Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360984 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #5700 Dátum: 2011. április 12. - 12:46:06 »
Ezt főleg Doki figyelmébe
Most találtam ezt a filmdroidon és nem tudom abbahagyni a nevetést. A női főszereplő biztos ismerős neked
Ez a film a videó korszakban Gymkata néven vált ismertté. Nem tudtuk, mit jelent, nem is volt jó, de... Conan Lee az akkori idők talán legjobb Kung-Fu mestere volt. Amit ebben a filmben mutat, az nulla, de előtte készítette el a Ninja Commando (Ninja in the dragon's den, vagy mi) című filmjét Hiroyuki Sanadával és amit abban mutatott, attól nekem a mai napig ő az egyik abszolút csúcs.
Ez a nő pedig olyan, mint a Game of Death 2 egyik mellékszereplője.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5701 Dátum: 2011. április 12. - 13:09:04 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5702 Dátum: 2011. április 12. - 13:13:20 »
Egész biztosan keveri mert két külön filmről van szó.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5703 Dátum: 2011. április 12. - 13:14:54 »
Keverem, tényleg. Mert a Gymkatában volt Richard Norton is, aki itt van a képeken. Azért kevertem, mert ebben is játszott Conan Lee (meg is halt benne).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5704 Dátum: 2011. április 12. - 13:16:03 »
Semmi gond. Csókoltatom Alzheimer bácsit.  ;D Bocs.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5705 Dátum: 2011. április 13. - 14:09:08 »
Kijött az első rész:

Elég b kategóriásnak tűnik, de még akár jó is kisülhet belőle.
Szóval ez ilyen websorozat lett végül, legalább így kevésbé kell kompromisszumokat kötni, de gondolom a költségvetés lényegesen kevesebb lesz.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5706 Dátum: 2011. április 13. - 19:48:33 »
Bármilyen név alatt mehetne ez  a sorozat, mert hogy nekem tuti nem ugrik be róla hogy ez egy Mortal Kombat lenne!

Todd

• Pókfej
« Válasz #5707 Dátum: 2011. április 13. - 19:56:26 »
Kiváncsi vagyok, hogy olyan karaktereket, mint mondjuk Goro hogy tudnak beillesztenni ebbe az világba.
Bármilyen név alatt mehetne ez  a sorozat, mert hogy nekem tuti nem ugrik be róla hogy ez egy Mortal Kombat lenne!
Szerintem még korai megitélni az első 10 perc alatt, nyilván nem lőnek el most minden puskaport.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5708 Dátum: 2011. április 14. - 19:57:08 »
Meglepett ez az MK videó, de tetszett. :D Mondjuk ebben vastagon benne van, hogy MK fan vagyok, mert amúgy tényleg egy B-kategóriás átlag sorozat színvonalán mozog. :D Viszont végre legalább van élőszereplős (web)sorozat, már ez is kircsi. ;D Fura, de egyelőre jobban tetszik az MK Conquest sorozatnál (bár tény, hogy abban a sorozatban volt a legjobb Shao Kahn karaktere).

Viszont ez most mit jelent, lelőtték az MK3 movie-t? Vagy ettől függetlenül az készülget?

Kiváncsi vagyok, hogy olyan karaktereket, mint mondjuk Goro hogy tudnak beillesztenni ebbe az világba.
Én már akkor is ezen gondolkoztam, amikor anno a legelső házaló MK videója megjelent a rendezőnek. Bizonyos szempontból érdekes ez a realisztikus megközelítés, ugyanakkor meg ezzel kilövik a mágiát, a párhuzamos világokat meg satöbbi? Mert vannak olyan képességekkel rendelkező karakterek, akiknél nem könnyű realisztikus magyarázatot adni a képességekre. Goronál amúgy én valami olyasmi magyarázatot képzelnék el, mint a Street Fighter filmben Blankánál, hogy egy katonai kísérletből származó mutáns... Az biztos, hogy ha a realisztikus megközelítés marad, akkor teljesen más hangulatú lesz ez a sorozat, mint bármelyik más korábbi MK (játékokat is beleértve).
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5709 Dátum: 2011. április 14. - 20:18:30 »
Én már akkor is ezen gondolkoztam, amikor anno a legelső házaló MK videója megjelent a rendezőnek.
Ezzel én is így voltam. :D
De igazából pont az ilyen karakterek behozása az igazán nagy poén, hiszen egy Cage, vagy Striker nem igényel túlzottan nagy fantáziát, hogy akkor hogyan is kapcsolódjon a sztoriba.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5710 Dátum: 2011. április 14. - 20:20:23 »
Meglepett ez az MK videó, de tetszett. :D Mondjuk ebben vastagon benne van, hogy MK fan vagyok, mert amúgy tényleg egy B-kategóriás átlag sorozat színvonalán mozog. :D Viszont végre legalább van élőszereplős (web)sorozat, már ez is kircsi. ;D Fura, de egyelőre jobban tetszik az MK Conquest sorozatnál (bár tény, hogy abban a sorozatban volt a legjobb Shao Kahn karaktere).

Viszont ez most mit jelent, lelőtték az MK3 movie-t? Vagy ettől függetlenül az készülget?

Én már akkor is ezen gondolkoztam, amikor anno a legelső házaló MK videója megjelent a rendezőnek. Bizonyos szempontból érdekes ez a realisztikus megközelítés, ugyanakkor meg ezzel kilövik a mágiát, a párhuzamos világokat meg satöbbi? Mert vannak olyan képességekkel rendelkező karakterek, akiknél nem könnyű realisztikus magyarázatot adni a képességekre. Goronál amúgy én valami olyasmi magyarázatot képzelnék el, mint a Street Fighter filmben Blankánál, hogy egy katonai kísérletből származó mutáns... Az biztos, hogy ha a realisztikus megközelítés marad, akkor teljesen más hangulatú lesz ez a sorozat, mint bármelyik más korábbi MK (játékokat is beleértve).

És pont ezzel ölik meg a feelinget! A MK nekem mindig is fantasy-akció volt, most sima akció ahogy látom! :(

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5711 Dátum: 2011. április 14. - 20:59:44 »
Bizonyos szempontból érdekes ez a realisztikus megközelítés, ugyanakkor meg ezzel kilövik a mágiát, a párhuzamos világokat meg satöbbi?
Közel se biztos. AZ előzetes alapján ugyanúgy itt lesz itt is a természetfeletti, csak most inkább az ALakulat, vagy az itteni megfelelőjük, a Deacon City-beli rendőrkommandó szemszögéből vezetik fel az egészet.
Vagy tényleg teljesen marad realisztikus, és akkor jó pár elem nemes egyszerűséggel kiesik. Viszont tekintetbe véve, hogy a Warner az MK9/Reboot/2011 előzetesének mutatta be (és emiatt kétlem, hogy eljutunk egyáltalán a viadalig), így kicsi esélyt látok erre. Mondjuk ez esetben sajnálnám, ha csak ez a 10 rész lenne, ha csak ezt a színvonalat tartanák, elnézegetném jó darabig.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5712 Dátum: 2011. április 17. - 07:14:33 »
Wow!
Rise of the Planet of the Apes

Kicsit vicces a címe a sok 'of the' miatt. Rise of the apes of the planet  :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #5713 Dátum: 2011. április 17. - 19:32:34 »
Eljött az ideje, hogy ismét rebootolják a filmet, immár másodszorra.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5714 Dátum: 2011. április 17. - 19:46:41 »
Eljött az ideje, hogy ismét rebootolják a filmet, immár másodszorra.
a tim Burtonosra gondolsz? Abban nekem csak a jelmezek tetszettek. De ez inkább eredet történet mint reboot. Kétlem amúgy hogy több lenne egy sima szörny filmnél. Azt meg nem tudom elképzelni, hogy hogy lesz az majmoké a bolygó  :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5715 Dátum: 2011. április 18. - 07:43:51 »
Most is a majmoké.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5716 Dátum: 2011. április 18. - 09:27:59 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5717 Dátum: 2011. április 18. - 15:52:05 »
Vazz... zombis film Majmok bolygója cím alatt. Now I've seen everything.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5718 Dátum: 2011. április 18. - 15:56:16 »
Vazz... zombis film Majmok bolygója cím alatt. Now I've seen everything.
A Dühöngő majom (Primal Rage) című film is ugyanerre a receptre épített.
Az is a majmos kísérletezős témát ötvözte a zombifilmmel.
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 18. - 16:04:00 írta Todd »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5719 Dátum: 2011. április 18. - 21:01:03 »
Silent Hill 2 Trailer
Sztem nem hivatalos cucc.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül