Szerző Téma: Régi képregényfilmek  (Megtekintve 495074 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

hungab

• Közönséges bűnöző
  • *
Re:Régi képregényfilmek
« Válasz #2560 Dátum: 2014. június 24. - 11:13:48 »
Ez a kiadó hivatalos oldala, kérlek filmletöltésről, vagy bármiféle hasonlóról itt ne essék szó. Köszi!
« Utoljára szerkesztve: 2014. június 24. - 11:48:27 írta kaine »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2561 Dátum: 2014. július 25. - 16:08:01 »
http://www.amazon.com/dp/B0083SBMGW

130 dollárért Phase 1 Kollekció.

----------

Hú baz:

« Utoljára szerkesztve: 2014. augusztus 01. - 19:45:45 írta Szilánkmentes »

balogh44

• Thanos
« Válasz #2562 Dátum: 2014. augusztus 01. - 20:05:02 »
Jó lesz! :)
Csak azt nem értem, hogy a Bosszú Angyalai itt teljes mozi vásznas, de DVD/BD-n csak 16/9-es. :headscratch:

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #2563 Dátum: 2014. augusztus 11. - 17:37:42 »
Megnéztem újra,egyben a Nolan-féle Batmaneket.
A legjobban talán az tetszett benne,ahogy a főellenségeket megvalósították.Jó húzás volt Neeson is mint Ra's Al Ghul,de Joker és Bane egyértelműen túlnőtt rajta,Nolan pedig sikeresen a saját világába importálta nemcsak őket,hanem az összes karaktert is.Szerintem a 2. rész volt a legjobb,az első nagy része tényleg csak a trilógia felvezetése volt.Így visszanézve a 3 rész közül az első a leggyengébb szerintem,pedig amikor kisgyerekként láttam,rögtön a kedvencemmé vált.A másodikban Joker szövegeit nagyon eltalálták,majdnem minden mondata szállóige lett.Ja igen,szerintem a Star Wars mellett ebből a trilógiából származik a legtöbb filmes idézet.
Bane azonban sokkal monumentálisabb ellenfél volt,mint Joker.A szövegei hasonlóan jók,Tom Hardy zseniális volt,főleg a hangja.Kár,hogy a végén kiderült,hogy Talia áll a háttérben,ez kissé csökkentette az összhatást.A 3. részben még a nagy plothole-okat is megbocsátom,mert ettől függetlenül élveztem,és érthető volt a film,de Talia/Miranda behozása egy kicsit összecsapott volt számomra,az ő karakterét én már korábban beletettem volna.Madárijesztő meg bár visszatérő szereplő volt,nekem súlytalan volt kissé.
Batman meg Batman. ;D Bale jól alakította mind Bruce Wayne-t,mind Batmant.A többi szereplő is rendben volt.
Összességében annyit,hogy nagyon tetszettek,minden hibájukkal együtt is a kedvenceim között vannak.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2564 Dátum: 2014. augusztus 11. - 18:07:04 »
Hm, érdekes, nálam a Taliás csavar mentette meg a harmadik részt attól, hogy a trilógia legunalmasabb darabjának tartsam, de hát nem vagyunk egyformák. :D Igazából elsőre az első rész sem tetszett, csak amikor később megnéztem újra, akkor jöttem rá, hogy annyira azért nem rossz, bár továbbra is úgy gondolom, hogy a Nolan-trilógia baromira túl van hype-olva. Bale meg... amikor elmélyített hangon üvölt, sosem bírom ki röhögés nélkül. :'D

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2565 Dátum: 2014. augusztus 11. - 18:27:03 »
Nolan-trilógia baromira túl van hype-olva. Bale meg... amikor elmélyített hangon üvölt, sosem bírom ki röhögés nélkül. :'D
Ebben teljes mértékig egyet értek.
Az első rész nekem élvezhetetlen volt a rázkódó kamerás akció jelelneteivel, meg a giccses szövegekkel. A 2. és a 3. tetszett, de igazából mindkettő tele van plothole-okkal, amiket többnyire elfed a jó rendezés, és a cselekmény lendületessége, de a 3-nál már annyira sok logikai hiba van, hogy nem lehet szemethúnyni felettük.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2566 Dátum: 2014. augusztus 11. - 18:39:48 »
Nekem az első szimplán csak gyenge volt, a harmadik pedig túlerőltetett. Viszont a második az telitalálat, minden szempontból. Az elsőt nálam csak a Madárijesztő mentette meg. A harmadikat semmi a világon.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2567 Dátum: 2014. augusztus 11. - 18:46:06 »
A 3.ban sztem Bane tök jó kis karakter volt, aztán a  film második felében meg  átvedlett vmi másodvonalbeli pincsivé...
Amúgy nekem Nolannél az tetszett, hogy a másodvonalbeli karaktereket is tök jól előtérbe helyezte, Gordon, Alfred. Mennyi minden volt már velük... Burtonnél volt 2-3 mondatuk... komolyan röhej, hogy az agyonlehúzott B&Rben is nagyobb szerepe volt, mint Bruton kult filmjeiben, pedig ez a két karakter igencsak fontos emberkék Bats világában...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #2568 Dátum: 2014. augusztus 11. - 18:55:31 »
A 3.ban sztem Bane tök jó kis karakter volt, aztán a  film második felében meg  átvedlett vmi másodvonalbeli pincsivé...

Igen,ezt én is így gondolom.

A hype meg tényleg nagy volt a filmek körül.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2569 Dátum: 2014. szeptember 11. - 15:04:57 »

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2570 Dátum: 2014. október 26. - 11:32:03 »
A Masters of horror sorozatban volt egy Jenifer című rész, Dario Argento rendezte. Nem is tudtam, hogy ennek is egy képregény az alapja.  :o

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #2571 Dátum: 2014. október 26. - 15:00:59 »
Igen, vannak benne gyöngyszemek, az egy jó kis sorozat! De ott van még az "Amerikai horror sztori" is. ;)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #2572 Dátum: 2014. október 26. - 15:44:26 »
Borzalmas volt. A második évad közepénél kiszálltam. Ellenben a Masters of horrorban majdnem az összes kiváló, nem véletlen ez a címe.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #2573 Dátum: 2014. október 26. - 18:44:41 »
Mostanában fut majd a negyedik évadja, az Amerikai horror sztorinak, freak show címmel, ami egy szörnycirkuszban fog játszódni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2574 Dátum: 2014. október 27. - 09:15:22 »
Borzalmas volt. A második évad közepénél kiszálltam. Ellenben a Masters of horrorban majdnem az összes kiváló, nem véletlen ez a címe.
Igen, már a cím mindent elmond.
Carpenter, Hopper, Cronenberg, Del Toro. Tényleg MESTEREK!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2575 Dátum: 2014. november 07. - 18:01:49 »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2576 Dátum: 2014. december 02. - 15:31:21 »
Tegnap eljutottam odáig,hogy végre megnéztem az Acélembert.Nem mondom,látványból nincs hiány!
Ráadásul jobban tetszik,mint az utóbbi évek Marvel filmjei.(ez alól persze kivétel az X-Men DoFP!)  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2577 Dátum: 2014. december 02. - 18:54:34 »
Nekem az a film igen sok fájdalmas pontot tartalmazott. Valószínűéeg az volt a baj, hogy míg egy viccre vett filmmel (Marvel összes gyakorlatilag, max kivéve az Amkap kettőt) szemben elnéző vagyok plothole-ok és egyéb marhaságok tekintetében, viszont ez a film végig a nagy komolyságot próbálta letukmálni a torkomon, miközben ehhez nagyon gyenge a forgatókönyv.
ha pedig valaki megfejti, hogy az idősebb Robin Hood (mert ugye a fiatalabbik az Superman másik apja  :lol:) "önfeláldozásának" mi az üzenete, az kap egy kockacukrot, mert engem azzal a jelenettel ki lehetne üldözni a világból.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #2578 Dátum: 2014. december 02. - 19:34:26 »
Tőlem meg az kap egy kockacukrot,aki arra ad magyarázatot,hogy lehet az,hogy amikor a végén eredménytelenül csépelték egymást Zod tábornokkal,és egyikük se sérült,de végül egy drámai pillanatban Zuppámán kitekerte egy határozott mozdulattal a gonosz csirkefogó nyakát?!Nem sütött rá a Nap,vagy mi?  :D
Na ezért is tetszett a Marvel filmekkel szemben.Azok tényleg mind erőltetetten "viccesre" vannak véve.A TF2 meg aztán végképp szégyellje magát az Amerikai Pite stílusú "poénjaival"!  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2579 Dátum: 2014. december 02. - 19:57:17 »
ha pedig valaki megfejti, hogy az idősebb Robin Hood (mert ugye a fiatalabbik az Superman másik apja  :lol:) "önfeláldozásának" mi az üzenete, az kap egy kockacukrot, mert engem azzal a jelenettel ki lehetne üldözni a világból.

Ő képviselte a "bújjunk el a világ elől" mentalitást, úgy gondolta, Clark csak addig élhet normális életet, amíg a titkát senki sem tudja. Ebben a szellemben nevelte a fiát, és hajlandó volt feláldozni az életét is Clark titka miatt. Ő képviselte a konzervatív nézeteket, míg Jor-El a modern, nyitott gondolkodást, azt, hogy vállaljuk fel önmagunkat.
Amikor Clarkól Superman lett, a neveltetése során belérögződött nézeteket (és gátlásokat) is le kellett küzdenie. Afféle lelki vívódás akart ez lenni, még ha nem is jött át annyira. Dióhéjban ennyi. :D

Egyébként tény, hogy voltak problémák a forgatókönyvvel, de ennek ellenére a film nekem nagyon tetszett, főleg a hangulata és a remek színészválasztások miatt, illetve sikerült modernizálnia és megújítania Szupi eredettörténetét (ami tíz évad Smallville után nem kis bravúr szerintem). Nagyon bejött, ahogy Kryptont ábrázolták, Jor-El nagyon jó volt. Cavill meg alkatilag a legtökéletesebb Superman, még ha színészileg nem is ér fel Reeve-hez. Messze nem tökéletes a film, de arra tökéletes volt, hogy feltámassza a karaktert a mozivásznon, és jó alapot adjon a későbbi Supi-Bat/JLA filmekhez. Számomra szórakoztató alkotás volt.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.