Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950066 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #4740 Dátum: 2013. március 05. - 09:17:25 »
Egy jobb kép Mj-ről. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4741 Dátum: 2013. március 05. - 09:22:06 »
Esküszöm, egyre rosszabb lesz.  :D Mondják, hogy a mozi=varázslat... hát ez tényleg az lesz, ha belőle sikerül normális MJ-t csinálni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4742 Dátum: 2013. március 05. - 09:58:20 »
Nekem meg egyre jobban tetszik. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4743 Dátum: 2013. március 05. - 10:20:14 »
Tényleg? :) Az utolsó két képről nekem az ugrott be, hogy lehetne Ursula a Dr. Bubóból.  :hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4744 Dátum: 2013. március 05. - 10:30:33 »
Jó, de BuB egy hormonokban tomboló huszonéves, aki bármelyik hasonló kinézetű fiatal lányt képes lenne fedezni.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #4745 Dátum: 2013. március 05. - 10:51:16 »
Hát sajnos már a 30-at taposom. ;D de attól még aranyos kis csaj, nem egy MJ kinézetű, de attól még jó féle.
 Főleg ez a Dat Ass-es kép tetszik . ;D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4746 Dátum: 2013. március 05. - 11:11:38 »
Vazzeg, ez a csaj rusnya ;D Emma Stone fényéveket ver rá, persze nem rugnám ki az ágyból, ha esetleg úgy alakulna :D
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #4747 Dátum: 2013. március 05. - 11:35:17 »
Azért a rusnya erős szó, Dunst, na ő rusnya volt a kettőben ;D

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4748 Dátum: 2013. március 05. - 11:44:32 »
Olyan a feje, mint egy tehenészlánynak :D
Tejet kérek! Csokisat!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4749 Dátum: 2013. március 05. - 12:35:19 »
Hát sajnos már a 30-at taposom. ;D
Már te is? Hogy repül az idő. Üdv a klubban.   :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #4750 Dátum: 2013. március 05. - 12:43:13 »
He, és nemsoká a kopaszok klubját is gyarapítom... :hehe: :-\

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4751 Dátum: 2013. március 05. - 13:13:44 »
Rusnyának semmiképp sem nevezném a csajt inkább azt mondanám,hogy eddig nem túl előnyös szögből fotózták. Ebből az 5 képből csak 1 fényképen néz ki hülyén és ott is azért mert menet közben lett lefényképezve. De a hátsója mindenképpen megér egy misét tehát nálam már emiatt is nyerő a kislány :hehe:
Dunst-nál sokkal,de sokkal szebb és bájosabb!!! Az a csaj olyan volt mint aki az elvonóról szökött meg. Különben mi ez a status quo miszerint MJ = topmodell? Ez egy film és bármit csinálhatnak vele (akár még Póknő is lehet) amit nem bánok mert szerintem az ő karaktere nem csak az agyatlan cicababa szerepből áll ;) Vagy szeretnétek ha Megan Fox játszaná MJ-t? Tuti modellt alakítana kb nulla színészi játékkal ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4752 Dátum: 2013. március 05. - 13:48:51 »
Rusnyának semmiképp sem nevezném a csajt inkább azt mondanám,hogy eddig nem túl előnyös szögből fotózták.
Hát ja, mindig látszott az arca.  :hehe:
Idézet
Dunst-nál sokkal,de sokkal szebb és bájosabb!!!
Nekem tetszett Dunst. Az első részben a legjobban, és a harmadikban is. Oké, a másodikban nem igazán.
Idézet
Különben mi ez a status quo miszerint MJ = topmodell? Ez egy film és bármit csinálhatnak vele (akár még Póknő is lehet)
Ha nem tartják meg a karakterét, akkor ne nevezzék Mary Jane-nek, szerintem. Ha tök más lesz, akkor lehetne egy tök új csaj is.
Idézet
Vagy szeretnétek ha Megan Fox játszaná MJ-t?
Most, hogy mondod...  ;D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4753 Dátum: 2013. március 05. - 14:03:13 »
Dunst sem volt szupermodell alkat. MJ karakteréből pedig csak az első részben tudtak visszaadni valamit, ott is csak keveset. Én most is azt mondom mint az első résznél. Forgatási képek alapján nem mondok ítéletet, semmi értelme.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4754 Dátum: 2013. március 05. - 14:51:39 »
De a hátsója mindenképpen megér egy misét tehát nálam már emiatt is nyerő a kislány :hehe:
Én is így vagyok vele ;D

És ja, sztem itt is el kell felejteni ezt a Modell kariert... vmiért Raiminél is a színészkedést hagyták meg, mondjuk Dunst kinézete miatt érthető, hogy inkább szinészetet célozták meg. :hehe:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4755 Dátum: 2013. március 05. - 15:08:20 »
Egyébként ez a lány sokkal jobban illett volna Katniss Everdeen szerepére a Hunger Games-be, Jennifer Lawrence meg szerintem jobb MJ volna:

Tudom, az X-Men-ben már szerepel, de a Fox úgyse fogja átadni a jogokat egy ideig.
Na mindegy, már úgyis késő.

Amúgy szerintem a korábbiak fiatalkori MJ-s képek voltak. A motoros/autós forgatáson még természetes vörös hajat csináltak neki, itt már érzékelhetően festett vörös, tehát feltehetően a történet szerint idősebb. Az elsőnél akár visszatekintés is lehetett, Peter furikázott Ben bácsi kocsijával, amikor még ő is élt és mondjuk a filmből kiderül, hogy már akkor is ismerték egymást MJ-vel, aki még egy átlagos kinézetű vörös lányka volt. Ez megmagyarázná, miért hívták vissza Martin Sheen-t. (Bár ő talán a szülőkkel kapcsolatos visszaemlékezések miatt is kellhet.)
Itt már elkezd dolgozni, de csak pincérnőként. A forgatáson lehetett látni, hogy odakint egy autó esik egy másikra, vagyis ezt nagyjából abba a korszakba tenném, amikor Pókember már tevékenykedik, de MJ nem tudja, kit rejt az álarc és mondjuk először látja akció közben. Pincérnőként már ki van sminkelve, de érezhetően csak "házi sminkkel", a haja is be van festve, de nem valami nagy szám a frizurája. Tehát megpróbál jól kinézni, de még nem éri el a kellő hatást. Szóval ha bármikor is modell lesz belőle a film során, itt még csak álmodozik róla.
El tudom képzelni, hogy látni fogjuk a fokozatokat, ahogy egyre jobb nővé válik. (Igen, szentül hiszem, hogy lehet belőle bombázót csinálni.) Szóval még nem temetném teljesen. Bár kétségtelenül nem a legjobb választás a szerepre.
Meg már én is írtam korábban és mások is, nem biztos, hogy feltétlenül modell lesz belőle a filmen is.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4756 Dátum: 2013. március 05. - 15:13:21 »
Mindenki másképp emlékszik Kirsten Dunstra azt kell,hogy mondjam ;D Ami viszont tény (és az is marad) az az,hogy ő abszolút ellentéte a képregénybeli MJ-nek. Ennyi erővel akár anno belőle is csinálhattak volna egy tök új karaktert mert MJ szintjét sose éri el :P
Én nem zárkózok el az újítások elől sem szóval éppen ezért engem nem fog földhöz vágni ha Ms.Watson ebben a filmben mondjuk csak Peter osztálytársa lesz és semmi több. Amúgy sem ezért fogom megnézni a filmet hanem a CGI és az ellenségek miatt :lol:

Szerk: Jennfier Lawrence sem az a tipikus modell alkat hanem egyszerűen dögös ami még azért messze van a profi topmodelltől...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4757 Dátum: 2013. március 05. - 15:26:06 »
Valójában MJ nem csak modell volt, sőt a képregényben többször volt színésznő, mint modell. A filmben ezt hozták előtérbe, és működött is. Itt sem lenne gond, de azért ne titkárnő legyen, mondjuk.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4758 Dátum: 2013. március 05. - 15:27:01 »
Jennfier Lawrence sem az a tipikus modell alkat hanem egyszerűen dögös ami még azért messze van a profi topmodelltől...

Igen, ő se modell alkatú, de a modellsége ellenére MJ-t se rajzolták soha igazán csontos testalkatú modellnek, pedig úgy lenne logikus. Csak amikor először szerepelt, még nem is ez a külső számított "modell alkatnak". Én is inkább a színésznő részét tenném előtérbe, mint a modellséget.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4759 Dátum: 2013. március 05. - 15:27:52 »
Hát a képeket elnézve itt pincérnő lesz... ismét. :D