Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949550 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #6860 Dátum: 2014. július 24. - 18:24:43 »
Hát mozoghat az egész Six cselekménye a háttérben (mint pölö az Öngyilkos Osztag a Dc-nél), Póki sincs ott mindenhol, és lehet úgy lesz vége, hogy naaagy akcióba lendülnek a tagok és a végén szembe találják magukat Pókival és folyt köv 2 év múlva a 3. részben.  ;D

Kraven meg lehet olyan, mint az Ultiban, ha már úgyis azt veszik alapul... átalakul ilyen Oroszlánvadállattá, vagy mi fene  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6861 Dátum: 2014. július 24. - 18:50:08 »
Hát mozoghat az egész Six cselekménye a háttérben (mint pölö az Öngyilkos Osztag a Dc-nél), Póki sincs ott mindenhol, és lehet úgy lesz vége, hogy naaagy akcióba lendülnek a tagok és a végén szembe találják magukat Pókival és folyt köv 2 év múlva a 3. részben.  ;D

Kraven meg lehet olyan, mint az Ultiban, ha már úgyis azt veszik alapul... átalakul ilyen Oroszlánvadállattá, vagy mi fene  ;D

Oroszlánvadállat - Ez tetszik ;D Bár a medvedisznóember szerintem maradandóbb nyomot hagyna a nézőkben :hehe: Amúgy Kraven-t én is valami mutálódott bestiának tudom csak elképzelni. Vagy egy Rozsihoz hasonló kemény tagnak aki rendelkezik öngyógyító képességgel :)
Ha pedig maga a cselekmény a háttérben játszódik oké,de kivel fognak harcolni? Vagy leülnek kártyázni és ezzel telik majd el egy egész film? xDD

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6862 Dátum: 2014. július 24. - 19:10:15 »
inkább egymással  :brow:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6863 Dátum: 2014. július 24. - 19:10:59 »
Megoldhatják Dark Avengers stílusban is. Pókember kegyvesztett lesz és a SS (nem félreérteni  :lol: ) lesz a város hivatalos szuperhőscsapata. Be is jönne az ötlet.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6864 Dátum: 2014. július 24. - 19:25:14 »
Megoldhatják Dark Avengers stílusban is. Pókember kegyvesztett lesz és a SS (nem félreérteni  :lol: ) lesz a város hivatalos szuperhőscsapata. Be is jönne az ötlet.

Ez nem is rossz ötlet látod! Az még jobb volna,ha eleve nem lennének annyira gonoszak és egy rehabilitációs program keretében kegyelmet adnának nekik és ők lennének a város (New York) új szuperhősei :D

Aztán van egy másik ám jóval elvontabb verzió: Átteszik az egészet egy másik dimenzióba ahol a Sinister Six olyan funkciót tölt be mint az Avengers, Marvel fronton. Így alap,hogy Pókember is a tagja lenne és Superior Six-nek neveznék magukat :spidey: Természetesen Póki a Superior jelmezben tolná ^^

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6865 Dátum: 2014. július 25. - 09:23:51 »
Ha már álmodozunk, nekem még jól jönne egy vasember ruha a télapótól  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6866 Dátum: 2014. július 25. - 10:02:56 »
Ha már álmodozunk, nekem még jól jönne egy vasember ruha a télapótól  :hehe:

Csak egy Vasember páncél? Nekem kapásból a végtelen kesztyű és a kozmikus kocka jutna eszembe, és nem holmi színesfém öltözet :hehe:

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6867 Dátum: 2014. július 25. - 11:01:11 »
ha már itt tarunk

" Természetesen Póki a Superior jelmezben tolná ^^"

akkor már egyből egy superior film  :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6868 Dátum: 2014. július 25. - 11:11:57 »
CsodaPókember 4.  :brow:

Lejárna a Venom Saga, egy nagy csata még a 3. végén és ott megtörténne a váltás. Ú, mekkora lenne!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6869 Dátum: 2014. július 25. - 11:15:02 »
A Superior Pók annyira jó,hogy neki alapból járna egy saját trilógia :spidey: Amiben Peter helyett valaki más ölti magára a gúnyát (ez akár Otto is lehet) és jobb ellenfeleket kapna a SS-nél (nem arra gondolni ;D)

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #6870 Dátum: 2014. július 25. - 12:23:47 »
Csak előbb a Sony meg a Fox vissza adja az x-men meg a póki jogait a Marvelnek  :hehe:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #6871 Dátum: 2014. július 25. - 14:19:03 »
Álmunkban.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6872 Dátum: 2014. július 25. - 22:24:38 »
Szerintem valakiket kicsit elkapott a fanart... ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6873 Dátum: 2014. július 25. - 23:11:27 »
Reménykedtem, hogy az ASM 2 "mérsékelt sikere" után elvetik a különálló Sinister Six és a Venom film ötletét, de úgy látszik, a stúdió tényleg komolyan gondolja. :roll: Nem igazán értem a stratégiájukat... Nem lenne sokkal logikusabb és kézenfekvőbb, ha a Pók 3.-ba tennék a SS-et, a Pók 4.-be meg Venomot?

Aztán ott van még Kraven karaktere is, akit tök szuperül meg lehetne csinálni.
Szerintem, ha valakit NAGYON el fognak szúrni, az ő lesz. Egyszerűen ötletem sincs, hogy lehetne belőle érdekes és hihető filmes karaktert csinálni.
Szerintem nála az egyetlen esély, ha az alkotók a komor, sötét tónusú karaktert veszik alapul az Utolsó Vadászatból. Felturbózhatnák vadállati képességekkel is, mint hiperérzékeny látás, hallás, szaglás, satöbbi.
De ha egy nagypofájú valóságshow sztárt csinálnak belőle, mint az Ultiban, akkor ugyanolyan komolytalan töltelékkarakter lesz belőle, mint amit a Rinóból is csináltak.

Különben, ha az ASM1 felét nem foglalták volna el az eredettörténettel, akkor ott be lehetett volna hozni Kravent - remekül passzolt volna a Gyíkhoz ellenpontként.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6874 Dátum: 2014. július 26. - 00:44:37 »
Nem lehet olyan, mint a Vadászatban: ott már közrejátszott az addigi sok sikertelenség, ami megszállottsággá alakult.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6875 Dátum: 2014. július 26. - 12:21:54 »
Igen, ez igaz, de nem is arra gondoltam, hogy egyből legyen pók-megszállott, hanem csak alapból a karaktere legyen komor és sötét tónusú. Hogy első ránézésre is süssön róla, hogy nehéz gyerekkora volt. :D Szóval ne egy nagyképű pojáca legyen, ez a lényeg. De attól tartok, hogy a stúdió pojácát csinálna belőle, mert úgy gondolkodnának, mint a Rinóval, hogy a laikus nézőknek legyen egy vicces töltelékkarakter.

Amúgy arra leszek kiváncsi, hogy mi lesz Marc Webb sorsa így, hogy eltolták a Pók 3. dátumát. Lehet, hogy tényleg menesztik?

Illetve +1 kínzó kérdés: most akkor Póki sosem fogja elkapni Ben bácsi gyilkosát? :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #6876 Dátum: 2014. július 26. - 13:16:00 »
A CBM-en azt írták, hogy várják vissza, hogy befejezze a trilógiát, ha jól emlékszem.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6877 Dátum: 2014. július 27. - 18:05:56 »
Ne kövezzetek meg, de csak tegnap néztem meg a CsodaPók 2-t...nem is tudom hogy történhetett meg, hogy Pókember rajongó létemre ilyen esett meg velem. Annyi biztos, hogy nem vártam annyira a filmet mint a régi trilógia szerelmese, ettől a résztől sem vártam sokat pláne úgy hogy az első résztől sem estem hanyatt. Persze nagyobb mértékben hozzájárult az is, hogy már nem t'om ki elspoilerezte hogy meghal Gwen stb. Egyre csak úgy volt, hogy majd megnézem...majd megnézem míg végül azt vettem észre, hogy a már nem vetítik a mozik. Akkor mondtam azt, hogy hagyjuk a fr*ncba majd nyáron...egyszer, ez addig tartott míg a napokban nem kezdtem újraolvasni az otthoni Pókképregényeket és szöget nem ütött a fejemben, meg kell néznem. Így hát felkerekedtem s bejárva az internetet végül megtaláltam, majd megnéztem. Amit láttam az egyszerűen...nagyon jó Pókember film volt, nem csodálatos, mlg csak nem is hihetetlen (sem Peter Parker) de jó volt, nagyon.

A magánéleti szálat nagyon jól összehozták, sokkal jobbra sikeredett mint az első filmben, érezni lehetett, hogy az ember a film részese nem csak külső szemlélője.Ezt főleg a magánéleti szálnak köszönhetjük, mind a szülők története mind May néni jól volt megírva, de persze a Peter-Gwen kapcsolat volt az ami a hátán vitte a filmet. A Pókszerkó telitalálat lett és bár nehéz elismerni földbe döngöli az eredeti trió göncét. A hálóhintázást is baromi jól megoldották és a poénok is a helyükön voltak. Garfield sokat nőtt a szememben az első rész óta, itt tényleg Pókemberes volt és a Peter része is oké volt a dolognak, persze nem ment volna neki Emma Stone nélkül aki valjuk be nagyon kellett ebbe a filmbe. A főgonoszok, jobban mondva a főgonosz és a két mellékes, nekem annyira nem jöttek be. A Harryt játszó színész kellően pszichopata volt, de nem volt benne elég Zöld Manóság, hogy megérdemelje azt hogy ő ölheti meg Gwent, az egész film alatt azt éreztem, hogy mintha csak azért kellett volna bele, hogy valaki végezzen szegény Gwennel...(Persze hogy nézett volna ki ha Electro teszi el láb alól, de akkor is) Electrot szerintem jól megvalósították, ami egy kis szereplőnél nagy dicsőség, a kisebbségi komplekszusát egy kissé eltúlozták, nagyon látszott hogy kell neki valami motiválciót adni, de azért a helyén volt nekem tetszett. Rinó meg...na igen én azért az 5 percért be sem raktam volna a filmbe róla pont ennyi a véleményem. Az meg hogy az Oscorpban csak úgy gyártják a szuperbűnözőket a soron, gondolok itt a megcsillantott Keselyű szárnyra vagy Oki doki csápjaira...
Ha már szuperbűnözők, én Normant életben hagytam volna, lett volna benne potenciál, de hogy a manóság örökletes, röhej.

Mindent összevetve nekem nagyon tetszett a film, (igaz még így csak a második a saját listámon a Pók 2. mögött persze) de azzal hogy megölték Gwent szerintem merész vállalkozásba kezdtek, mivel ahogy írtam is nagyon kellett Emma Stone Gwenje ebbe a franchiseba, és nem tudom, hogy mit fognak húzni a kövi filmben MJ-vel.

Szerk: Azért azt nem tagadhatja le  a Sony hogy kié a film, legyen szó Peter telójáról, monitorjáról, vagy Parker papa cuccairól mindenen ott volt a japánok logója ;D
(Asszem még a Time Squaren is volt egy Sony rekklám :lol:)

« Utoljára szerkesztve: 2014. július 27. - 18:11:03 írta Comicboy »

Todd

• Pókfej
« Válasz #6878 Dátum: 2014. július 27. - 18:33:46 »
Persze nagyobb mértékben hozzájárult az is, hogy már nem t'om ki elspoilerezte hogy meghal Gwen stb.
Szerintem a film marketingje, a csapból is az folyt, hogy Gwen meg fog halni!
Ezt főleg a magánéleti szálnak köszönhetjük, mind a szülők története mind May néni jól volt megírva, de persze a Peter-Gwen kapcsolat volt az ami a hátán vitte a filmet.
Viszont nekem tudod, mi hiányzott nagyon. Peterék most tanulnak, dolgoznak? Ugye volt benne téli jelenet, akkor most fél év min eltelt az érettségi, és Gwen egyetemre jelentkezése között, azt meg hogy? Mit csinált közben, és Peter, ő most tanult, vagy dolgozott, vagy mindketten csak ilyen éjjel nappal budapest style-ban tolták, és eltartotta őket a család?
Ez nekem fura volt, hogy még utalás szintjén is kimaradt.
Electrot szerintem jól megvalósították, ami egy kis szereplőnél nagy dicsőség, a kisebbségi komplekszusát egy kissé eltúlozták
Hidd el, ismerek elég mérnököt/müszakist, nincsen abban semmi tulzás. Tényleg lehet valaki ennyire szerencsétlen geek.
Bevallom férfiasan kicsit (vagy nem is kicsit) én is tudtam azonosulni azzal a karakterrel.
« Utoljára szerkesztve: 2014. július 27. - 18:36:58 írta Todd »

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6879 Dátum: 2014. július 27. - 21:59:10 »
Persze nagyobb mértékben hozzájárult az is, hogy már nem t'om ki elspoilerezte hogy meghal Gwen stb.
Szerintem a film marketingje, a csapból is az folyt, hogy Gwen meg fog halni!

Jó persze, de ki gondolta volna, hogy meg is merik lépni?

Ezt főleg a magánéleti szálnak köszönhetjük, mind a szülők története mind May néni jól volt megírva, de persze a Peter-Gwen kapcsolat volt az ami a hátán vitte a filmet.
Viszont nekem tudod, mi hiányzott nagyon. Peterék most tanulnak, dolgoznak? Ugye volt benne téli jelenet, akkor most fél év min eltelt az érettségi, és Gwen egyetemre jelentkezése között, azt meg hogy? Mit csinált közben, és Peter, ő most tanult, vagy dolgozott, vagy mindketten csak ilyen éjjel nappal budapest style-ban tolták, és eltartotta őket a család?
Ez nekem fura volt, hogy még utalás szintjén is kimaradt.

Jaja ezt én is furcsáltam, mert ugye Gwen ott pattog, hogy Oxford meg minden, felvételire jár stb, ezalatt mit csinál Peter...ragasztgat. Szerintem azért neki is be kellett volna vágni egy-két egyetemre vonatkozó percet. Mondjuk legalább annyit megtettek, hogy megmutatták ahogy Peter elküldi a képeket Jamisonnak ;)