Már kezdem sajnálni szegény M.J.-t, annyi savazást kap.

Rusnyának semmiképp sem nevezném a csajt inkább azt mondanám,hogy eddig nem túl előnyös szögből fotózták.
Már ne haragudj, de ennyi képpel nem találták el a jó szöget?

Ne vicceljünk már...

Amúgy önmagában szerintem sem csúnya lány, csak egy kicsit sem M.J.-s.
Viszont Raimi ilyen mértékű fikázását nem értem, tehetségtelen rendezőnek titulálni őt meg egyenesen hülyeség (eleve, ha tehetségtelen lenne, nem bízták volna rá a Pók projektet). Annak idején az első Pókember film igazi világszenzáció volt, nekünk rajongóknak azért, mert kaptunk egy hiteles és látványos Pókember-filmet, a világ többi részének meg azért, mert sorra döntögette a bevételi rekordokat, olyannyira, hogy még a sajtó is beszámolt róla. Nem mellesleg a film igen komoly mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a stúdiók bele merjenek vágni a képregényadaptációk készítésébe, aminek eredménye a mai képregényfilmes kánaán. Persze lehet, hogy 10 év után már az embernek kicsit uncsi a Raimi-féle stílus, de ennyi idő alatt bármit meg lehet unni. Én sem vagyok a változás ellen. De ettől még a maga idejében óriási siker volt az első Pók film, emlékszem hogy még lemezen is rongyosra néztem, szinte kívülről fújom a szövegeit. És nekem a Raimi-féle Pókemberhez képest bizony csalódás volt az ASM, mert Raimi filmjei hangulatban verik az új Pók filmet. A Pók 3-at valóban elcseszte Raimi, azért lehet szídni őt, de az első két rész teljesen jó volt szvsz. Főleg az első, pedig ott nagyon nagy nyomás volt Raimin, ha a Pók 1 bebukott volna, akkor most valószínűleg nem beszélgetnénk az ASM-ről sem.

Amúgy mi lesz, ha a 3. részt is megcsinálják? Ennyi volt, mert a szerződés 6 részre szólt? Vagy van lehetőség tovább folytatni?
Amíg elég sikeresek a filmek, és amíg van igény rá az emberek részéről, addig jönnek a
rókabőrök folytatások, ne aggódj.

Na én viszont pont Cameron filmjére lettem volna kíváncsi
Ahol Schwarzenegger lett volna Oki doki? Kösz, nem.

Amúgy is láthattuk, milyen Schwarzi egy képregényfilmben.