Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363233 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7160 Dátum: 2012. november 29. - 18:47:13 »
A videón még egyértelműen felismerni véltem, egy tintahalat és a egy bála csontvázat, de már ne m tudom mi ez, csak azt, hogy csontvázak, meg hús, olyan mint azok a felismerhetetlen rejtélyes (valószínűleg bálna)tetemek, amiket néha partra sodor a  tenger. A lény amúgy nem egy vagy több óriásrobot lesz? Lehet, hogy valami nagy elpusztította ezeket az óriási tengeri lényeket (pl tintahal) és az lesz a rejtély, hogy mi lehet ilyen erős.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7161 Dátum: 2012. november 29. - 18:53:00 »
Amennyire tudom, az óriásrobotokat az emberek fogják bevetni a lények ellen.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7162 Dátum: 2012. november 29. - 20:22:26 »
Amennyire tudom, az óriásrobotokat az emberek fogják bevetni a lények ellen.
Óóó.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7163 Dátum: 2012. december 04. - 11:43:34 »
Készül az új Star Trek film:

Látom ez is meg "Nolanizálódott"! :D
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 05. - 19:39:16 írta balogh44 »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7164 Dátum: 2012. december 04. - 14:12:53 »
Nem tudom írt e valaki régebben róla, de ajánlom A holló (The Raven) c. filmet. Előtte érdemes wikin elolvasni Edgar Allan Poe életrajzát, (sőt inkább a halála "körülményeit). Nem mintha a film ettől nem lenne érthető, csak jobban megérti az ember a részleteket.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7165 Dátum: 2012. december 04. - 15:36:51 »
Semmi jót nem olvastam erről a filmről, de nekem tetszett.  :)
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7166 Dátum: 2012. december 04. - 17:08:24 »
Én nemrég írtam itt róla. Nekem is nagyon tetszett, érdekes, nyomozós film lett. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7167 Dátum: 2012. december 04. - 21:18:58 »
Túl vagyok én is a Skyfall-on. Hangulatos film, tele gyönyörű operatői látvánnyal. Jók a visszautalások is a régi-régi részekre, amikről már hallottam hogy sok van benne, de mivel nem vagyok Bond szakértő, nem biztos, hogy mind észrevettem:
- A régi Aston Martin felszerelve a kütyükkel, gépágyú és katapult, egy az egyben egy régi filmből lehet.

- Manipeni nagy poén volt, már akkor gyanús volt, amikor mondta, hogy vissza utastította a terepmunkát és inkább az irodában maradnak. Amikor Bond  belép az új MI6 régi stílusú polgári lakás szerű irodába és megláttam mellette a fogast, amire mindig a kalapját rádobta, felnevettem :D
Aztán beállta az asztal mögé és megmondta a nevét: bravo! szép poén volt.
Érdekes, hogy megcserélték azt, hoy a régi részekben Manipeni eped Bond után, aki nem akarja megfektetni, csak húza z agyát, itt viszont a nő nem hagyta, hogy ágyba vigyék.

-Az Új/régi M is ilyen vissautalás, mivel a régi filmekben M férfi volt.

-A pengével borotválkozás inkább csajk magára a reróra volt utalás.
Volt még valami?

Azt nem értem, viszont, hogy a Skyfall birtoknak és James családjának miért van akkora jelentősége, hogy még a film címét is ez adta.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7168 Dátum: 2012. december 06. - 11:24:26 »
És már itt is a trailer:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7169 Dátum: 2012. december 06. - 11:33:29 »
Várós a film. Tetszett az "első" rész is.

venom75

• Pókfej
« Válasz #7170 Dátum: 2012. december 06. - 11:57:20 »
Az első rész nekem is tetszett annak ellenére , hogy nem vagyok nagy Star Trek rajongó. Így az előzetes alapján ez is elég jónak ígérkezik.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7171 Dátum: 2012. december 06. - 15:20:56 »
Nem annak ellenére Venom, hanem pont azért. Ebben a filmben pont az volt a jó, hogy végre elfelejtette a trek filmek műfaját, és így szórakoztató és izgalmas film lett belőle.
A Trek rajongók nagyrésze viszont pont ezért utálja.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7172 Dátum: 2012. december 06. - 17:05:44 »
Én szeretem és kétlem, hogy nálam nagyobb Trek rajongó lenne itt. (Nagy alatt a rajongást értem, nem a szélességet.) Abrams nagyon bátran nyúlt hozzá a klasszikus Trekhez és amit eddig kihozott belőle azzal engem megvett.

----------------

DBZ fan film

Todd

• Pókfej
« Válasz #7173 Dátum: 2012. december 06. - 17:32:30 »
Te a szabályt erősítő kivétel vagy.
Amúgy valami hasonlóan merészet kéne lépni a Star wars-al is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7174 Dátum: 2012. december 06. - 17:43:48 »
Te a szabályt erősítő kivétel vagy.
Amúgy valami hasonlóan merészet kéne lépni a Star wars-al is.

Mondjuk kiderülne, hogy Csuvi apja Robin Williams?

Todd

• Pókfej
« Válasz #7175 Dátum: 2012. december 06. - 18:07:53 »
Elvégre mindketten 200 évesek. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7176 Dátum: 2012. december 06. - 20:19:33 »
Az már meg lett magyarázva, hogy ez nem a klasszikus univerzum, hanem egy alternatív Star Trek. Meglátjuk mi lesz ebből a részből, ahogy láttam a főbb karakterek benne lesznek.
A Felhőatlasz-on kívül, talán még ebben van valami svung, érdekesnek ígérkezik:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7177 Dátum: 2012. december 06. - 22:04:50 »
Ez nagyon érdekes, főleg a látványvilág, ha még egy kis társadalomkritikát is belecsempésznek egy szórakoztató, fordulatokkal teli történetbe, nagyon jó film lesz. 8)

Ju

• Pókfej
« Válasz #7178 Dátum: 2012. december 06. - 22:09:47 »
Tényleg, ha már így előkerült, látta még valaki a Cloud Atlas-t? Engem elcsábított rá az egyik barátnőm, és amennyire jónak tartottam az alapötletet és a színészgárdát, maga a film annyira nem kötözött a székhez és nem hatott meg. :nemtudom:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7179 Dátum: 2012. december 07. - 00:12:10 »
Én sem vagyok sztár Trek rajongó, de valahogy az új film nekem se jött be annyira. Jó volt, de a régi filmekhez képest pörgős akcióorgiát csináltak belőle, valahogy nem tudtam olyan komolyan venni, mint a régi részeket. Ezen kívül számomra mindig William Shatner marad James T. Kirk kapitány, senki sem tudja őt pótolni, vagy jobban játszani ezt a szerepet... :(

Egyébként bocs, hogy belerondítok a jelenlegi témákba, de pár napja megnéztem a Hajnalhasadás 1. részét. (Lassan elmondhatom magamról, hogy kiművelt vagyok Twilight témában, nem tudom, ez jó-e...  :lol: ) Lehet hogy én vagyok nagyon  türelmes és toleráns, de nekem igazából ez a rész is egész nézhető volt. :D A házasságot és a nászutat picit elnyújtották, de még épp nem vészesen, mert Bella teherbeesése meghozta az izgalmakat és feldobta a filmet. Végülis korrekt, nézhető darab lett.

Igazából két kérdés fogalmazódott meg bennem az írónőhőz:

1. Ezt már sok mém feldolgozta: ha a vámpírok lényegében halottak, nincs szívverésük, se vérkeringésük, akkor hogy a lótúróba áll fel nekik? (Illetve, ha nincs vérkeringésük, akkor a kiszívott vérből nyert táplálék hogy jut el egyáltalán a szervekhez, szövetekhez?)

2. Valóban érződik a filmeken a konzervatív vallásos szemlélet amit Todd is említett, viszont ezzel a nagy vallási konzervatívizmussal hogy fér össze az a tény, hogy Jacobnak egy kisbaba vésődik be ( :o ), ami elég durván pedofil témának tűnik... :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.