Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364056 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6140 Dátum: 2011. szeptember 20. - 16:08:09 »
Ez nagyon jónak tűnik, biztos sokan megnézik majd és csinál majd olyan fixilázat mint a Yamakasy annak idején parkour lázat. :)
A biciklifutáros téma izgalmas, már hiányoltam ,mikor nyúl hozzá valaki. Joseph Gordon-Levittet is már nagyon vártam, hogy felbukkanjon.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6141 Dátum: 2011. szeptember 20. - 17:27:28 »
Az Vad!
Köszi Tomi. Bár én nem annyira örülök neki. Biztos vagyok benne, hogy nagyon látványos és extrém lesz, rengetek Alleycat videóból megszokhatott, bicikli, fejkamerás videók lesznek benne és ütni fog. Viszont, szerintem a Fixie-zés már régóta divat, nemtudom minek sztárolni tovább, ráadásúl egy fék nélküli, extrém ugratós menőzést. Írtó veszélyes! A film úgyállítja be a futárcsávót mint egy szuperhős, és nagyon menő, hogy a barátnője letöri a tükröt de ez nem hétköznapi. Ráadásúl a csávót kb 12x ütik el úgy, hogy már egy után sem kéne felállnia... Legalább bukó van rajta.
Annó a futárok jöttek rá, hogy egy egysebességes váltó nélküli bicót amin semmi sincs, kb bárhol otthagyhatnak és nemviszik el. Ebből jött a mánia, ami mostmár divat lett. Szerencsére a Deákos hipster arcok kezdenek megszünni de még ígyis sok van belöllük. A hóba sárba rakósok megfognak maradni.
Nem tudom kell e egy ilyen új példa, hogy nyugottan bicózz a városba stb, féknélkül. A másik meg, elég szép ugrásokat dobott a srác, ha jól láttam menekülés közben, (mert egy futárt általában a rendőrök üldözik... :stupid: ) ami persze lehetséges, mert olyan szép trükköket adnak be fixen hogy csak ámulok, hogy ezt most hogyan, de egy futár srác nem fog tricksterezni neked, főleg nem ilyen 3 és félméteres dropokat :D
Jobban örülnék egy dokumentum filmnek. Persze valószínű nem lenne olyan látványos és extrém, meg hűha, de valós lenne.
Valószínű megfogom nézni a filmet, csak nemértem miért kell egy futárból szuperhőst csinálni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6142 Dátum: 2011. szeptember 21. - 16:49:36 »
A parkour-ökből is hőst csináltak.
Engem inkább csak az zavart, hogy nem csupán túlmenőnek, meg akár már felelőtlennek állítják be a bicósok viselkedését, hanem egyenesen agyatlan vadbaromnak.
Ha valakit úgy ütnek el egy főúton, hogy ő leeresztett kézzel körülnézés nélkül ment át, azon ha biciklis ha nem, és hiába vagyok én is az, csak röhögni tudok, hogy megérdemelted te balf*sz.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6143 Dátum: 2011. szeptember 21. - 22:35:48 »
Ha valakit úgy ütnek el egy főúton, hogy ő leeresztett kézzel körülnézés nélkül ment át, azon ha biciklis ha nem, és hiába vagyok én is az, csak röhögni tudok, hogy megérdemelted te balf*sz.
Régóta ezt magyarázom én is az Angyalok városáról is.
6.26-ra kattints  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6144 Dátum: 2011. szeptember 24. - 16:41:27 »
Szökés az irodából (fps kalandfilm)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6145 Dátum: 2011. szeptember 24. - 21:38:54 »
tök jó! de miért az a vége, hogy elkapják?  (miért van a végén még egy lövés?) miért hisik, hogy az egy csattanó, ha a végén meghal a hős? Jó a Fűrésznél király volt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6146 Dátum: 2011. szeptember 26. - 08:34:45 »
Hm, biztos van valami oka annak, hogy nagy látószögű kamerával vették fel. Lehet, hogy a szürrealitást akarták fokozni. Legalábbis remélem. Mert különben csak simán hülyék lennének. Nem, a szürrealitás lesz.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6147 Dátum: 2011. szeptember 26. - 10:11:05 »
Vgay mert a szem is nagy látószögű? Biztos így akarták fokozni a szubjektív nézőpont érzetét. Művészi eszköz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6148 Dátum: 2011. szeptember 26. - 18:10:35 »
Én is inkább vTomi megoldására tippelek. A valódi emberi szem látásmódját nem igazán adja vissza sem az általunk használt perspektíva. Egy you-tube-os felvételnél persze ez se mutat hitelesebben.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6149 Dátum: 2011. szeptember 28. - 13:21:29 »
Tegnapelőtt megnéztem a Forráskódot. Tetszett, tök jó kis sci-fi. Plusz, Jake Gylenhaal nagyon jól játszik benne (eddig nem sok filmjét láttam, a Prince of Persiában nem volt nagy szám, a Holnapután c. filmet meg végig se néztem, annyira unalmas/hülyeség volt nekem... De ebben a filmben nagyon szimpatikus volt). A film végig izgalmas, kellően szórakoztató, és ugyanakkor elgondolkodtató is, nekem bejött.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6150 Dátum: 2011. október 11. - 17:10:27 »
Ez nem tudom volt-e már:

Én igen várom, az első 3 film nagyon bejött. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #6151 Dátum: 2011. október 11. - 17:48:39 »
Én is szeretem ezt a sorozatot.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6152 Dátum: 2011. október 11. - 21:00:54 »
Nekem az első rész még tetszett, de a többit untam.
Ezt is csak Kate Beckinsale miatt fogom megnézni, még mindig jól áll rajta a feszülős ruci ;).
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6153 Dátum: 2011. október 13. - 23:20:25 »
Most jöttem a Végső Állomás 5-ről. Hát, srácok, nagyon jó volt! Eddig egyedül a 2. részt tartottam igazán jónak (jó még az 1, 4 is persze), de ez megint a sorozat egyik csúcsa lett. A 3D nagyon jó benne, egyáltalán nincs kárára a filmnek, a látomásos jelenet eszméletlenül jó (azt hittem a 2. rész országútját nem lehet felülmúlni, de ez köröket ver rá), a zenéje is baromi jó. És a végén van egy akkora ötlet, hogy csak na. :) Az a vicc, hogy kitaláltam, de éppen csak előtte és csak poénból jegyeztem meg, hogy "mekkora lenne, ha..." és bejött, vagyis nem csak nekem jutott eszembe. :)
8/10

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6154 Dátum: 2011. október 20. - 20:00:08 »
EZ érdekesnek ígérkezik.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6155 Dátum: 2011. október 20. - 22:25:07 »
Tényleg az. Egy szuperbűnöző film. :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6156 Dátum: 2011. október 21. - 14:02:58 »
Ez nagyon jól néz ki, hogy nem tűnt még fel sehol? :o
Tejet kérek! Csokisat!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6157 Dátum: 2011. október 21. - 14:06:38 »
Mert új.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6158 Dátum: 2011. október 21. - 14:43:58 »
Az oké, de még sehol nem láttam infót ezzel a filmmel kapcsolatban, pedig nézegetem a híroldalakat.
Tejet kérek! Csokisat!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6159 Dátum: 2011. október 21. - 15:34:31 »
Én is csak két hónapja hallottam először róla, de nem hiszem, hogy olyan nagy szám lesz.