Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360979 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #5620 Dátum: 2011. március 16. - 09:56:18 »
Akkor sajnos az utóbbi áll fenn.
Ha a készítők egy ekkorra ziccert, hogy benne lesz az első rész főszereplője is, ilyen ratyi módon sütnek el a közönség felé, akkor nem számíthatunk tulzottan komoly dramaturgiára.
Oké, hogy előbb utóbb úgyis kiderül, de nehogymár így, hogy ezt teszik a második képre.
Tudom, kaine most azzal fog jönni, hogy nekem semmi se jó, de ez akkor is amatőr húzásnak tűnik.
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 16. - 10:00:29 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5621 Dátum: 2011. március 16. - 11:26:49 »
Sean Bean is benne lesz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5622 Dátum: 2011. március 16. - 11:33:53 »
Idézet
Tudom, kaine most azzal fog jönni, hogy nekem semmi se jó, de ez akkor is amatőr húzásnak tűnik.
Lehet, hogy egyáltalán nem tartják ám ziccernek. Ne feledd, hogy a mozinézőknél elég érthető elvárás az, hogy egy film folytatásában ne tök mások legyenek a szereplők, csak te (mi) kicsit a Silent Hill 2-re vonatkoztatsz el, ahol ugye semmiben sem egyeztek meg - vagy a SH3-ra, ahol tényleg volt egy ilyen ziccer.
De a mozinézők számára kifejezetten gáz lenne, ha senki sem lenne benne az előzőből, legalábbis, ha nem tudnak róla előre.

Engem máris érdekel, hogy hogy a fenébe fog találkozni Rose Sharonnal. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5623 Dátum: 2011. március 16. - 14:50:47 »
Lehet, hogy egyáltalán nem tartják ám ziccernek. Ne feledd, hogy a mozinézőknél elég érthető elvárás az, hogy egy film folytatásában ne tök mások legyenek a szereplők, csak te (mi) kicsit a Silent Hill 2-re vonatkoztatsz el, ahol ugye semmiben sem egyeztek meg - vagy a SH3-ra, ahol tényleg volt egy ilyen ziccer.
Szerintem a két film közötti összekötő kapocs legjobb esetben is max a film felénél fog kiderülni, és akkor nyilván elő lesz majd adva a jajj de meglepődött mindenki, miközben a néző az egészet előre tudta.
Mint mondjuk a T4-ben az, hogy Marcus gép azt is előre elsütötték mindenhol, mégis eljátszották, a marha nagy meglepetést.

Az első rész lezárása után nyilván mindenki sejti, hogy ha lesz második rész, akkor valahogy tovább szövik azt, de ezt lehetne sokkal kevésbé az ember pofájába tolva is adagolni. Ahogyan annó a Silent Hill 3-nál is sejtették az első résszel való kapcsolatot, de nem úgy, hogy rögtön a második képen ott volt Herry.
Lehetett volna szépen lassan visszautalgatni az első rész eseményire, hogy a sík hülye néző is sejtse, hogy itt lesz összefüggés.
Sean Bean is benne lesz.
Az jó, ő jöhet nyugodtan, csípem a búráját, csak itt legyen valami szerepe is azon kívül, hogy a legizgalmasabb részeknél megakasztja a cselekményt.
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 16. - 14:53:53 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5624 Dátum: 2011. március 16. - 15:10:22 »
Még mindig azt hajtogatod, ami ellen írtam. TE így gondolod, de a mozinézők nem.
Idézet
Lehetett volna szépen lassan visszautalgatni az első rész eseményire, hogy a sík hülye néző is sejtse, hogy itt lesz összefüggés.
A sík hülye nézőnek eszébe sem jut, hogy nem folytatást lát egy 2-re végződő mozifilmnél. Te vártad volna, hogy a Gyűrűk ura 2-ben teljesen mások legyenek a szereplők, a cselekmény, csak a gyűrű legyen ugyanaz? Az átlag nézőben fel sem merül, hogy nem lesz köze az 1-hez, úgyhogy az, hogy köze lesz, nem fog megdöbbenteni senkit.
Idézet
Az jó, ő jöhet nyugodtan, csípem a búráját, csak itt legyen valami szerepe is azon kívül, hogy a legizgalmasabb részeknél megakasztja a cselekményt.
;D ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5625 Dátum: 2011. március 16. - 15:28:34 »
Pedig horror szériáknál tök bevett szokás a szereplők cserélgetése.
Egy Hellraiserben, Péntek 13-ban, vagy, hogy valami újat is említsek Alien VS. Predatorban semmilyen összefüggés nincs a részek között, leszámítva a leölni való gonosz szörnyet/szörnyeket, és nem feltétlenül azért, mert kihal a szereplőgárda.
Szinte 100%-ra biztosra veszem, hogy Rose nem éppen a film elején fog felbukkanni, és hogy a két rész közti kapcsolat se lesz egyértelmű a film elejétől kezdve, ezért nem értem, hogy miért kellett ilyen hamar lelőni a poént (nagyjából 1,5 évvel a film megjelenése elött).
Engem máris érdekel, hogy hogy a fenébe fog találkozni Rose Sharonnal. :)
Egyáltalán hogy a fenébe kerültek el egymástól?
Meg amúgy biztos vagy abban, hogy Sharon = Heather, mert én nem.
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 16. - 15:34:59 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5626 Dátum: 2011. március 16. - 16:22:28 »
Legfeljebb hentelős horrorban nem. Az Ördögűzőnél például nem hiszem, hogy sokan örültek volna, ha cserélgetik a papokat benne.
Sőt, ha úgy nézzük, a hentelős filmekben sosem a tinik a főszereplők, hanem a gyilkos, aki akkor is visszatér, ha az előző rész végén lelőtték, elhamvasztották, atomjait leptonokra bontották és szétszórták a teljes omniverzum tizenhat milliárd évnyi négydimenziós szövetében. Ami Freddynél még elment úgy-ahogy, Jigsawnál meg már agyzsibbasztó... igen, még akkor is, ha kivételesen képes volt halott maradni egy kicsit.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5627 Dátum: 2011. március 16. - 18:15:30 »
Az Ördögűzőnél például nem hiszem, hogy sokan örültek volna, ha cserélgetik a papokat benne.
Azok után, hogy az első részben mindkettő meghalt? ;)
Én pont a görcsös visszarángatásukat tartottam szánalmasnak.
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 16. - 18:30:28 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5628 Dátum: 2011. március 16. - 20:55:22 »
Legfeljebb hentelős horrorban nem. Az Ördögűzőnél például nem hiszem, hogy sokan örültek volna, ha cserélgetik a papokat benne.

Bocsánat, de az Őrdögűzőnek egy része van. Tudom futott ilyen címmel több film is és rásütötték hogy folytatás de nem így van.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5629 Dátum: 2011. március 16. - 21:19:23 »
Valamelyik folytatás nem is volt annyira rossz. De meg nem mondom már, melyik. Tuti nem a második, arról annyi maradt meg, hogy ezt még egyszer ne...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5630 Dátum: 2011. március 16. - 21:24:15 »
Nekem már az első után is ez volt a véleményem...

venom75

• Pókfej
« Válasz #5631 Dátum: 2011. március 17. - 07:14:30 »
Az Ördögűzőnél elgondolkodtam mit szeret ebben annyi ember , nekem valahogy nem tetszett.
A sebezhetetlen oltári jó film. Kedvenceim egyike.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5632 Dátum: 2011. március 17. - 08:11:42 »
Hát szerintem se az Ördögűző legyen a szintadó a Silent Hill filmhez, mert akkor már a második részről is sírva fogunk kijönni (és nem a meghatottságtól). ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5633 Dátum: 2011. március 17. - 09:09:38 »
Valamelyik folytatás nem is volt annyira rossz. De meg nem mondom már, melyik. Tuti nem a második, arról annyi maradt meg, hogy ezt még egyszer ne...

Az Őrdögűző  folytatásaival az baj, hogy egyik sem annak készült. Mind különálló, sőt teljesen más tartalmú film lett, volna, de a stúdió nyomására kellett az Exorcist címet ráhegeszteni. Ez a legjobban a 3. résznél látszik, ami eredetileg egy Legion című film lett volna és sima krimi. Az őrdögös jelenetet a bemutató előtt két héttel tették csak hozzá, ezért is vált teljesen értelmezhetetlenné a film. 

Todd

• Pókfej
« Válasz #5634 Dátum: 2011. március 17. - 11:16:08 »
Az ilyen Legion című dolgok emlegetését inkább hanyagold, mert rossz emlékeket idéz fel bennem. :twisted:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5635 Dátum: 2011. március 17. - 19:58:35 »
Bakker, mik derülnek ki az Ördögűzőről. :o
Én a 2-t még ... :headscratch: ... 9 évesen láttam, akkor tetszett, meg még a Kezdet talán, már nem nagyon emlékszem rá.
Viszont erről jut eszembe: Ördögűzés Emily Rose üdvéért...? Látta valaki? Ezer alatt/körül megéri? Régebben láttam 700-ért, de nem mertem bevállalni. Szóval megint egy dvd-ár-kérdés. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5636 Dátum: 2011. március 17. - 20:07:00 »
Az Emily Rose egy nagyon jó film és a vatikán által elismert egyetlen "hivatalos" ördögűzést írja le.

Bakker, mik derülnek ki az Ördögűzőről. :o
Én a 2-t még ... :headscratch: ... 9 évesen láttam, akkor tetszett, meg még a Kezdet talán

A Kezdet is érdekes.
http://horvathjanos.wordpress.com/2008/12/17/ordoguzo-dominion-vs-ordoguzo-a-kezdet/

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #5637 Dátum: 2011. március 17. - 20:21:25 »
Kösz, akkor ha látom, bevállalom. :)
Hüm, lehet a Dominiumot láttam. :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5638 Dátum: 2011. március 24. - 09:30:07 »
Gondolom, ugyanazt, amit a Rémálom az Elm utcában-sorozaton, a Péntek 13-szériában, a kismilliárd Fűrész-filmben vagy akár a Sikoly-trilógiában (amit kész csoda, hogy nem folytattak azóta sem).

Sikoly 4 premier: 2011. április 14.
Sőt, ha minden igaz, már tervezgetik az 5. részt.

Nem tűnik nagy eresztésnek

Az első rész tényleg jó volt, de a másodiktól kezdve mintha önmaga paródiája lett volna az egész. A 3.-ban meg amikor megláttam Jay-t és Néma Bobot attól fogva nem tudtam "komolyan" venni azt a részt sem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5639 Dátum: 2011. március 24. - 10:30:04 »
Benne van Clairemaci!  ;D