Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364332 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7240 Dátum: 2012. december 12. - 17:45:33 »
 :lol:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ju

• Pókfej
« Válasz #7241 Dátum: 2012. december 12. - 18:43:28 »
Loki.  Az Éjfélkor Párizsban nagyon tetszett. Bár Woody filmjei azt hiszem kivétel nélkül tetszenek.  8)
Nekem az volt az első Woody Allen filmem.  :-[ Imádtam, pont olyan a látásmódja, ahogy én gondolkodom. :D Pontosan azon a gondolatmeneten ment végig, mint én tenném. :) Nagyon ritka, hogy valakinek a perspektívájával ilyen részletességgel egyetértek. :)

Tom Hiddlestonnal viszont állati szívesen leülnék kávézni. :)
Te így nevezed?  :hehe: ;D

Tomi... :lol: Kiszámoljam, hány éve ismersz? ;D Szerintem ennyi idő alatt már tudhatod, hogy még Johnny Deppnek is kávézásra gondolnék kávézás alatt. :D Ellenkező esetben láthatnád a férfihullákat a lépteim mellett. ;)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7242 Dátum: 2012. december 12. - 19:08:38 »
Nekem az volt az első Woody Allen filmem.  :-[ Imádtam, pont olyan a látásmódja, ahogy én gondolkodom. :D Pontosan azon a gondolatmeneten ment végig, mint én tenném. :) Nagyon ritka, hogy valakinek a perspektívájával ilyen részletességgel egyetértek. :)

Húúú, akkor van mit pótolnod!  ;)
Woody filmjei zseniálisak, vannak gondolkodtatóbbak, művésziesebbek, de szerintem széles közönséget szólít meg minden esetben. Ha esetleg belemélyednél a későbbiekben, ajánlanék párat:  A játszd újra Sam ( nekem az egyik kedvencem, Bogartot is imádom ), Fogd a pénzt és fuss, A világ második legjobb gitárosa, Holly Woody történet, Jáde skorpió átka, de a krimisebb vonal a Kasszandra álma, Match point, Füles vagy a szuper Vicky, Christina, Barcelona ( Ez már a túlzott romantika határát súrolja, de nagyon tetszett  :-[ ), ezek nem régi filmjei, az újabb filmjei már Európában játszódnak, míg a régiek állandó helyszíne, New York, Manhattan volt. Szintén nagy kedvencem az Árnyak és köd, kicsit Kafkai hangulatával és a csetlő- botló Woodyval, no és a Rádió aranykora Welles tréfájával!!! ;D zseniálisak. Állandó szinkronhangja ( Ez nem is igaz, mert már mások is szinkronizálták ) Kern András, olyan töltetet ad a filmjeinek, hogy még magasabbra teszi az értékét. 

Ő, bocs, kicsit elragadott a hév.  :roll: Nagyon szeretem a filmjeit.
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 12. - 19:10:39 írta Kit Walker »

Ju

• Pókfej
« Válasz #7243 Dátum: 2012. december 12. - 19:31:49 »
A Midnight in Paris után már készülök bepótolni a filmjeit, úgyhogy szívesen olvastam. :D A Vicky, Christi, Barcelona-t terveztem be következőnek, már más is ajánlotta (az érdekes, hogy ő is egy férfiismerősöm. ;D). Utána jöhet a többi, amit felsoroltál. :) Kern Andrást viszont ki kell hagynom, mert bár rég sok alakítását láttam, amit értek eredeti nyelven, azt úgy nézem. :)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7244 Dátum: 2012. december 12. - 19:47:21 »
A Midnight in Paris után már készülök bepótolni a filmjeit, úgyhogy szívesen olvastam. :D A Vicky, Christi, Barcelona-t terveztem be következőnek, már más is ajánlotta (az érdekes, hogy ő is egy férfiismerősöm. ;D). Utána jöhet a többi, amit felsoroltál. :) Kern Andrást viszont ki kell hagynom, mert bár rég sok alakítását láttam, amit értek eredeti nyelven, azt úgy nézem. :)

Jó választás.  ;) A 20 részes gyűjteménye nekem is a feliratos digis verzió, én is elvagyok vele.  :D Bardem annyira tökéletes a Vicky, Christina, Barcelonában, hogy az valami hihetetlen. Bár Penélope Cruz nem a kedvencem, mégis ebben a filmben tuti. Bár lehet, csak saját magát adja.  :hehe: Sőt, igazából csak a Nyisd ki a szemed!-ben tetszett ( Ez a Vanília égbolt eredetije ).  ;D
A Kasszandra álma, pedig egyik kedvenc színészem, Ewan McGregor és Colin Farell ellentétes személyiségére épülő testvérpár történetét meséli el, és pálfordulásukat. Angliában játszódik, és ez azért komolyabb film.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7245 Dátum: 2012. december 12. - 19:57:31 »
Basszus, bandukolok a neten, erre mibe ütközöm: Egy orosz mesébe ami a Hobbit lenne!!  :o Az egy dolog hogy 1985-ös, de ez nem mentség néhány fura dolgokra, ami a mentalitást illeti! :stupid:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7246 Dátum: 2012. december 12. - 20:43:47 »
Woody Allen és nem említitek az Annie hallt? vagy elsiklottam felette? gyorsan olvastam.
A Vicki Christina barcelónáról:
Már az Annie Hallban is kiderül, hogy Woody elég férfisoviniszta és meg van a véleménye a nőkről. Ezt a VCBarcelona-ban úgy képes közvetíteni, hogy mindeközben a nők imádják ezt a filmet, mert romantikus, miközben pofátlanul mondja a magáét a film a nőkről  még csak sorok közé sem rejtve, és közben dugja le a torkán a nézőknek az olyan szemérmetlenül romantikus képeket zsinórban, mint: Gyertyafényes vacsora mediterrán országban borral -nyitott piros cabrió latin szeretővel, aki festő- kiállítás pezsgővel -nyitott piros cabrió latin szeretővel, aki festő- éjfélkor gitározás a parkban, szintén piálgatva - retro vidámpark vattacukorral - csokoládébolt. Hihetetlen!  ;D
És ami a legnagyobb mondat a filmből: "Vicki nem tuja, hogy mit akar, de azt igen, hogy mit nem"  :lol: Nő archetipus! :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7247 Dátum: 2012. december 12. - 20:53:39 »
Tomi... :lol: Kiszámoljam, hány éve ismersz? ;D Szerintem ennyi idő alatt már tudhatod, hogy még Johnny Deppnek is kávézásra gondolnék kávézás alatt. :D Ellenkező esetben láthatnád a férfihullákat a lépteim mellett. ;)
Jól van, hát én is szívesen elkávézgatnék Jessica Albával. :) Na jó, vele nem, mert szerintem beszélgetni nemigen lehetne vele...  :) Különben én is tök szívesen elbeszélgetnék néhányukkal. De inkább olyanokkal, akiknek láttam vagy 10-20 filmjét, az "újoncokkal" még nem sok közös témám lenne.

Woody Allen: a Manhattant láttam gyerekként, és eléggé untam. Ellenben a Szentivánéji szexkomédia szórakoztató volt, a Fogd a pénzt és fuss rekeszizom erősítő, az Amit tudni akarsz a szexről pedig hol szörnyen vicces, hol rém unalmas (épp nemrég néztem meg újra: most már az elsőt, a kedvenc részemet is untam kicsit). Még kettőt láttam tőle, de nem tudom, melyikeket. Az egyikben Bill Murray volt a Scarlet Spid Johansonnal.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7248 Dátum: 2012. december 12. - 20:58:07 »
No és még vagy 30 másikat sem.  ;)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7249 Dátum: 2012. december 12. - 21:03:25 »
Még kettőt láttam tőle, de nem tudom, melyikeket. Az egyikben Bill Murray volt a Scarlet Spid Johansonnal.

:hehe:  SJ a Fülesben játszik, de abban nincs Bill M. Nem kevered valakivel?

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7250 Dátum: 2012. december 12. - 21:47:55 »
Woody Allen és nem említitek az Annie hallt? vagy elsiklottam felette? gyorsan olvastam.

Már majdnem én is erre panaszkodtam, amikor láttam, hogy te végre megemlítetted. :D Nekem az a kedvencem tőle. :)

Az egyikben Bill Murray volt a Scarlet Spid Johansonnal.

Szerintem az Elveszett jelentésre gondolsz, de az Sofia Coppola filmje, bár tényleg van egy Woody-s hangulata.
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 12. - 21:50:01 írta Krizli »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7251 Dátum: 2012. december 12. - 21:56:08 »
Bocs srácok. Valóban nem említettem.  ;)

Tényleg és az Annie Hall-t nem láttátok?  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7252 Dátum: 2012. december 12. - 22:15:49 »
Szerintem az Elveszett jelentésre gondolsz, de az Sofia Coppola filmje, bár tényleg van egy Woody-s hangulata.
Valóban és valóban. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7253 Dátum: 2012. december 12. - 23:13:55 »
Az Elveszett jelentést láttam, szerintem nem rossz film, nekem tetszett. Tulajdonképpen nem is a történet a lényeg benne (mert az nem nagyon van neki), hanem a hangulat, az atmoszféra. Scarlett Johanson pont azért tetszett nagyon abban a filmben, mert egy átlagos, hétköznapi fiatal lányt játszott.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7254 Dátum: 2012. december 12. - 23:42:47 »
Tényleg és az Annie Hall-t nem láttátok?  :hehe:
Igyekszem elveszteni a szüzességem ebben a témában. :D

Jól van, hát én is szívesen elkávézgatnék Jessica Albával. :) Na jó, vele nem, mert szerintem beszélgetni nemigen lehetne vele...  :)

Az utóbbiban egyetértünk. ;D

Idézet
Különben én is tök szívesen elbeszélgetnék néhányukkal. De inkább olyanokkal, akiknek láttam vagy 10-20 filmjét, az "újoncokkal" még nem sok közös témám lenne.

Én Tom Hiddlestonnal is el tudnék beszélgetni a filmjeiről... Sok filmjét láttam, és még nem értem a listám végére. :) Szerencsére a UK-ben sokat foglalkoztatják. :)
A másik, akivel majdnem olyan szívesen beszélgetnék, az David Tennant, bár neki félnék kávét adni. ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #7255 Dátum: 2012. december 13. - 13:50:27 »
Nos, úgy látszik csak nem kell még leírjam gyermekkorom egyik példaképét, Charlie Sheent, csak össze tudja kapni magát, hogy filmben szerepeljen:

Bill Murray is feltűnik benne! :)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7256 Dátum: 2012. december 13. - 19:06:42 »
Tom Hiddlestonnal viszont állati szívesen leülnék kávézni. :)
Te így nevezed?  :hehe: ;D

Pont ez a beszélgetés jutott eszembe, amikor a Hungarocomix felé menet egy (sötétben elég) helyes(nek tűnő) csaj megkérdezte, hogy meghívhat-e egy kávéra. :oh:
Sajnos csak Nescafé Gold promóció volt. :(

Múltkor meg egy fiú hívott meg kávézni. :uhoh:

Ju

• Pókfej
« Válasz #7257 Dátum: 2012. december 13. - 22:04:55 »
Sajnos csak Nescafé Gold promóció volt. :(
Azt én is láttam valamelyik nap. Nem volt pofám megkérdezni, hogy ez ingyenkávét jelent-e... ;)

Idézet
Múltkor meg egy fiú hívott meg kávézni. :uhoh:
Upsz... kellemetlen lehetett. Semmi frappáns nem jut eszembe. :-\

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7258 Dátum: 2012. december 13. - 22:42:46 »
Jó lesz:)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7259 Dátum: 2012. december 13. - 23:09:41 »
Jó lesz:)

Engem még mindig a Neon Genesis Evangelion-ra emlékeztet, de attól még tényleg jól néz ki.