A stáblista alatti jelenet meg no comment... Totál nem odaillő, fölösleges reklámfogás volt. 
Annál a résznél én is csalódott voltam. Hogy jön oda az X-Men???
Volt egy jó dal a filmben ami az alatt a jelenet alatt volt amikor fel akarja adni a pókember létet Peter, Gwen miatt de a városnak szüksége van rá . Nem tudjátok mi volt annak a számnak a címe ?
Javaslom, hogy a google-be írd be, hogy amazing spider-man 2 movie soundtrack, vagy valami hasonló, arra kihoz valamelyik weblapon egy listát, hogy milyen zenék vannak a film alatt, (ha jól emlékszem 30 valahány), majd az ottani címeket youtube-ba bemásolod, és belehallgatsz, hogy melyik az, amelyik neked kell. Legalábbis én így csinálnám.

Illetve egy észrevétel mindentől függetlenül a filmel kapcsolatban: Hiába bunyózik Peter, most már nem fog rajta semmi. Az első részben mindig brutálisan szét volt verve, mindenhol lila-zöld foltok, most meg semelyik csata után egy darab se. Különös.

Ennek nem örülök annyira, így olyan Tobey-s Pókra hajaz a dolog. De ez azért annyira nem volt feltűnő, hisz én is csak kb 1 hét elteltével vettem észre, pontosabban gondoltam vissza, hogy nem is voltak kék-zöld foltok rajta.