Nekem az volt az első Woody Allen filmem.
Imádtam, pont olyan a látásmódja, ahogy én gondolkodom.
Pontosan azon a gondolatmeneten ment végig, mint én tenném.
Nagyon ritka, hogy valakinek a perspektívájával ilyen részletességgel egyetértek. 
Húúú, akkor van mit pótolnod!

Woody filmjei zseniálisak, vannak gondolkodtatóbbak, művésziesebbek, de szerintem széles közönséget szólít meg minden esetben. Ha esetleg belemélyednél a későbbiekben, ajánlanék párat: A játszd újra Sam ( nekem az egyik kedvencem, Bogartot is imádom ), Fogd a pénzt és fuss, A világ második legjobb gitárosa, Holly Woody történet, Jáde skorpió átka, de a krimisebb vonal a Kasszandra álma, Match point, Füles vagy a szuper Vicky, Christina, Barcelona ( Ez már a túlzott romantika határát súrolja, de nagyon tetszett

), ezek nem régi filmjei, az újabb filmjei már Európában játszódnak, míg a régiek állandó helyszíne, New York, Manhattan volt. Szintén nagy kedvencem az Árnyak és köd, kicsit Kafkai hangulatával és a csetlő- botló Woodyval, no és a Rádió aranykora Welles tréfájával!!!

zseniálisak. Állandó szinkronhangja ( Ez nem is igaz, mert már mások is szinkronizálták ) Kern András, olyan töltetet ad a filmjeinek, hogy még magasabbra teszi az értékét.
Ő, bocs, kicsit elragadott a hév.

Nagyon szeretem a filmjeit.