Meglepett ez az MK videó, de tetszett.

Mondjuk ebben vastagon benne van, hogy MK fan vagyok, mert amúgy tényleg egy B-kategóriás átlag sorozat színvonalán mozog.

Viszont végre legalább van élőszereplős (web)sorozat, már ez is kircsi.

Fura, de egyelőre jobban tetszik az MK Conquest sorozatnál (bár tény, hogy abban a sorozatban volt a legjobb Shao Kahn karaktere).
Viszont ez most mit jelent, lelőtték az MK3 movie-t? Vagy ettől függetlenül az készülget?
Kiváncsi vagyok, hogy olyan karaktereket, mint mondjuk Goro hogy tudnak beillesztenni ebbe az világba.
Én már akkor is ezen gondolkoztam, amikor anno a legelső házaló MK videója megjelent a rendezőnek. Bizonyos szempontból érdekes ez a realisztikus megközelítés, ugyanakkor meg ezzel kilövik a mágiát, a párhuzamos világokat meg satöbbi? Mert vannak olyan képességekkel rendelkező karakterek, akiknél nem könnyű realisztikus magyarázatot adni a képességekre. Goronál amúgy én valami olyasmi magyarázatot képzelnék el, mint a Street Fighter filmben Blankánál, hogy egy katonai kísérletből származó mutáns... Az biztos, hogy ha a realisztikus megközelítés marad, akkor teljesen más hangulatú lesz ez a sorozat, mint bármelyik más korábbi MK (játékokat is beleértve).