"A Hellraisert, vagy a pont előbb említett Videodrome-ot is csak most felnőtt fejjel láttam először, és abszolút tetszett mindkét film. Szerintem ez szimplán az, hogy nekem a B kategóriás trash filmek sosem voltak a szívem csücske, kell hogy legyen benne valami plusz ahhoz, hogy értékeljem, ha ez nincs meg, összeomlik a film. Az Evil dead ilyen, mivel nagyon komolyan venné magát, miközben nem komolyan vehető, és mivel csak a gore az amit nyújt, és abban mai szemmel nagyon tré, így nincs semmi, ami megfogjon benne. "
Azért a Hellraiser és a Videodrome a maga idejében nem B film volt. Az Evil dead pedig alacsony költségvetésű film volt, az való igaz, de a 2. és a 3. rész már jóval az első sikerén felbuzdulva, több pénzből készült. Nem rossz film az Evil dead, csak mint te is megfogalmazod, ma már kevés. " abban mai szemmel nagyon tré "
Szerintem nem kevés. Bár én nem is ilyen szemmel nézem ezeket a filmeket.
A Meztelen ebéd kissé Kafkai utánérzéssel, Peter Weller főszereplésével hatalmas kedvenc. De ha hasonló mondanivalóra és érzésekre vágysz mint a Videodrome, akkor mindenképp nézd meg az Existenz-t is.
Az Eastern promises is az ő filmje, az már leszelídültebb. Más fajta képi világ jellemzi, de mégis Cronenbergi látomás. Magyarul azt hiszem Gyilkos ígéretek volt a címe. Mintha az is derengne, hogy ez képregényből készült, de erre nem mernék megesküdni, lehet hogy másik filmmel keverem.