Az Vad!
Köszi Tomi. Bár én nem annyira örülök neki. Biztos vagyok benne, hogy nagyon látványos és extrém lesz, rengetek Alleycat videóból megszokhatott, bicikli, fejkamerás videók lesznek benne és ütni fog. Viszont, szerintem a Fixie-zés már régóta divat, nemtudom minek sztárolni tovább, ráadásúl egy fék nélküli, extrém ugratós menőzést. Írtó veszélyes! A film úgyállítja be a futárcsávót mint egy szuperhős, és nagyon menő, hogy a barátnője letöri a tükröt de ez nem hétköznapi. Ráadásúl a csávót kb 12x ütik el úgy, hogy már egy után sem kéne felállnia... Legalább bukó van rajta.
Annó a futárok jöttek rá, hogy egy egysebességes váltó nélküli bicót amin semmi sincs, kb bárhol otthagyhatnak és nemviszik el. Ebből jött a mánia, ami mostmár divat lett. Szerencsére a Deákos hipster arcok kezdenek megszünni de még ígyis sok van belöllük. A hóba sárba rakósok megfognak maradni.
Nem tudom kell e egy ilyen új példa, hogy nyugottan bicózz a városba stb, féknélkül. A másik meg, elég szép ugrásokat dobott a srác, ha jól láttam menekülés közben, (mert egy futárt általában a rendőrök üldözik...

) ami persze lehetséges, mert olyan szép trükköket adnak be fixen hogy csak ámulok, hogy ezt most hogyan, de egy futár srác nem fog tricksterezni neked, főleg nem ilyen 3 és félméteres dropokat

Jobban örülnék egy dokumentum filmnek. Persze valószínű nem lenne olyan látványos és extrém, meg hűha, de valós lenne.
Valószínű megfogom nézni a filmet, csak nemértem miért kell egy futárból szuperhőst csinálni.