepeltek azok a zenék.
Ja pedig ő nem néz ki olyan bazierősnek meg szélesnek mint a legtöbb megis ugyanakkora erővel bír ha nem nagyobbal... De jól jönne egy kis pókerő nekem is 
Ezzel nem csak te vagy így, szerintem mindenki. Néha jól jönni, csak attól félek, átesnék egyszer, véletlenül a ló túloldalára.