Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285395 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #3200 Dátum: 2009. június 25. - 21:10:43 »
Hát ja nem véletlen a Bayformers név...
Meg azok a srácok elég kemény Tf fanok, a forumjukon vannak még ennél keményebb beszólások is ;D
A filmet tényleg mindenütt lehúzzák, te voltál eddig szinte az egyetlen pozitív Psycho.
Én is félek tőle, elvben szombaton megyünk. :uhoh:

Furi, hogy eddig egyetlen egy blockbuster se teljesít valami hihetetlen jól, szinte csak a Star Trek bizonyított és azt meg lehet sokan nem várták, hogy ilyen sikeres lesz.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3201 Dátum: 2009. június 25. - 21:31:46 »
Hát ízlések és pofonok...  ;D Szerintem egy nyári kis könnyed mozinak tökéletesen megfelelt. Nem az a fajta film , melynek nézése közben és után új gondolatok fogamnak meg benned, vagy új érzésekkel leszel gazdagabb. :) Nekem mondjuk a 3 Pókemberen és a Macskanőn kívül mindegyik képregényfilm tetszett.
Jah azt elfelejtettem, hogy Megatron szinkronját most nagyon nem találták el, mint pösze lenne, vagy mi. :headscratch: Szörnyű lett.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 25. - 21:57:17 írta Psycho »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3202 Dátum: 2009. június 25. - 21:59:31 »
Eddig szinte mindenkitől azt hallottam, hogy akkor fogod élvezni ha képes vagy levinni az IQ-dat olyan 60 körülire. 80-120 az átlag ugye. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3203 Dátum: 2009. június 25. - 22:01:35 »
Igen az agyadat szinte teljesen ki kell kapcsolni csupán csak élvezni kell a mozit nézés közben. :D
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 25. - 22:37:39 írta Psycho »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3204 Dátum: 2009. június 25. - 22:28:00 »
Két szó: Megan Fox.  :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3205 Dátum: 2009. június 25. - 22:38:51 »
Igen, ő is egy eléggé szembetűnő indok, de az álca robotbige se volt rossz. 8)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #3206 Dátum: 2009. június 26. - 22:27:52 »
Nah tegnap megnéztem a Transformert a bukott bosszúját vagy mit :nemtudom:
nem akarok nagy titkolózásba csapni de azért kiteszem ezeket bár szerintem semmi nagy dolgot nem árulok el ;) :
:spoiler: :spoiler:
a történet maga jó volt, bár kicsit vegyes gondolatokkal jöttem ki a moziból... bár a "az egy jobb volt" gondolat volt a domináló ;)
a szereplők kb maradtak azokkal ne mvolt baj, bomba lány beélesítve ;) bár sam bedrogozott anyukája.. és über hülye apja elég furik voltak.
a robotok is hozták aformályúkat legjobban kinézetre az öreg robotok tetszettek, a legöregebb talán zárótűz, meg a bukott, de csak kinézetre : )
voltak új karakterek... bár azokból annyi hogy már szinte nem is lehetett követni ki kicsoda most ez honnan jött kivel harcol... szóval még nekem is gyors volt, az első sorokban 3-4 en minimum epilepsziát kaptak ^^ a fő két idegesítő (előre ne mviszem a cselekményt de vicces sem vagyok de azt hiszik a tervezők hogyazok leszünk) robot... ááárgh hát nagyon idegesítőek voltak komolyan azt vártam mikor merülnek le vagy halnak meg.... kicsit szerintem elpoénkodták, a 12- es kör miatt és hát tényleg kicsit lazábbra vették a dolgot mint az egyben... optimusz persze drámainian haldoklott és mindenkinek könyneket csalt a szemébe...  :hehe: űrdongó hozta a vadi király formáját amit már megszokhattunk töle ;) viszont a terminátro robot csaj... :o :surp: :o az nagyon gáz volt nahgyon gá..... nah nézzétek meg és veszekedjünk ki ért egyet ki nem ;)
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 26. - 22:31:36 írta Kanaszta »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3207 Dátum: 2009. június 27. - 10:19:48 »
Az a gond, hogy én annyi hibát olvastam róla, hogy ezek után képtelen vagyok moziban megnézni a filmet.
Mert akármi is lehet benne, ami jó, a robotoknak heréjük van, az öreg robot elfingja magát, és amúgy is bottal jár, a kis robot megdugja Meagen lábát, hatalmas kapafogu robot (az is aranyból), és egyéb ehhez hasonló poénok mellet  :stupid: képtelen lennék nem szánalmasnak tituálni a filmet. Oké, hogy egy gyerekeknek készült játékfigurás filmről van szó, de a rajzfilmekben, meg a képregényekben nem vették sose ennyire gyerekesre a figurát.
Ez van.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3208 Dátum: 2009. június 27. - 12:01:42 »
igazad van Todd, én is valahogy így érzek, eléggé félve fogom megnézni ennyi rossz vélemény után.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3209 Dátum: 2009. június 27. - 13:43:11 »
Most érkeztem haza a moziból, ahol a Megan Fox 2 - Mond már ki hogy szeretsz című filmet néztem meg, és nagyon élveztem.
 :spoiler:
Megan gyönyörű volt mint mindig és a sztori értékéből szinte semmit sem vont le, hogy telepakolták robotokkal. Megan szerepelt benne sortban ás szexi bőrmotoros szerkóban is, és az a jelenet különösen tetszett, ahol átöltözött a bőrcuccból a fehér ruhácskájába, de sajnos öltözése közben nem láttam semmi lényegi részt
Láááttam ám miiindent!  :brow:
Megan aztán volt morcos miközben továbbra is gyönyörű maradt, és aztán rajta kapta a totál felesleges mellékszálként a történetbe kapcsolódó barátját a terminatrix-el. De ekkor is szép maradt. Az izgalmas részek csak ezután következtek, mert Megan autósüldözésben is részt vett, és rengeteget menekült. Futás közben pedig izzadtan és koszosan szexisen lihegett, és a nedvességtől a top-ja rátapadt a testére.
Tényleg igazán jó film is lehetett volna, ha Megan Fox szereplését szinte percenként nem szakítják meg holmi robotok és harcaik. Az nagyon tetszett amikor Megan bal bokáját megszexuálta egy kis robot.
Nem akarom megszólni a rendezőt, de Michael Bay már számos korábbi filmjében, mint pl a Liv Tyler - Apu mentsd meg a bolygót, vagy a Kate Beckinsale - Lefekszem a halottnak hitt fiúm haverjával a japcsi bombázás előtt című filmjeiben is túlzásba vitte a hímnemű színészek játékát és ez alól a Megan Fox 2 sem kivétel sajnos. Mindent összevetve ezért nálam a film 5-ből 4-es.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3210 Dátum: 2009. június 27. - 14:13:44 »
Köszönjük a részletes beszámolót, igen érdekfeszítő volt.
Látom, te is megtaláltad a film egyetlen értékelhető szereplőjét.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3211 Dátum: 2009. június 27. - 19:05:38 »
Feltételezem, már nem a kisköcsög a főszereplő, hanem Megan, legalábbis biztosan mélyebb nyomokat hagyott a nézőkben az első részben.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3212 Dátum: 2009. június 27. - 19:12:52 »
Totál komolyan a film az égvilágon nem szól semmiről, mondanivalója egyenlő a nullával, nincs benne a karakterfejlődés legkisebb szikrája sem, logikai bukfencek sorozata, következetlenségek és hibák vonulata.
Ez nem is film, hanem szociológiai és pszichológiai fegyver, melynek egyetlen célja, hogy a bolygó minden NEM amerikai nézőjének IQ-ját leredukálja a hamburgerzabáló, Oprah talk show bámuló, műveletlen és hiszékeny amcsik szintjére.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3213 Dátum: 2009. június 27. - 19:18:11 »
Bár nem láttam egyet sem, de azért abban biztos vagyok, hogy Oprah magasról verné Mónikát.  :hehe:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3214 Dátum: 2009. június 27. - 20:12:01 »
Na meg Józsi Barátot. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3215 Dátum: 2009. június 27. - 20:42:13 »
Oprah magasról verné Mónikát.  :hehe:
Ja, rádobna egy zongorát... :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3216 Dátum: 2009. június 27. - 20:50:02 »
nincs benne a karakterfejlődés legkisebb szikrája sem
Akkor ezekszerint a "kisköcsög" ebben a részben is csupán 3246-szor fogja azt mondani, hogy: "nem"?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3217 Dátum: 2009. június 27. - 21:10:47 »
Amikor épp nem viselkedik úgy mint egy epilepsziás, folyton azt hajtogatja és hadar.

BuB

• Pókfej
« Válasz #3218 Dátum: 2009. június 28. - 11:40:28 »
Na én is túl vagyok.
 Hát mit is mondjak... elég vegyes érzések kavarognak bennem, a sztori még valahogy be is jött volna, de ez e a rengeteg gagyi poén, hú, de gáz volt :drying:
Egyedül a látvány tetszett nagyon, az sztem sokkal jobb lett, mint az 1-ben, nem is az, hogy rángatták a kamerát, mert az itt is volt, de mégis jobban felvették a harcokat, nem a kis bugris kölkök tarkója mögül filmezték őket, nekem emígy jobban tetszett, de ahogy olvastam a hozzászólásokat ezzel egyedül vagyok, bár anno az első résznél akkor még azt a kamera beállítást is szidták ;D
Az autobotok nem is szerepeltek, ami rohadt gáz, mindenkinek volt egy mondata kb. félelmetes, hogy elvben a robotokról kellett volna szólni a film vagy mi :headscratch:
Optimuson meglepődtem, eléggé kegyetlenül vágta az ellenfeleket.
Haverom, nagy Star Wars rajongó és szinte csak ő kezdett röhögni azon a jeleneten, amikor Megatron leborúl a Bukott előtt, hogy Mester itt vagyok, Isten hozott tanítványom (vagy valami ilyesmi), de ez elég gáz volt, Megatron, mint egy csicska... és ez az Sw "koppintás" tényleg hab volt a tortán :roll:

A szinkron: elég "kényes" vagyok rá, mert nagyo tud érdekelni, hogy melyik karinak ki lesz a hangja, és ilyenkor, amikor második rész van és nem hívják vissza a színészek előző hangjait, a hajamat tudnám kitépni (Bad Boys 2, Karib tenger és még van egy két ilyen :'() de basszus, az, hogy MINDENKIT meghagytak a hangnak csak pont Optimusz hangját cserélik le (aki tényleg tökre hasonlított Megsre és néha nem tudtam megmondani melyik beszél, jól mondta az egyik srác vhol olvastam már ezt) az külön fáj, amióta "ismertem" Optimuszt, mindig is Kristóf Tibort képzeltem el neki, tökre örültem az első résznél, hogy ő lett, erre most... :drying:
Hát ez van itt-ott jobban tetszett, mint az 1, de ez már totál nem Transformers film volt, az egyben legalább még beszéltek a robik.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3219 Dátum: 2009. június 28. - 12:54:23 »
A szinkron hangok úgy voltak katasztrófák ahogy voltak, kivéve talán Megatroné. Optimuszé is nagyon gyenge volt az eredeti karakterességéhez képest...