Na én is túl vagyok.
Hát mit is mondjak... elég vegyes érzések kavarognak bennem, a sztori még valahogy be is jött volna, de ez e a rengeteg gagyi poén, hú, de gáz volt

Egyedül a látvány tetszett nagyon, az sztem sokkal jobb lett, mint az 1-ben, nem is az, hogy rángatták a kamerát, mert az itt is volt, de mégis jobban felvették a harcokat, nem a kis bugris kölkök tarkója mögül filmezték őket, nekem emígy jobban tetszett, de ahogy olvastam a hozzászólásokat ezzel egyedül vagyok, bár anno az első résznél akkor még azt a kamera beállítást is szidták

Az autobotok nem is szerepeltek, ami rohadt gáz, mindenkinek volt egy mondata kb. félelmetes, hogy elvben a robotokról kellett volna szólni a film vagy mi

Optimuson meglepődtem, eléggé kegyetlenül vágta az ellenfeleket.
Haverom, nagy Star Wars rajongó és szinte csak ő kezdett röhögni azon a jeleneten, amikor Megatron leborúl a Bukott előtt, hogy Mester itt vagyok, Isten hozott tanítványom (vagy valami ilyesmi), de ez elég gáz volt, Megatron, mint egy csicska... és ez az Sw "koppintás" tényleg hab volt a tortán

A szinkron: elég "kényes" vagyok rá, mert nagyo tud érdekelni, hogy melyik karinak ki lesz a hangja, és ilyenkor, amikor második rész van és nem hívják vissza a színészek előző hangjait, a hajamat tudnám kitépni (Bad Boys 2, Karib tenger és még van egy két ilyen

) de basszus, az, hogy MINDENKIT meghagytak a hangnak csak pont Optimusz hangját cserélik le (aki tényleg tökre hasonlított Megsre és néha nem tudtam megmondani melyik beszél, jól mondta az egyik srác vhol olvastam már ezt) az külön fáj, amióta "ismertem" Optimuszt, mindig is Kristóf Tibort képzeltem el neki, tökre örültem az első résznél, hogy ő lett, erre most...

Hát ez van itt-ott jobban tetszett, mint az 1, de ez már totál nem Transformers film volt, az egyben legalább még beszéltek a robik.