Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950228 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Pókember
« Válasz #6740 Dátum: 2014. május 06. - 14:26:09 »
Láttam, de az nem ok arra, hogy puszipajtásként viselkedjenek. Mindegy, van ennél nagyobb baja is a filmnek. ;)
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #6741 Dátum: 2014. május 06. - 14:51:12 »
Háát, nem tom, valszeg nem egyből lettek azok, az ott csak egy nyitás volt Flash részéről, utána még sok minden történhetett, nem közvetlen folytatása volt az a rész valszeg.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6742 Dátum: 2014. május 07. - 16:22:35 »
Volt egy jó dal a filmben ami az alatt a jelenet alatt volt amikor fel akarja adni a pókember létet Peter, Gwen miatt de a városnak szüksége van rá . Nem tudjátok mi volt annak a számnak a címe ?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6743 Dátum: 2014. május 07. - 22:06:14 »
Na megnéztem én is... Hát, nem akarok örök elégedetlennek tűnni, de nem estem hasra a filmtől.  :-\ Persze az előző résznél jobb lett, dehát annál nem is nehéz jobbat csinálni. Viszont lehet, hogy velem van a baj, de nekem Raimi stílusa jobban tetszett. :-\ Nem igazán tetszik, hogy az új trilógia ennyire eltér az eredeti képregénytől a sztorival. Illetve talán az is a gond, hogy már nem vagyok tini, mert számomra Peter és Gwen enyelgése egy idő után idegesítő volt, főleg, hogy elég nagy részét teszi ki a filmnek a nyáladzás. Pókember karaktere nagyon jól el lett találva, végre dumál is, a hálóhinta és az effektek pedig brutál látványosak, viszont ezzel szemben Peter nagyobb bőgőmasina lett, mint Raimi filmjeiben, ami kimondottan zavart, ahogy az is, hogy totál határozatlan, tépelődő volt. Illetve Kaine összehasonlító táblázatából jöttem rá, hogy mi zavar Póki karakterében: nem elég felelősségteljes, túl lazán viselkedik. Valahogy ezért nem érzem őt nagybetűs HŐSnek, szemben Raimi Pókemberével.

Elektro látványos lett, viszont egyben totál súlytalan és felszínes is, Rinó pedig egy kész vicc volt - ennél többet érdemelt volna szerintem. Ráadásul nagy átverésnek éreztem, hogy míg a plakátok azt sugallták, hogy nagy 3 az 1 ellen bunyót várhatunk majd a filmben - ehhez képest nagy lótúró sem volt, hősünk Elektoval bunyózott nagyrészt, majd a végén egy keveset a Manóval és ennyi. Az meg, hogy Rinó az utolsó öt percben tűnik fel, és így szakad félbe a film... No comment.

És ha már az ellenségek... Látszott, hogy a Zöld Manót csak Gwen megölése miatt hozták be, a bunyója Pókival nulla volt (Willem Dafoe még a sokak által kritizált jelmeze ellenére is sokkal jobb Norman Osborn/Zöld Manó volt!) - Harry viszont jó lett volna, csak kár, hogy a Harry-Peter viszonyt egy egész trilógia feldolgozta már, sokkal jobban kibontva, Franco remek alakításával - Az új filmben totál hiteltelen volt számomra, hogy Harry és Peter "legjobb barátok". És nálam - talán pont az elkapkodott, gyenge Zöld Manó miatt - Gwen halála sem ütött akkorát, nem könnyeztem meg. A Pók 3-ban Harry halála drámaibb volt. :uhoh: Raimi sokkal jobban értett a Pók-ellenségekhez, azt kell mondjam.
Gwen egyébként jó volt most is, de valahogy most gyengébb volt a szerepe, mint az előző részben.

Az akciójelentek sem voltak túl kreatívak, Raimi filmjei ilyen téren is felülmúlják Webb munkáit. A Pók 3 nagy fináléja még mindig simán veri az új filmek film végi bunyóit, de megkockáztatom, hogy még a Pók 2 fináléja is jobb volt, mint az új részé...
A zene... Nem is kell mondanom, az előző trilógiában sokkal jobb volt. Sőt, még az előző film zenéje is jobban tetszett.
Viszont az új pókruha - ahogy vártuk - telitalálat lett, az eddigi legjobb filmes pókruci ever... Remélem nem fognak rajta változtatni.

Szóval összességében én nem ájultam el az új filmtől, és kezdek félni, hogy ha Webb marad a rendező, akkor a folytatásoktól sem fogok. :uhoh: Azt pedig elképzelni sem tudom, hogy a pénzszerzésen kívül mi értelme van egy önálló Sinister Six spin-off-nak... Egyáltalán, hogy oldják meg Pókember nélkül?!
A stáblista alatti jelenet meg no comment... Totál nem odaillő, fölösleges reklámfogás volt. :drying:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6744 Dátum: 2014. május 07. - 22:11:35 »
A stáblista alatti jelenet meg no comment... Totál nem odaillő, fölösleges reklámfogás volt. :drying:
Annál  a résznél én is csalódott voltam. Hogy jön oda az X-Men???

Volt egy jó dal a filmben ami az alatt a jelenet alatt volt amikor fel akarja adni a pókember létet Peter, Gwen miatt de a városnak szüksége van rá . Nem tudjátok mi volt annak a számnak a címe ?
Javaslom, hogy a google-be írd be, hogy amazing spider-man 2 movie soundtrack, vagy valami hasonló, arra kihoz valamelyik weblapon egy listát, hogy milyen zenék vannak a film alatt, (ha jól emlékszem 30 valahány), majd az ottani címeket youtube-ba bemásolod, és belehallgatsz, hogy melyik az, amelyik neked kell. Legalábbis én így csinálnám. ;)

Illetve egy észrevétel mindentől függetlenül a filmel kapcsolatban: Hiába bunyózik Peter, most már nem fog rajta semmi. Az első részben mindig brutálisan szét volt verve, mindenhol lila-zöld foltok, most meg semelyik csata után egy darab se. Különös. :) Ennek nem örülök annyira, így olyan Tobey-s Pókra hajaz a dolog. De ez azért annyira nem volt feltűnő, hisz én is csak kb 1 hét elteltével vettem észre, pontosabban gondoltam vissza, hogy nem is voltak kék-zöld foltok rajta.
« Utoljára szerkesztve: 2014. május 07. - 22:14:15 írta SD. EJC. »
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6745 Dátum: 2014. május 07. - 22:13:04 »
Peter nem is sírt ebben a filmben. Legalábbis a kapcsolatuk miatt nem.
Szerintem itt nem volt úgy bemutatva, hogy Harryvel a legjobb barátok. Barátok kezdtek lenni, nem több.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6746 Dátum: 2014. május 07. - 22:50:24 »
Pedig a film elején is könnyes volt a szeme, mikor Gwennel szakított. Szerintem Garfield néha kicsit túl érzelgősen jeleníti meg a karaktert.

Szerintem itt nem volt úgy bemutatva, hogy Harryvel a legjobb barátok. Barátok kezdtek lenni, nem több.
Hát ezért volt fura nekem, mikor a film vége felé a Gwennel való beszélgetés közben a legjobb barátjának nevezi Harryt... Meg a folyóparton dumálós jelenettel is arra akartak utalni szerintem, hogy ők milyen nagy cimbik. Viszont erről jut eszembe, nekem baromira hiányzott Flash ebből a filmből! Ővele lehetett volna inkább a barátság témára rámenni.
Amúgy Felicia cameoja is érdekes volt... Tényleg igaz, hogy önálló spin-offot terveznek vele is? :ohmy:

---------------

Ez mekkora lenne:
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/10274282_10152238514731840_4180872884770704964_n.jpg  :lol:

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6747 Dátum: 2014. május 08. - 20:07:58 »
Na megnézve, nagyon tetszett
de két dolog
1 hogy a jóba vágta el gwen a pókhálót egy köröm vágó ollóval 2 nem tetszett a stáblista utáni jelente valahogy nem volt meg az az érzete mint általában egy ilyennek(természetesen csak reklám volt az x-menhez de akkor is fura volt)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6748 Dátum: 2014. május 08. - 21:07:00 »
Ollóval szerintem elvágható.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6749 Dátum: 2014. május 08. - 21:42:21 »
Ha már a hálóvető szelepje is el tudja.....

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6750 Dátum: 2014. május 08. - 21:53:36 »
Na megnéztem én is... Hát, nem akarok örök elégedetlennek tűnni, de nem estem hasra a filmtől.  :-\ Persze az előző résznél jobb lett, dehát annál nem is nehéz jobbat csinálni. Viszont lehet, hogy velem van a baj, de nekem Raimi stílusa jobban tetszett. :-\

:dude: Végre valaki aki egy véleményen van velem ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6751 Dátum: 2014. május 09. - 22:54:51 »
Hát, úgy látszik ezúttal kisebbségben vagyunk, de sebaj. :D

A kalapos ember szerintetek is Norman Osborn? :headscratch:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6752 Dátum: 2014. május 09. - 23:03:03 »
Nekem megfordult a fejemben.

Raisu

• Traveller
« Válasz #6753 Dátum: 2014. május 10. - 02:16:55 »
A kalapos embernek mondják a nevét. Mr. Fiers. Ő az.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6754 Dátum: 2014. május 10. - 11:25:30 »
Na mi ma este megyünk megnézni, kíváncsi vagyok már rá.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6755 Dátum: 2014. május 10. - 11:32:40 »
A kalapos embernek mondják a nevét. Mr. Fiers. Ő az.
Hát erről a pofáról még csak nem is hallottam. :o De akkor miért mondta neki Harry, hogy "látom, jobban vagy"?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6756 Dátum: 2014. május 10. - 12:47:50 »
Én is ezen filóztam.

kzoli

• Sakál
« Válasz #6757 Dátum: 2014. május 10. - 12:52:21 »
Nem voltam oda ezért a filmért. Eltelt 1-1,5 óra, és alig történt valami. Csak a végére pörgött fel, de akkor annyira, hogy Rino és a Harry-féle Zöld Manó csak perceket kapott. Elektro pedig fekete bőrű?! Szerintem, elég gyengusz volt a film.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6758 Dátum: 2014. május 10. - 13:00:28 »
Nem, Elektro kék bőrű.  ;D
De most komolyan, nem tök mindegy, hogy elektro feka-e vagy sem? Annyira egydimenziós, sőt neki még ez is dícséret, nulldimenziós karakter a képregényben is. Ennyi erővel ázsiai is lehetett volna, annyira tökmindegy.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6759 Dátum: 2014. május 10. - 14:09:29 »
Nekem épp nem mindegy. Fehér volt a képregényben, miért nem játssza fehér a filmben is? Ki nem állhatom az ilyen variálásokat.
Tejet kérek! Csokisat!